6 aylık ilişkim çok kötü bitti?

6 aydır beraberdik beni sevdiğine inandığım tek insandı. Bana çok fedakarlık yaptı hakkını yiyemem. Sadece çok baskıcı çok kıskanç biriydi. Herşeyime karışıyordu buna göz yumuyordum anlayış göstermeye çalışıyordum ama bir yere kadar. Birde kendisi çok bağıran çabuk sinirlenen biriydi. Bir kaç gündür ona karşı soguktum çünkü doğum günümde tartıştık benim için önemli bir gündü. Hediye falan da göndermedi 14 şubattan önce gönderdiği şeyler arasında doğum günü hediyem olduğunu söyledi sesimi etmedim. Sadece bir mesaj attı o kdr.1 gün önce onu aldattigimi hatta ikinci bir tlfonum olduğunu söyledi ki öyle bir şey kesinlikle yok. Ben sadece bana bagirmalarindan baskısından çok sıkılmıştım. Bunlari söylerken çok kavga ettik sonra bana mesaj da'Senin bakire olmadığını bildiğim halde seni kabul ettim dedi' tepem attı sinirden bittim sen nasıl böyle bir şey söylersin dedim ve ben ztn bakireyim. Ardindan bir baktım instagram şifrem değişti bana vermedi ayrilcaksin dedi ertesi gün zorla aldım ondan. Yalvardi yakardı yanlış yaptım affet dedi affetmedim. Hic bir şey benim bakireliğime laf atması kadar zoruma gitmedi. Tlfonda çok ağladı. Kafam allak bullak şu an ne yazıyor ne arıyor. Tamamen bitirdik. Cok emek vermiştim bu ilişkiye üzülüyorum. Sizce affedilir mı bunlar?
Güncellemeler
+1 yıl
mesaj atıp arıyor bir şans istiyor seni bırakmam diyor ne yapmalıyım hemen affetmelimiyim kafamı çok karıştırıyor bu adam.
6 aylık ilişkim çok kötü bitti?