Gizli Üye(36-45)+1 yılbende senin gibiydim yıllar geçti ne değişti dersen hala bakirim eşime saklayayım dedim hep merak içimde kaldı. düzgün sevdim az oldu ama öz oldu hepsinde aldatıldım. yani cinsel merakımı da burdan bir kız daha da açtı uzun yıllar konuştuk özelimizi payalştık ikimiz arasında kaldı. onun düşüncesi inancı da farklıydı ama istek olarak çok uyumluyduk ve bu bendeki o kontrolsüz isteği frenledi. yani içime atıp merak ettiklerimi yaşayıp sohbet ederek konuşarak giderdiğim için artık mastı bile aramaz oldum. yani kendini keşfetmelisin. illa yaşamak demeyelim buna pişman olurum diye uyuştuğum biri olsa kafa olarak istek olarak sadece yüzeysel de yapılaabilir ama onu isteyecek kız çok çok az. illa isterim diyor sohbet etsen bile uzun uzun. yani kafanda nasıl bir şey var onu netleştir ama bence bu istek dünaynı bir erkekle keşfet ve kendine hakim olmayı öğren. çok uyum olursa anlayış güven olursa netten sohbet ile bir şeyler olur. illa bir merak olursa ilki olacak biriyle yaşanabilir. burcun ne bu arada? yani kendimi gördüm bir anda sorundaki açıklaman ile ondan bu kadar uzun yazdım kusura da bakma :) ne çene varmış deme alttan altttan gülerek de hahha :)
042 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için yani sevişme olur diyosyn
Soran+1 yılmesaj ile olmaz çok sanaal
Cevap sahibi+1 yılyani sevişme olabilir daha da zevkli geilyor bence bir kız olarak sende başka bir ten nefes ve sıcaklık hissettiğinde daha dolu dolu boşalma olmaz mı zaten. yani mesajla tanışma olur daha çok anlama olur istek olarak davranış olarak karakter olarak ne kadar uygun olunduğuna bakılır. senin düşüncen ne yönde peki
Soran+1 yılben evlenmeden pek yakınlık yasama taraftarı değilim aslında ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılhımmmm bir kararsızlık var gibi ama sende de. peki benim içinde ileri gitmeden ve senin için de bakireliğine dokunulmadan yüzeysel oral ve önsevişme olsa sadece düşünür müydün. mesaj ile çok sanal dedin ya sanal hiç etkilemiyor sanırım seni de illa temas mı olmalı. yani kendi keninde yapılan masttan daha hisli ve temaslı yüzeysel olsa fazla tutkulu olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılya da o an kendini frenleyememekten mi korkuyorsun çekiniyorsun. karşındakinin kesinlikle içine girmeyeceği bi rdurum olsa bu tarz yakınlaşma daha fazla zevk verir ve heycanlandırır mıydı seni? normalde mastürbasyon yapıyor musun peki?
Soran+1 yılkarşındaki ne bağlı ya güveniyorum o anin tutkusu ile olur gibi evet yapıyorum mastt
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani o anın tutkusu ile sen kendin mi istersin içime gir diye ya karşındaki gerçekten girmeden yapmayı istiyorsa sadece. kesinlikle girmese kızar veya üzülür müydün o anki istekle girmedi diye. sanal senin mastlarına etki etmiyor sanırım bu arada.
Soran+1 yılbenim libidom çok yuksek ya bilmiyorum uzun suredir sevgilim yok çok guvenmiyorum knedime ama olsa bile zaman geçtikten sonra olmali sevişme olur belki çok ilerde o da evet sanal beni rahatlatmiyor
Cevap sahibi+1 yılzaten hemen olmamalı ki sevişme güven olmalı tanınmalı iki taraf içinde. hemen olursa sıkıntı olursa. yani zaman geçince ne gibi şeyler olmasını isterdin sınırlılıkların neler olurdu. libidon burcundan dolayı mı yüksek acaba burcun ne?
Soran+1 yılben kiminle konuşsam flört iken sapitiyor bu normal mi?
Soran+1 yılburcum boğa
Cevap sahibi+1 yılya onu bilemezsin aslında karşındakilerde sıkıntı vardır. genelde şimdiki sevgililerde ne yazık ki rol yapma var maksat cinsellik ama seviyormuş gibi gözüküyorlar senlik bir durum olacağını sanmıyorum. senin yapın nasıl mesela sadık dürüst ve duygusal biri olsaydı karşında bağlılık düzeyin ne olurdu
Cevap sahibi+1 yılyani bende kimle takıldıysam belki de o cinselliği yaşamadığım için ayrıldı ve iki defa da fena aldatıldım neden ileri gitmedim ima ettiler ama olmamısını istedim. değer verilmedi yani. bende düzgün birini aradım ama nasip olmadı yani
Cevap sahibi+1 yılunutulduk sanırım. üni falan mı okuyorsun acaba
Soran+1 yılevet neden
Cevap sahibi+1 yılsınav zamanı falan diye düşündüm sessizce kaybolunca bir de yaş aralığından dolayı öyle düşündüm biraz. hangi bölüm peki
Soran+1 yılne yapcan ta
Cevap sahibi+1 yılöylesine sordum ya merak ettim diyelim. seninle konuşanları sen seçerken neye dikkat ediyorsun. hani demiştin ya sapıtıyorlar diye. ne kadar zaman sonra değişiyor davranışları.
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi düşünen biri olsa adım atar mısın peki?
Soran+1 yılyani
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden ileri gitmeyeceksen gerçekten zamanla tanımaya ne dersin. ilerisini istemek yok ama yaş kaç tam olarak. üninin bitmesine kaç yıl var
Soran+1 yılsen mi isfemiyosun ileri gitmek
Cevap sahibi+1 yılyani kendim gibi biri olursa evet ileri gitmek istemiyorum ama yüzeysel olunsa daha tatlı olur gibime geliyor. sen nasıl istiyorsun ki ilerisi olsun mu düşüncesindesin.
Soran+1 yılhic olmasin
Cevap sahibi+1 yılkeşke öyle biri olsa da ciddi düşünsem ama nerde diyorum bende. böyle düzgün masum sevip kafa olarak his olarak anlaşabilmek uyum sağlamak güzel olurdu da. senin kriterlerin ne olur bir erkekte mesela en önemli unsurların ne bakir olması önemli mi senin için yoksa sende çoğu giib beni bakir olduğum için garipseyecek misin
Cevap sahibi+1 yılbiraz kafan karışık gibi sanırım fazlasıyla.
Soran+1 yılhicbir erkeğin vermeyen birini sevdiğini görmedim
Soran+1 yıllibidon yüksek ama sevgili olaylarına gelince sevgi senin icin daha önemli dimi?
Cevap sahibi+1 yılöyle olduğu için zaten yalnızım ve iki defa aldatıldım. libido başka sevgi başka. anlatsam yaşadıklarımı hemcinsen bile nefret edecek düzeye gelebilirsin. mesele düzgün sevebilmekte ama nerde düzgün seven biri varsa her zaman değer görmüyoruz acı ama gerçek. hani gerçekten sevene değer veren insan mı kaldı diyesim var. ne yazık ki böyle bir ortamda mı bakir kaldım diyorum gerçekten sevdiğim biri ile yaşamak adına. bazen değmezmiş diyorum artık. yani konuşacak çok konu var ama sevgili olup aşkım diyip neler neler yapanlar değer görüyor sonra da bırakınca herkesi öyle zannediyorlar bu da çok acı.
Cevap sahibi+1 yılvermeyen biri olsaydı keşke de sevgiye layık olunsaydı. tanırsan zamanla sende dersin belki ne tür bir delisin sevgi mi güldürme beni diyenleri bile gördüm. yani net olayım cinsel ilişki yaşamadığım için aldatıldım iki defa inanamazsın ama birisi falan inanılmaz masum göründü. yani kadın istesin ikna eder ama ben nasıl güvenirim bu saatten sorna koca bir soru işareti ve onun için belki de yalnızlığa sarıldım.
Cevap sahibi+1 yılneden böyle davranıyorsun peki bir şeyden mi çekiniyorsun acaba
Soran+1 yılne gibi
Cevap sahibi+1 yılsessizleşiyor kendi içindeki yalnızlıkla kalıyrosun. iki yalnız kişinin dertleşip konuşması ne gibi bir olumsuzluk oluşturabilir ki? yani ordan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama emin ol her insanın yaşantıları var ki onun için farklı davranıyordur. sende kendini korumak isterken her şeyden çekiyor gibisin. sohbet etmenin ne gibi olumsuz bir yanı var senin için
Cevap sahibi+1 yılneden hala böyle sessiz moddasın ki
Cevap sahibi+1 yılbibot bile sitem ediyor bak soran hala sessiz oluşuna
Cevap sahibi+1 yılhala bana karşı çok acımasızsın bakıyorum da aşk olsun
Cevap sahibi+1 yılnet olalım mı birbirimize karşı artık ne dersin?
Soran+1 yılnediyosun ya
Cevap sahibi+1 yılneden böyle uzak duruyorsun ki sebebini merak ediyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılürkek ceylan nereye kayboldun ki
Cevap sahibi+1 yılgerçekten çok acımasızsın bana karşı soran neden acaba?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce evlen sonra yaşa çünkü önemli olan bir kişi ile hastalıksız bir şekilde yaşamak. Bakir erkek lazım. Ben yaşadım ama erkekle. Ama hetoroseksüelim kızlardan hoşlanıyorum, sevdiğim bunu bilmesin diye hetoroseksüelim bakirim diyeceğim. Ki doğru olan da bu yol.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılBen Baba'nın görüşünden yazacağım sana:
Evlenmeyi bekle!
İnanırmısın evelden kızlar evlendiğinde ve kocası fark ettiğinde bakire olmadığı zaman kocası karısını öldürüyordu. Şimdik ise fark eder/etmez boşuyor kocaların cinayet işlemesi mazide kaldı. Yapan belki olabilir, bilemiyecem.02 Yorumla
Soran+1 yılkiminle sevgili olsam onu istiyor yeni flortum önu eve çağırmadım diye terk etti
- +1 yıl
Seni terk etti ise değmezmiş, erkeklerin çoğu istekli köpek gibi yaşıyor. Kızım öyle hemen bu işlere girme. Diyelim girdin seks yaptın birin ile ardından terk etti seni, yeni birini buldun oda seks istedi sende kabul ettin bir baktın oda terk etti seni ardından üçüncü/dördüncü belkide beşinci daha. Bak kızım ben eskiden çok çocuk tanıyordum hepsi aralarında konuşurlardı kim kimin ile yattığını sizin Türkiye de nasıl bilemiyecem ama konuşulursa ismin çıkar ve annenin/babanın kulağına giderse sen yanarsın ona göre temkinli ol!
+1 yılAşırı saçma sorular bunlar. Biz yap diyince mi yapacaksın. Yapmak istiyorsan yap yapmak istemiyorsan yapma senin bileceğin iş.
10 Yorumla
+1 yılEvliliği bekle tabi. Çok zorlanırsan kendini tatmin edersin. Öteki türlü pişmanlık olur
025 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
- +1 yıl
Tabi senin hassasiyetlerini bilemiyorum. Burdan yazabileceklerim bu kadar çok detaya giremiyorum
Soran+1 yılyaz
- +1 yıl
Sonra şikayet ediyorlar hesabım kapatılıyordu az kalsın
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterdim ama hesabımin kapanmasını göze alamıyorum
- +1 yıl
Sen yinede evlenmeden yapma o kadar diyeyim
Soran+1 yıltamamdır
- +1 yıl
O istek bende de var. O isteği dizginlemesem aman aman yani
Soran+1 yılyapmadin mi hic sanki
- +1 yıl
Seks yapmadım
- +1 yıl
Sevgilin var mı
- +1 yıl
Yapmamaya devam değil mi benim tavsiyemi unutma
Soran+1 yılsevgili olunca herkes istiyor yapmayınca ayriliyolar
- +1 yıl
Sevgilim için yaptım çıkarıyorum burdan
Soran+1 yılyok yapmadım daha kimseyle sevgilim yok
- +1 yıl
Sevgilin olmaması değil ama şeyi yapmayarak en iyisini yapıyorsun
Soran+1 yılsevgili yapamıyorum flört iken herkes sapitiyor çünkü
- +1 yıl
Evet erkekler tutamıyor kendini
Soran+1 yılbu yüzden sap mi kalcam ben
- +1 yıl
Karşına çıkan herkes mi sevişmek istiyor? Bende de tersi olmuştu
Soran+1 yılevet hep sapitiyorlar
Soran+1 yılkizlar niye istesin
- +1 yıl
Yahu öyleleri var ki erkekler yanlarında sakin kalır. Herkesi kendin gibi düşünme
Soran+1 yılbilmiyorum doğrusu beni bulmuyor deliricem
- +1 yıl
Yaşın kaç ki bu kadar dert ediyorsun
bende birinin ilki olmayi istiyorum her erkek gibi ama buna karar vericek olan sensin.. hayat senin
02 Yorumla
Soran+1 yılerkejler bakirelige bakmıyor ki
Dur ula sakin ol. Daha sırada ben varım. Sıranı bekle 😂
00 Yorumlaİstersen bekle hormonların azmış seninde karar senin
00 Yorumla
+1 yılSevdigin kişiye ver canısı en azindan severek yaparsın
00 YorumlaEvlilik düşünmüyor musun. Evlilik öncesinde ıliskiye girmeyi düşünüyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenemem diye korktuğun için mi yapmak istemiyorsun yoksa evlenmeden olmaz prensibinde misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlilik yolunu artık uzak görüyorum. Bulduğumu affetmeyeceğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi istiyorsan seni tanımak isterim cidden bende kısa zaman içinde evlenip yuvamı kurmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durumdayım tutuyorum kendimi
457 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşım
- +1 yıl
Evliliği bekle bence
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum zaten kendimi tuta tuta
- +1 yıl
Sevgilin var mı
Cevap sahibi+1 yılVardı ciddi de düşünüyorduk ayrıldık :(
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılsevgilinle yapar miydin
- +1 yıl
Evlenmeden yapmazdım bu konuda katıyım
Soran+1 yılerkekler sevgiliyken istiyo
Cevap sahibi+1 yılSey derdim sadece sevişme olabilir diğeri için evliliği bekle
- +1 yıl
istemeyen de vardır ama ben istemezdim
- +1 yıl
Ben onu bile istemezdim
Cevap sahibi+1 yılSeven sevdiğine dokunmak romantik şeyler yaşamak istemez mi ama
- +1 yıl
İster ama her şey evlilikten sonra olmasını isterdim
- +1 yıl
Niye isteklmisin baya sen
Cevap sahibi+1 yılEvt bazen fena istek geliyo
- +1 yıl
En çok hangi pozisyonu seviyorsun
- +1 yıl
İsteğini alimi😁
Cevap sahibi+1 yılHiç yaşamadım diyorum nerden bileyim en sevdiğim pozisyonu
Cevap sahibi+1 yılDeneyimlemedm hic
- +1 yıl
Kanka şunu yolla ya
Cevap sahibi+1 yılNeyi
- +1 yıl
Yani illa kafan da şu daha iyidir dediğin olmuştur
Soran+1 yılsevişme olmali mi sevgiliyken illa
Cevap sahibi+1 yılKucakta seks
- +1 yıl
Çocuğu yolla gel Bi sen
Cevap sahibi+1 yılIki tarafta isterse olabilir
- +1 yıl
... At bakalım bana
Cevap sahibi+1 yılAteşli öpüşme oldu sadece ortam müsait deildi olsaydı o an yapabilirdik belki ama sevişme olurdu ilerisini evlenince yapalım derdim
- +1 yıl
Kanka bana... Atarmsn
- +1 yıl
yapmaman daha iyi olmuş
Cevap sahibi+1 yılNeden daha iyi olmuş
- +1 yıl
evlendiğin de sıkıntı olmaz
- +1 yıl
69 sevoyonmu knka
Cevap sahibi+1 yılHaklısın müsait ortam bulabilirdi
Cevap sahibi+1 yılEvt haklı olabilirsin ama şimdide merak var yaşamak istiyoruz
- +1 yıl
Yasayalimmi beraber
- +1 yıl
sabret bekle ya sonra pişman olunuyor
Cevap sahibi+1 yılHmm ne konuda pişman olunuyor sonra keşke evlenmeden yapmasaydım falan mi
- +1 yıl
Aynen öyle ilerde partnerinde yapmayınca hoş olmuyor istemeyebilir sende sevginden aşkından ona ulaşamadığından pişmanlık oluyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Senin için zor oluyordur lakin beklemek en iyisi
Cevap sahibi+1 yılEvt öyle
- +1 yıl
Beklemeye devam evlilik olana kadar
Soran+1 yılböyle diyorsunuz ama vermezsek sevgili olmuyorsunuz erkekler
- +1 yıl
ben olurdum valla
Soran+1 yılyeni terk edildim
Soran+1 yılo yuzden
- +1 yıl
Asıl veriyorsan benden uzak dur sevgi cinsellik değildir asla
bazı seyler için bekleme bazı seyler için bekle
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
Soran+1 yılseksss icin mi
Soran+1 yılevet yaz
+1 yılSevgilinle sınırları aşmadan yap birşeyler
05 Yorumla
Soran+1 yılne gibi seks olmadan mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Denk geldi diyelim yaşar mısın
Soran+1 yılbilmiyorum ya
- +1 yıl
beğensen, güvenin olsa?
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence evlenmeyi bekle yani değecek adamı
00 YorumlaSenin gönlünden ne geçiyor
00 Yorumla
+1 yılBekle sabret başka şekilde idare et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılYapma bir kaç yıl daha dayan tertemiz evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini tatmin edebilirsin libido düşürmek için
04 Yorumla
Soran+1 yılyalniz nereye kadar ya
Cevap sahibi+1 yılkızlık zarına bakacaksan bakma öyle bir şey yok gerçekte rahat edeceksen iyi biriyle dene, bende aynıyım hiç öpüşüp şey yapmadım normal geliyor artıjk
Soran+1 yılney normal geliyor
Cevap sahibi+1 yılbiraz düz yaşıyorum o normal bilmiyorum insanlardan çekiniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. bu senin tercihin yani başkasının lafıyla olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliği bekle mastürbasyon yapmak seni rahatlatır
00 Yorumla
+1 yılSabır aynı durum dayım
03 Yorumla- +1 yıl
Sabretmekten başka çıkar yol yok
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Üzülme kendi kendimize devam elbet biri çıkar evlenir yaşarız o zaman
+1 yılHarikasın ya lütfen bekle sabret😇
00 Yorumla
+1 yılGüvendiğin biriyle olmanı tavsiye ederim
13 Yorumla- +1 yıl
Rastgele biriyle oldu diyelim adam hastalıklı bitli belki güven dediğim o yani
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. öpüşmeyi dene bi
00 YorumlaEvliligi bekle
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani merak derken?
00 Yorumla
+1 yılevliliği bekle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBoz kendi kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum evliliği beklemek saçma geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliligi bekle
20 YorumlaBeklemelisin
07 Yorumla
Soran+1 yılneden çoğu kişi yapıyor
- +1 yıl
Dini açıdan bakarsan yapma, dini değerlerin yoksa yap ama sonra başka kişileri merak edip sürekli ilişki istersin
Soran+1 yılen iyisi yapmamak yani evlenmeden dimi
- +1 yıl
Evet bencede beklemek.
Soran+1 yılsevişmek peki
- +1 yıl
Daha ilerisini istersin
- +1 yıl
Denk gelir, neden denk gelmesin..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYap gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne