Kendisi temiz bir kiz istiyomus hep ben bakire olmasaymisim evlenmezmis ailesine boyle bi gelin getiremezmis sizce hakli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Çok iğrenç bir söylem, mide bulandırıcı. Ben olsam evlenmezdim öyle biriyle esas benim gibisini sen hak etmiyorsun diye. Birincisi bunu diyen adamın geçmişinde si*kmediği kadın kalmadığına eminim. Bakir olan adam bu üslupta konuşmaz. Orası ayrı mide bulandırıcı zaten. Böyle bir fikrin olabilir ama bunu bu üslupla söylemek mide bulandırcı olan. Şahsen kendi ilişkimden örnek verirsek biz sevgilimle birbirimizin ilkiyiz. O da baskın bir karakter, bir sürü kişiyle yatmış olsaydım benimle böyle ciddi adımlar atacağını düşünmüyorum ama bana asla böyle iğrenç bir cümle kurmadı. Sadece bende yapmadım normal değil mi dedi. Bakir adam bakire isteyebilir ve dediğim gibi ona rağmen böyle iğrenç bir cümle asla ağzından duymadım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı derecede geri kafalıymüş yazık çok çok geri kafalıyım şimdi keşke Bekaretin sadece namus olmadığını bilsem keşke bekaret diye bir şeyin olmadığını bilsem keşke namus denen kavram sadece ufacık bir parça kan ile ölçülemeyecek kadar büyük bir şey olduğunu bilse ama zekasızmış ben senin yerinde olsam terk ederim burada bekaret filan vermem gerekirse kendim parmak sokarım ama yine de buna vermem
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılAilesine evlendiği kadının bakire olup olmadığını mı kanıtlayacak ne alaka? Hem kendisi bakir mi? Sevgi Aşk varsa bu konular aşılabilir ve sorun olmamalı diye düşünüyorum.
Bekareti bacak arasındaki zarda arayan zihniyet hala gelişimini tamamlayamadı. O zara gelene kadar o kadar çok şey varki. Bunlara her şey müstahak...00 Yorumla
+1 yılAşağılayıcı bir söylem! Yani senin karakterin önemsiz önemli olan tek şey bekaretin! Sende bu adamla evleneceksin. Devam böyle. Ama bu ülkede bu kafada çok erkeksi var. Anaları babaları öyle kodluyor kafalarına yapacak bir şey yok.
çarşaf da isterler sendne haberin olsun serersiniz balkona mis gibi herkes görür30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi bakir miymiş beyimizin?
110 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni eşya olarak görüyor böyle iğrenç insanlarla nasıl anlaşıyorsunuz bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBakire olmamak bir kadını “kirli” yapmadığı gibi zarının sağlam olmasında bir kadını “temiz” ya da “el değmemiş” yapmıyor. Hani bi laf vardır çok çirkin olacak ama “davul delinmemiş ama tokmağın değmediği yer kalmamış” diye bunu bi düşünsün nişanlın. Düşünme yetisi varsa tabi…
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOn kere yazıp yazıp sildim. Bir ton küfür edesim var da neyse.
70 Yorumla
+1 yılDeseydin ki biz kızlar istersek diktirip size çok kolay yuttururuz da 🤣uğraşmasinlar boş işle ya ben kendim söylemeden kimse bilemez ben neyim diktirmeden bile icabına bakılır o işler adet dönemi haricinde hemde. He kendisi de bakirse sorun yok bu isteği olabilir
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen tıp çok gelişti üç tane diktirme yöntemi vardı en son. Şimdi bilmiyorum belki daha da yöntemler çıkmıştır üstelik sahte kızlık zarları var yani bekaret hapı diye de bir şey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Her neyse sözün özü asla anlasilmiycak yöntemler çıkarken her yıl kim bakire kim değil kimse anlayamaz senin dediğin gibi
- +1 yıl
+1 yılnerden anlamış bakire olduğunu peki? bir zarla mı? peki ya zarın dursaydı ama deli gibi sürtünseydin anal oral hepsini yaşasaydın ve bunları bilmeseydi ama kanama olsaydı bakire diye sevinecekti o zaman !
53 Yorumla- +1 yıl
Bu yoruma katılıyorum +1
- +1 yıl
Züğürt tesellisi gibi bişey olurdu onun için
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisi de öyleyse eğer %1000... haklı tabi ki. Evlenmeden öyle şeyler yaşayabilen biriyle evlenmenin mantığı ne ki evlilikle kadın avantajlı pozisyona geçiyor sonuçta, ne saçma önceki ilişkilerinde herşeyi yaşa eee saf bir adam bulunca onunla da evlen öyle yaşa yani modern bir gençlik yaşa ama geleneksel biçimde de evlen :D
30 YorumlaKafa yapısına bak milletin nasıl söyler bunu sana hemde nişanlıyken biraz gururunuz olsun be sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşıkta sana felsefe yapmış böyle insanlarla evlenilmez ne koca olur bu tiplerden nede baba
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞey Allah yardımcın olsun. Yaptığı şey gerçekten patavatsızlık. Kendisi düzgün müymüş bari?
Onu geçtim bunu okuyan erkeklere şunu söylemek istiyorum ilk gecenizde karınızdan kan gelmesini bekleyebilirsiniz ama gelmeyedebilir. Bu bakir olmadığı için değil zarının esnek olmasından kaynaklı olabilir. Bazı kadınların zarı esnek olduğu için yırtılma, kanama gibi şeyler olmuyor bunu bilin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılSeni nasıl aşağılamış farkında bile değilsin. Dediğinin meali, sana duyduğum sevgi vs yalan önemli olan tek şey bekaretin. Kendisi bakir ise bakire istemesini anlarım ama aşağılayarak söyleyemez kimse. Haddini bilmeyen çok insan var ve üzücü.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılsenin bekâretin sağlam mı deseydin. çok saçma çok bencilce bir düşünce bu ya. Erkek istediğini yapacak istediği kızla birlikte olacak eee evleneceğim kız temiz olmak zorunda var mı lan böyle bir şey
20 Yorumla
+1 yılbu konunun haklı, haksızı yok. doğru yanlışı var. tercihi böyleymiş beyfendinin de, bu ayrımı yapan kişinini zihni ne kadar bakire onu bir sorgulamak lazım.
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne haklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir saçmalık.
Kafa tasçılık baska birsey değil.
O kisiye sormak isterim. Kendi istegini gidermek icin biriyle iliskiye girerkende bakirelige bakmis mi?00 Yorumla
+1 yılBakire bile olsam böyle söyleyen birinden o saniye ayrılırdım.
20 Yorumla
+1 yılBunu söylediğinde sen takıyosan demekki önceden bir şeyler yaşamışsın
20 Yorumla
+1 yılkendisi bakirse evet haklı demekte , ama bakır değilse haksız şimdi feministleri dinleme sakın onlar boş yapıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu diyen adamdan direk ayrıl.. Yazık edersin kendine. Demekki seni bir eşya olarak gören biri. Temiz olmak ne dmek bu nasıl bir saygısızlıktır. Bunu kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz
00 Yorumla Bu görüşleri yargilayamayiz. Herkesin bir beklentisi prensibi vardır. Gayet doğal bir cümle olarak algilayabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hem kendime hem aileme senin gibi birini, boyle düşünen birini ve bakir olmayan bir erkegi (kendisi bakir degilse) yakistirmam deyip ayrılırdım. Davul bile dengi dengine.
10 Yorumla
+1 yılEğer kendisi de böyleyse tabiki bunu demekte haklı ama o bakir değilse böyle deme hakkı yok
10 Yorumla
+1 yılKendisi bakir değilse sende aileni böyle bi damat getirmemelisin
10 YorumlaKendisi temizse hakkı var istemeye.
Değilse p. ç derim net.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsam ben de gururuma yedirmezdim düşünsene çocuğunun annesi önceden başkası bekaretini açmış öyle açık şekilde almak her erkeğin sindirebileceği bir şey değil kızma ona
110 Yorumla- +1 yıl
sonuçta evlilik öncesi olan bir şey ama
Cevap sahibi+1 yılEvleniyorsun bekaret yok bi şey yok kadının deliği açık. İlk evlilikse yok ya.
- +1 yıl
e olsun ne olacak bunu gurur meselesi yapacak kadar önemli yapan şey ne
Cevap sahibi+1 yılDaha be olsun kanka adamı düşün çocuğunun annesi evlenmeden zina yapmış kınamıyorum ama herkes de kabul etmez hele Müslüman
- +1 yıl
Kadının deliği açık nedir? Ya siz kendinize böyle şeyleri nasıl söyleyebiliyorsunuz aklım almıyor. Açık nedir soda şişesimisin sen?
Cevap sahibi+1 yılHayrı kızım. Açılınca da Fransızca da madam deniyor açılmayacak da matmazel hadi abaza kadın tavlamak için hele elalemin dokunduğu kadınları tavlamak için başka yerde prim kas ben yemem bunları.
- +1 yıl
Tavlamak için prim kasmak mı? Burdamı? Ya siz kafayı yemişsiniz. Ben kendine saygın olsun diyorum. Sen diyorsun abaza git başka yerde kadın tavla..
Nasıl bir olaysın sen 🤣
Cevap sahibi+1 yılKendime saygım var zaten ondan dolayı değer veriyorum
- +1 yıl
kendi hemcinslerine dediğin tabirlere bakarsak cidden bayağı değer veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet değer veriyorum değersizleşmesini istemiyorum benim hemcinsim diye zina yapanı mı savunacaktım
+1 yılAilesine mi napıcakmış ailesine çarşaf mı gösterecekmiş ailesini neden karıştırıyor. Nişanı atardım
10 Yorumla
+1 yılAlmak.. Çanta alıyor sanki 🤦♀️ Aynen güzelim, haklı. Sen mal olduğun için, defolu istemiyor. (!)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bakir olmayan erkek almam, ben de tertemizim 😂Adam da bakirse hakkı böyle bir istekte bulunmaya ama bu şekilde dile getirmesi hoş olmamış.
27 Yorumla- +1 yıl
Temiz? Masa örtüsümüsün sen? Tabak çatal filanmısın? Bari bakireyim de. Temiz nedir. Eşya.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff evet bana göre temiz demek bu. Nikahsiz onunla bununla birliktelik nasıl benim gözümde çirkin, kirli bir işse kendini eşi ne eşine saklamak temizliğin simgesi. Kimse bu konuda bana duyar kasmasin.
- +1 yıl
Duyar mı? Kendi cinsiyetine temiz pis gibi alakasız kavramlar yükleyerek hakaret ediyorsun.. Ben ne duyar kasacağım en fazla hayret ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff ayy evet yobaz oldum şimdi böyle kavramlar kullandığım için. Kendi şahsi fikrimin beyanıdir, kimseyi alakadar etmez. Evet altın çamura düşerse kirlenir.
- +1 yıl
Altın mı? 🤣🤣🤣 Ya tövbe estağfurullah..
Sana yobaz diyen yok. Zinaya kötü diyebilirsin yanlış diyebilirsin. Kesinlikle yapmam diyebilirsin. Bunlar senin düşüncendir. Katılırım katılmam vs o ayrı. Ama temiz kirli gibi şeyler söylemen çok ayıp. Küçük düşürücü hatta.
Altın diyo ya 🤣 neyse tamam bişe yazmadım farz et.. Ne anlatıyorsam..
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff ayy çok aydinsin, utandım simdi☺️ Allah'ın lanetlediği zinayı nasıl güzel diye tasvir edebilirim. Anlatmak istediğim burada zina kirli bir iş. Her şeyi dümdüz anlama.
- +1 yıl
Tamm tamm, devam 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi bakir miymiş paşamızın. Sorsaydınız sonra da nişan yüzüğünü yedirseydiniz ona keşke. Bu kadarı bi insana bence saygısızlık
20 YorumlaNe mallar var ya. Bir kadına bu şekilde konuşulurmu
00 Yorumla
+1 yılKendisi annesinden çıkmış ak kaşıkmı ki böyle bişey istiyor.
00 Yorumla
+1 yılO bakire olmadığı halde böyle diyorsa geri biri ama ondan hariç normal bence bende istemem
00 Yorumla
+1 yılHaklı herkes her istediğini yaşasın ama nasıl yaşıyorsa öyle birini almalı
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini bile ailesine kendini kanıtlamak için yapıyor belliki aciz
01 Yorumla- +1 yıl
Heh ya bu işte.
+1 yılBunda anlamayacak bir şey yok. Çoğu erkek böyle düşünür zaten.
00 Yorumla
+1 yılküfür edip boşuna terbiyesizlik yapmak istemiyorum ama kendisi çok mu namusluymuş ya
00 YorumlaKardeşim o kişiden kişiye aileden aileye değişen bit durum kendisi de bakir mıymış peki?
00 Yorumlakendisi bakir değilse ayrıl bence ne bu seviyesizlik ya hayırdır ya
00 YorumlaHaksız; eğer kendisi de bakır ise azıcık haklı ama azıcık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eğer kendisi de öyleyse sıkıntı yok ama kendisi öyle değilse ben olsam suratına carparim o lafı
00 Yorumla
+1 yılNişanlın bildiğin geri kafalı olabilir. Ne demek bakire olmasaydın seni almazdım. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklı bence bakire olmayan kızla neden evlenilir
Mesela sıfır bir ürün fiyatına aynı ürünün ikinci elini alır mısın almazsın14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekler Acıdır
- +1 yıl
Ya sacma sapan konusma bi erkek bir şey yaşayınca 2. el denmiyor ama? Önce nişanlısına bakmak lazım o temiz bir erkek mi bakalım diye
Cevap sahibi+1 yıl@basaramadikabii kişi kendinden sorumlu ben temizim bakirim evleneceğim kişinin de Bakire olmasını istemek en doğal hakkım ha konu erkeklere gelirse onlarında yatacak yerleri yok zinaseverler
- +1 yıl
Tabiki şu an dediğinizde haklısınız sizin en doğal hakkınız bakire bir kadın istemek ama eğer bakir olmasaydınız asla isteyemezdiniz ve 2. el falan çok saçma bi söylem yani
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tercih meselesi şimdi ben bakire olupda evlenince neler yapan çok insan tanıdım bu bi kriter değil aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPaşamıza bak karaktere önem vereceğine nelere önem veriyor.!
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapay kızlık zarı var, ve diktiriliyor. Erkekleri kandırmak çok kolay
213 Yorumla- +1 yıl
Senden korkulur knk
Cevap sahibi+1 yıl@deeliiçocukk bakireliğe önem verdiğiniz için bu. Öyle bir duurm olmasa dürüst olurdum
Cevap sahibi+1 yıl@Sadcocuuk kişinin izni olmadan yapılmıyor ve yasak artık
- +1 yıl
Yok ben fazla önemsemiyorum olsada olur olmasada olur ben nasıl başkalaryla birlikte olduysam kızda başkalarıyla ilişkiye girir
Cevap sahibi+1 yıl@Sadcocuuk sizde yapıyorsunuz. Biz neden yapamıyoruz?
- +1 yıl
@deeliiçocukk erkeklerin yuzde 30u anca yapiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Sadcocuuk erkekleirn %30 mu 🤣😃🤣😃🤣😃😅😄😀😂😄😂😀🤣😅😀😄😃🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer kendisi de bakirse böylee bir isteği olabilir. Eğer değilse bayağı bir küfür hak ediyordur.
10 Yorumla
+1 yılKendi düşüncesi, senle alakası yok ama önden vermeyip arkadan veren bir sürü kız var ya öyle birisiyle evlenmiş olsaydı, hiç bu açıdan düşündümü acaba senin kocan?
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon nişanlın
+1 yılEvlenme o insanla sana önerim kesin ve net çok sorun yaşarsın
00 YorumlaKendisi bakir iste haklı
21 YorumlaKendi eğer senin gibi ise haklı ama değilse haksız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hakareti kabul edip hala nişan atmadıysan her türlüsünü hakediyorsun
10 Yorumla
+1 yılHaklı olabilir tercih meselesi
10 YorumlaKendiside temizse hakkı var tabii kendince
10 Yorumla
+1 yılBir şey yazardım o adama da neyse
10 YorumlaBöyle bir şey demesi ne kadar ayıp ya
10 YorumlaKendisi bakirse hakli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAlmak ne ya, ne haklısı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılB. k yesin kendi tertemiz miymiş
10 Yorumla Bakire kızlar da var analdan veriyor
70 YorumlaKendi durumuna bağlı
Bakir değilse konuşmasın00 Yorumla
+1 yılYani herkesin kendi tercihi bence
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlım, "bakire olmasaydın almazdım seni" dedi, sizce haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım