Temiz bir vajina için ne yapmak gerekiyor? Ben zaten temizliğe dikkat ediyorum. Ama cinsel ilişki için bu yeterli mi? Bundan dolayı çekiniyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seks planli bir sekse. O gunun oncesinde agir koku yapan ya da baharstli besinler tuketmemeye odaklan bu koku yapmasini engeller. Gun icerisinde bol su tuket ne kadar b diyiceksende idrar rengin saydam olana kadar buda ter bezleri yerine pis kokuyu idrar yolu ile atmani sagliycsktie. Birliktelik oncesi imkaniniz varsa birlikte dus alirsiniz tertemiz mis gibi olursunuz hemde dusta birbirinile oynar birbirinizi kesfedersiniz. Seks degilde rutin sorucakssnda vucudumuzda havasiz kalan yerlerden birisi cinsel organlarimiz giydigin seylerin hava almasina dikkat et havasiz kaliesa koku yapanilir. 3-2 gunde bir du aliyorsanda herhsngi bir kararma olmaz genetik degilse. Tuyleri alirkende dikkatli ol gur tuy cikarken kararma sonucu elde edebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yılVajnanın görsel temiz olması yeterli. Vajina kemdi kendini yemizleyen bir organdır girişindeki migro organizmalar sayesinde bir güvenlik duvarı oluştur
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki akıntı olunca erkekler rahatsız olmuyor mu?
- +1 yıl
O vajnanın işlevsel gerçekleştirdiği bşeydir. Kokulu ve renkliyse bi doktora grünün. Sevişirken gelen sıvı ise normaldir. Ben bundan rahatsız olmam. Ben sevşirken partnrmin sulanması benim hoşuma gider. O sıvı benim gururumdur. Partnermin beni ne kadar arzuladığını gösterir
Soran+1 yılRenkli derken hangi renk mesela? Kokı da nasıl oluyor hiç bilmiyorum ki.
- +1 yıl
Sende yoksa bi problem yok demektir. Şanslısın🙏
Soran+1 yılYani galiba yok.
- +1 yıl
Ozaman merak edeceğin bişey ver enişteye vursun oralın dibine☺️
Soran+1 yılFarklı renkteki akıntının rengi ne oluyor?
- +1 yıl
Sarımsı ya da beyaz böylenparca parça peynir kırıntısı gibi gelir. Ozaman engeksiyom vardır.
Soran+1 yılÖyle bir şey yok. Açık sarımsı şeyler var ama kayı değil. Bir rahatsızlık hissetmiyorum. Koku da yok.
- +1 yıl
Tamam yok bişey işte. Günlük ped kullanıyormusun
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Peki onda sen rahatsız edicek derecede oluyormu. Yoksa etkilendiğin zamanlardamı oluyor
Soran+1 yılYok rahatsızlık vermiyor. Bazen oluyor.
- +1 yıl
Tamam sağlıklı taş gibi vajinan var☺️
Soran+1 yılTaş gibi mi?😂
- +1 yıl
Evet taş gibi maşallah
+1 yılTüylerden arınmış, hijyenik, akıntı dönemlerinde sık ped ve çamaşır degisilmesi, terden ve tahristen korumak için oamuklu tercih edilmesi önemli
00 YorumlaTemizlikten bahsettiğin öncesinde banyo yapıyorsan ve koku olmuyorsa sorun olmaz. Cok aşırı derecede killi olmadığı sürece de sorun etmem
00 Yorumlaİntim yıkama jeli kullan yeter tabiki takıntı yapma fazla bence boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının fiziği bazı yerleri temizliği sevişmede sınırları belirleyen en önemli detaydır temizliği kadar yapısı ve tat kokusu da önemli
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte kokuyu belirleyen temizlik değil mi?
Cevap sahibi+1 yılyok koku temizlikle değil bazen bazı rahatsızlıkla oluyor temizlik bazen aşılabiliyor mesela kızla önce sırf fantezi olsun diye duş alınarak sevişmeye duşta başlanabilir
Soran+1 yılHastalık yok.
Cevap sahibi+1 yılo zaman yalamaya engel yok derim hemde sınır tanınmamasına da sebep olur ama bu fiziğe bağlıdır boy ve kilo bazı yerlerin nasıl olduğunu gösterir
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılboy kilo kaç
Soran+1 yılZayıfım
Cevap sahibi+1 yılbi kızı aklında sevişirken yaşamak tatmak istediği şeyleri ona sunamazsan ne kadar sevişirsen seviş seks yaparsan yap doyuma ulaştıramazsın
Cevap sahibi+1 yılyaşamak istediğin çook deli fanteziler var sanki
Cevap sahibi+1 yılsevişmede dili sınırsız kullanmak ister yalatmak istediğin bazı yerler mi var yazamadım tam ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılİdrar sonrası yıkayıp kurulanmalısın, vajinal duşlar öneriyorlar koku için. Her daim temiz olmalı, epilasyon öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntim yıkama jellerinden kullanmalısın. Yoksa koku olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende kötü bir koku olmadı hiç.
Cevap sahibi+1 yılBunu kendin anlayamazsın, vajinanla partnerinin olduğu kadar yakın muhattap olmuyorsun. Fizyolojik olarak mümkün değil zaten. :D
+1 yıllazer mesela çook iyi ve kişisel temizliğe dikkat eden biri koku vs olmamalı çünkü orale önem veren biriym senn neyden çekndiğinide anlayamadm
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece banyo sırasında temizlemek koku için yeterli mi?
- +1 yıl
kaç güne banyo yaptığına bağlı
Soran+1 yılHep yapıyorum. Aşırı soğuklar hariç.
- +1 yıl
o zaman iyi sorun olmaz peki sence ağdamı daha iyi jiletmi
Soran+1 yılAğda tabii ki. Ama onun da uzama süreci sıkıntı.
- +1 yıl
sıkıntı derken nasl yani neyi sorun oluyo
Soran+1 yılUzmadan ağda yapamıyorsun tekrar.
- +1 yıl
yazcakmısn
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir soru olmuş benimde bu konuda detaylara ihtiyacım var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterli tabiki, herkesin her gün yasadıgı bsyi bu kadar kafanda büyütmesen daha iyi olur
011 Yorumla
Soran+1 yılDuş alırken her zaman yıkarım. Ama buna rağmen koku var varsa diye endişeleniyorum. Bir hastalığım falan da yok. Ama daha önce cinsel ilişki yaşamadığım için endişeleniyorum galiba.
Cevap sahibi+1 yılZaten terleyiceksin koku filan olmaz😅 tecrübe ettiğin zaman bu endiselerinin hcbiri kalmayıcak
Soran+1 yılBazı erkekler akıntı olunca kötü koktuğunu yazmış. E zaten cinsel ilişki sırasında olmayacak mı?
Cevap sahibi+1 yılO tecrübesizlerin dediğine bakma sen agızlarından baska bsyi kullansalar koku filan almazlar😂
Soran+1 yılYa da onların iltihabı vardı.
Cevap sahibi+1 yılboş ver onlarııı, sen kafana böyle kücük seyleri takma kanka
Soran+1 yılBilmiyorum biraz çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılSu icerken cekiniyosan bundan da cekin o kadar söylüyorum daha ne diyim😅
Soran+1 yılPartnerim benden hoşlanmaz diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılNefes alıyosan hoslanır merak etme yaa😂 gercekten sandıgın kadar abartılıcak büyül bsy degil bu
Soran+1 yılBiliyorum. Ama tiksinmesini istemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntim jel ile yıkamalısın
210 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir şey farkı ne?
Cevap sahibi+1 yılSıvı deterjan ama ph derecesi vajinaya göre ayarlanmış, yani vajina sabunu gibi bişey
Soran+1 yılAnladım. Peki normalde cildin ph 5.5 diye biliyorum. Vajina için de aynı mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır aynı değil normal sabunlar vajinaya uygun değiller ph'ına zarar verir.
Soran+1 yılBen hep öyle yaptım.
Cevap sahibi+1 yılHaftada bir iki kez falan neyse de sıklıkla olursa zararlı hatta haftada iki kez bile fazla gelebilir. O bölgenin florasını bozar
Cevap sahibi+1 yılDiyelim yeni evlisin, hergün sabah akşam oranı sabunla yıkarsan ne olur biliyor musun?
Soran+1 yılBu zamana kadar hiç sorun olmadı. Ama bazen hindistan cevizi yağı sürüyorum. Koltukaltı için de etkili.
Cevap sahibi+1 yılNasıl ki saçına sabun kullanamıyorsun dişine sabun kullanamıyorsun bu da öyle özel bir bölge. Neyse sen bilirsin 3 kuruşluk intim jeli almamak için tercih ettiğin yöntemler sana kalmış, bu jeller boşuna üretilmiyor.
Soran+1 yılYok alacam tabii ki. Bunza zaman yaptığımı söyledim.
+1 yılgüzel bir duş al her tarafını kesele yeterli.
00 YorumlaTüylerini alman yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuş al yeter koku yoktur zaten yalınız kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli tabiki.
017 Yorumla
Soran+1 yılYani özel bir şey yapmaya gerek yok mu?
- +1 yıl
Ağdanı yapıyorsan güzel bir duşla temizleniyorsan başka birşeye gerek yok.
Soran+1 yılKoku için bu yeterli mi?
- +1 yıl
Yeterli. Duştan sonra koku filan olmuyor.
Soran+1 yılGerçekten olmuyor mu? Mesela akıntı olunca olmuyor mu?
- +1 yıl
Olmuyor. Kokuyu yapan ter ve gün içinde havasız kalması. Temizleyince problem olmuyor.
Soran+1 yılBazı erkekler rahatsız olduğunu yazmış. Bilemiyorum. Ben de kokuyu yapan bakteriler diye biliyorum. Mesela koltuk altı için hindistan cevizi yağı kokuyu önlüyor.
- +1 yıl
Temizlemeden direk yumulup yalamaya başlarlarsa rahatsız olurlar tabi. Güzel kokulu duş jeli ve sonrasında vajinal bakım için olan ürünlerle güzel kokmasını sağlayabilirsin.
Soran+1 yılAslında akıntının kötü kokmasını sormuştum.
- +1 yıl
Kötü kokan bir akıntısı olan kadına denk gelmedim hiç.
Soran+1 yılTamam o zaman.
- +1 yıl
Bu kadar takılma.
Soran+1 yılPartnerimin tiksinmesini istemiyorum.
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin.
Soran+1 yılİşte o yüzden sordum. Banyoda temizlikten öte yapmam gereken bir şey var mı diye merak ettim.
- +1 yıl
Yok. Temizliğini yap sonrasını yapınca göreceksin.
Soran+1 yılTamam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDus al mis gibi
21 Yorumla
Soran+1 yılOnu zaten yapıyorum.
Lazer
00 YorumlaLazere git
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle ne kadar temiz vajinan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın kac vajinan kokuyomu
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç kötü bir koku almadım.