Cinsel ilişkiden önce genital bölge nasıl temizlenmeli?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Normalde nasıl alıyorsan al işte asko bunun doğru yanlış yöntemi yoktur herkeste farklıdır
1
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Jiletle alıyorum da yinede tam pürüzsüz hissedemiyorum rahatsız oluyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Ağda denesene asko hem daha uzun süre gidiyor tertemiz pürüzsüz kalirsin. Seksten 3 gun önce al hem kızarık sivilce vs çıkarsa onlar da gitmiş olur o zamana
Soran
1 yıl
şu an çok kalınlaştı hep jiletle aldığım için. Ağdayı kendim mi yapayım kuaföre mi gideyim birde hangi ağdayı kullanayım
Cevap sahibi
1 yıl
Agdayla yaptıkça inceliyor. Ben boncuk ağda almıştım evde ısıtıp sürüyordum ama kuaföre de gidebilirsin tabi orada da aynısından yapıyorlar sanirsam gerçi brazilian wax diye geçiyor o, o yüzden sadece yapıştır çek olandan yapiyor olabilirler. Sen yinede ağda dene hem inceltecektir yaptıkça
Evde boncuk ağdam var onunla bi deneme yapacağım. Alabilirsem kendim alacagım alamazsam da mecburen kuaför 🥲
Cevap sahibi
1 yıl
Yani muhtemelen zorlanırsın hem kendin yaptığın icin tek el olsun ve her yeri rahatça görüp ulaşamadığın icin bende biraz bu yüzden jilet ve ağda arasında git gel yapiyom sadece ağda değil ama kuaförde yapsam tabi sıkıntı olmaz sen yat onlar halletsin😅boncuk ağdan varda neden denemedin kız sjdhsj bu arada yardım fikir istiyorsan yapacağın zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalisirim
Soran
1 yıl
Benim boncuk ağda biraz garip ya anlayamadım. Koluma bacağıma yaptım ama tüyleri almadı. Koltuk altıma yapınca tam yapıştı ve canım çok acıdı yarım saatte çekebildim😭😭. Şimdi genitalde yine aynı şekil açıdan çekemem diye korkuyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Azar azar şurup dene ama fazla ince yapmamaya calis ki tutabilsin ve çekebilsin killarini
Jilet kalinlastiriyor kılları ve kesildikten 3-5 gün sonra ilişki sırasında erkeği rahatsız edici olabiliyor bazen fırça gibi batıyor ama benim hoşuma giderdi bu hafif acı her gitgel yaptığımda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Tüy dökücü kullaniyorum ben gayet iyi tavsiye ederim♥️♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Normalde nasıl alıyorsan al işte asko bunun doğru yanlış yöntemi yoktur herkeste farklıdır
Jiletle alıyorum da yinede tam pürüzsüz hissedemiyorum rahatsız oluyorum
Ağda denesene asko hem daha uzun süre gidiyor tertemiz pürüzsüz kalirsin. Seksten 3 gun önce al hem kızarık sivilce vs çıkarsa onlar da gitmiş olur o zamana
şu an çok kalınlaştı hep jiletle aldığım için. Ağdayı kendim mi yapayım kuaföre mi gideyim birde hangi ağdayı kullanayım
Agdayla yaptıkça inceliyor. Ben boncuk ağda almıştım evde ısıtıp sürüyordum ama kuaföre de gidebilirsin tabi orada da aynısından yapıyorlar sanirsam gerçi brazilian wax diye geçiyor o, o yüzden sadece yapıştır çek olandan yapiyor olabilirler. Sen yinede ağda dene hem inceltecektir yaptıkça
Tamamdır çok teşekkür ederim 🫶🏻
Rica ederim balim.
Hangisini yapmayı düşünüyorsun peki🤗
Evde boncuk ağdam var onunla bi deneme yapacağım. Alabilirsem kendim alacagım alamazsam da mecburen kuaför 🥲
Yani muhtemelen zorlanırsın hem kendin yaptığın icin tek el olsun ve her yeri rahatça görüp ulaşamadığın icin bende biraz bu yüzden jilet ve ağda arasında git gel yapiyom sadece ağda değil ama kuaförde yapsam tabi sıkıntı olmaz sen yat onlar halletsin😅boncuk ağdan varda neden denemedin kız sjdhsj bu arada yardım fikir istiyorsan yapacağın zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalisirim
Benim boncuk ağda biraz garip ya anlayamadım. Koluma bacağıma yaptım ama tüyleri almadı. Koltuk altıma yapınca tam yapıştı ve canım çok acıdı yarım saatte çekebildim😭😭. Şimdi genitalde yine aynı şekil açıdan çekemem diye korkuyorum
Azar azar şurup dene ama fazla ince yapmamaya calis ki tutabilsin ve çekebilsin killarini
Yarın deneyip yazacagım çok teşekkür ederim 🥹💖
Rica ederim asko hadi bol şans bekliyorum seni🫶🥰
Kıllarını normalde nasıl alıyorsan öyle al veya alma nasıl istiyorsan zaten kimyasal değdirilmiyor suyla yıkarsın biter ekstra bir şeye gerek yok ki
Jiletle alıyorum normalde ama tam pürüzsüz olmuyor ne yapmalıyım
Puruzsuz yapmana gerek yok zaten temiz olsun yeter
Karşı taraf tiksinmez mi rahatsız olmaz mı
Tiksinen önce kendine baksın sen nasıl rahatsan öyle takıl bende jilet kullanıyorum
Hangi jileti kullanıyorsunuz acaba memnunsanız bende alayım
Venus Gillette breeze
Tüyler alınır, ananas yenir, anana suyu içilir, güzelce yıkanır ama hiçbir katkı maddesi kullanma sabun, krem vb.
kullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen
Jilet kalinlastiriyor kılları ve kesildikten 3-5 gün sonra ilişki sırasında erkeği rahatsız edici olabiliyor bazen fırça gibi batıyor ama benim hoşuma giderdi bu hafif acı her gitgel yaptığımda
Tüy dökücü kullaniyorum ben gayet iyi tavsiye ederim♥️♥️
Oto yıkama tabancasıyla
Erkek kadın farklıdır
Çoğu erkek için bu önemli değil kişi kıllı seviyor
Zeytinyağı ama Manisa’dan gelmiş olacak.
Ağda, jilet...
Jilet ardından sabunla
Jilet ağda epilasyon vs bir sürü seçenek var
İntimm jelleri ile yıkayın oral yapılacaksa
Ilık su ile üç kez mesh edilmelidir
Ne anlamda
Tüyler anlamında
İlişki öncesinde tüyleri nasıl aldığının önemi yok ki canım ister jiletle al ister ağda ile al
En iyisi öncesinde duş almak😉
Suyla
İç dış yikmaa ver
Tradls
Çamaşır suyuyla
Ağda yap canım
Jilet kullanıyorum sürekli ama ağda sıkıntı olmaz mı
Ekle oradan sor canım istersen özel konu bu
Eklediö
Güzelce
Sabun kokulu