Bana kalırsa şöyle bir durum var; eğer çocuk yapmak isteği ile belirli günlerde ve belirli zaman dilimlerinde sanki zorunlu görevmiş gibi ilişki yaşanıyorsa kesinlikle hazzı etkiler.. Spontane gelişen cinsellik her zaman daha keyifli olandır.. Bir de şunu da düşünelim ki her zaman tek seferde çocuk sahibi olamıyor bazı çiftler e bu durumda otomatikman sürekli bir programa uyarak tekrar tekrar deniyorlar.. Haliyle bu da bezginlik yaratabiliyor.. Keyifli geceler..
Tabii ki de farkı vardır mesela normal ilişki doggy ya da prone bone daha tatlı olur böyle pozisyonlarda ama bebek yapmak için ilişkiye giriyorsam kucak her zaman daha iyi bir araştır normal ilişkide mesela daha hızlı daha sert olması benim daha çok hoşuma gider ama bebek yapmak için daha böyle yavaş romantik aşkla olmalı hatta sonunda da böyle ben uzanmalıyım sonra bütün vericileri açarım😂 İşi misyoner de bitiririz karşı tarafta bütün vereceklerini verir sonra da hamileyim djfjxjjc
Aşık olduğun kişiyle yapılan ve normal kişiyle yapılan seksin arasında fark vardır. Aşık olduğum kişiyle bebek yapmak istesem yine aynı istek, heyecan ve vahsilik ile seks yaparım. Yine amacım zevk sonucum bebek olur. Bebeğe gidilen yola döşenmiş zevk dolu bir eylem olarak görürürüm bunu ☺️
Kesinlikle katılmıyorum. Hayvanlar zevk için çiftleşir ama korunma imkanları yok 😂 Erkek erkeğe bile çiftleşen o kadar hayvan var. Grup hayvan videoları. Onların da fantezi dünyaları rengarek 😂😂 Hatta şimdi baktım daha
En zevkli ve özgür olunan sekstir bana göre.. Kondom yok, rahat rahat sevişip seksler yapılıyor.. Geri çekme yok bekleme yok.. Süper.. Keşke her zaman aynı şeyler yaşansa.. O an ılık ılık hissetmek tarifsiz bir şey.. O akışkanlık ve o an ki sıcaklık herseyin önünde..
Sen bu aşkın meyvesisin dediklerine göre bi farkı var demek ki
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet. Bence zevki etkiler cocuk yapma isteği. Garanti olsun dollenecek yumurtayi kaçırmayalim diye her gün iliskiye girmek bir secenek mesela. Bu da zorunlu kildigi için haz konusunu etkileyebilir. Ya da pozisyon. Tam bilmiyorum ama sanirim misyoner hamilelik icin iyi bir seçenek. Seksi bu pozisyonla bitirme zorunluluğu, kadinin biraz poposunu kaldirarak o pozisyonda birkac dk bekleme gibi stratejiler etkiler elbette.
Bence daha zevkli olur. Bir amacı var. Hem de çok güzel bir amacı var. Bir kadının benim spermlerimle hamile kalma düşüncesi bile çok tahrik edici. Düşüncesi diyorum bak.