Daha heyecanlı olduğu net! Daha zevkli olup olmadığı tartışılır.. Mesela bana göre; uzun süreli rahatça sevişip seksimi yapmak çok daha keyifli.. Kısa sürede adapte olamıyorum her zaman.. Ön sevisme istiyorum ve gerçekten öpüşmek ve sevismek benim için oldukça önemli..
Heyecanlı telaşlı kesin oluyor ve sevgilim de ben de stres yapınca boşalamıyoruz hemen kisa sürede yarım birliğimiz oldu en son benim çalıştığım mağaza da depo da yaparken öğlen arasında birisi gelcek diye korkarak yapıyorduk çok az kalmıştı ben bosalmak uzereydim sevgilim de önden yaparken bosalmak icin kucağında arkama soktu yaparken oradan yere spermleri damlıyordu beni de okşadi arkadan da girdi bayılacak gibi oldum titreyerek dişlerim bir birine vurdu bosalirken bitirmedim depoya birisi girdi anında toparlandık sayılır sevgilimin fermuari açık kalmış boxeri penisi biraz çıkmış bende çamaşırıma pantolonuma bosaldim önüm ıslaktı yerde siyah taşın üstünde spermler vardı gelen kişi kızdı benim de yakın arkadaşımdı bize bakti sorunları söyledi gitti
Ayak üstü seks denince hadi canım istedi iki dakika halledelim değil kesinlikle. Kısıtlı bir zamanda isteğini bastıramama ile birlikte nerde nasıl olduğunu unursamadığın bir şekildeyse evet.
Eve misafir bekliyorsun her şey hazır giyinmişsin ama o an ayrı bir istek oluştu belki her an kapı çalacak. Hemen olduğun yerde üstün körü ama anın heyecanı ile yapılan mesela..
Uzun bir yolculukta kocanı araba sürerken izlemekten tahrik olup gerekeni yapıp arabayı aniden ıssız bir yere çekmek mesela.
İş yerinde buluşunca müsait bulduğun bir yerde kimse farketmeden olabilecek şehvet dalgası mesela...
Ayak üstü seks denince böyle geliyor aklıma. Kısıtlı zamanda fazla istek sonucunda an yaratmak. Soruyu yanlış anladıysam farklı bir anlamda yazmış olabilirim ☺️
Ben bir öngörüde bulunmadan sordum. Yorumlar arasında farklı bir bakış açısı getirdin. Ayak üstü seks deyince ya bar tuvaleti, ya soyunma kabini ya da merdiven bışluğu gibi şeyler geliyor insanların aklına.
Acele yapılan seksten hiç haz etmesem de bazen hoşuma gidebiliyor tamamen ruh halime bağlı. Ayak üstü yapılan seksi banyoda ve mutfakta çok severim ya da dışarda bir yerde partnerimi azdırdıktan sonra eve girdiğimiz anda. Tam yemek yaparken birden gelip ocağı kapatıp beni kucağına alıp s. kmesi bana yataktakinden çok daha zevk verir ama beni doyurmaz. Ayak üstü yapılan seks yemekten önce içilen çorba gibi benim için. Biraz mideni bastırır ancak devamındaki yemeği de istersin. Ayak üstü seks yaparız ama benim aklım hala çekemediğim s. ksoda, s. k. ilemediğim pozisyonlarda kalır.