Aynı oranda yani? Toplum baskılarından dolayı gösteremiyoruz ama aslında aynı oranda istekli mıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence evet. Kadınlar daha çok beraber olduğu insana karşı istekli oluyor. Ama erkekler Allah ne verdiyse bütün kadınlara karşı aynı oranda istekli ve ilgili olabiliyor. Tek fark o bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence erkekler görsellikten daha çok etkilendikleri için öyle. Sonuçta insanın elinde değil. Ben de mesela çok istekliyim beğendiğim ve de biraz da hoşlandığım kişilere karşı aşırı yükselebiliyorum ama belli edemiyorsun tabi ki 😂
En İyi Cevaplar
Kaç sevgili değiştirdiysem hepsi '' gece gündüz durmadan seks mi olur ya '' diyerek beni yargılıyorlardı. Azgınım napiiimm bulabilirsem böyle istekli ve seksi bir hatun evlenme teklifi edeceğim direkt xdd
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki mesela diyelim ki onlar çok istekli sen bu kişilerin arkasından konuşur muydun? Veya farklı görür müydün? Böyle bir korku oluyor işte.
- +1 yıl
bu yaşıma kadar hiç bir sevgilimin arkasından konuşmadım. Bekar evinde yaşadığım için sevgili olduğum tüm kızlarla beraber yaşadım. Ayrıldıktan sonra da konuşmadım yani bu benim karakterime ters. Farklı görmem yani sonuç olarak o istekli ben istekli işte eşitiz yani :D ha ilgisiz ve seksi sevmeyen olsa gene yargılamam gene arkasından konuşmam ne yaşadıysam bende kalır kafasındayım ben.
Soran+1 yılAnladım sen karakterli birisin demek ki… bunun dışında olan da çok insan var biliyorsun. O yüzden güvenmek zor oluyor iyi seçim yapmak gerekiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadınlar erkeklerden daha isteklidir ama erkeklerden daha iyi kontrol edebiliyorlar bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden? Sence neden daha iyi kontrol edilebiliyor? Mesela erkekler kadar görsellikten etkilenmememiz sayesinde uzak durdukça mı bastırılıyor?
Kadınlar daha baskın sadece daha iyi kontrol edebiliyorlar
26 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum yorumunuza
Soran+1 yılDimi mesela ben toplum baskısından bir erkek kadar rahat söyleyemem çok güvenmedikçe karşıdakine ama normalde çok istekli biriyim
Soran+1 yılTabi canım bir de kendini açsan bi dert karşıdaki anlatır mı bilemezsin açmazsan içinde patlar kadınlar içinde zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. kadinlar daha az ister...
ama basladimi erkekten daha fazla zevk alir04 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın için geçerli değil tabi ki söylediğin yüksek libidolu ve başlamadan da çok istekli kadinlar var
Soran+1 yılTabiki haklısınız genele vurursak doğru olabilir ama istisnalar da az değil :) teşekkür ederim cevabınız için
+1 yılEvet istekliler bir cogu. Ama örf, adet, gelenek, inanç, toplum baskısı. Belli edemiyorlar hakli olarak
00 Yorumla
+1 yılKat be kat daha isteklisiniz sadece bastırılmış durumda o istekler
00 YorumlaTabii sonuçta insan bu duygularını toplumdan dolayı bastırıyor ve bir yerden patlama yaşıyor
00 YorumlaBilemiyoruz şekerim. Bu soruya senin cevap vermen gerekiyor🙊
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim cevabım kendi adıma evet 😂😂😂😂
Soran+1 yılSorma valla zor iş yüksek libido
Soran+1 yılYoo biz içimizde bir boşluk hissediyoruz hemen dolması gerekiyor gibi bir his oluyor ıslandıkça. Esas zevk orada. Tamamiyle tamamlanmışlık hissi.
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılLa gizlemeyin rahat rahat sevişsin herkes ülkede @m kıtlığı var
00 Yorumla
+1 yılKadin libidosu erkeklerden daha fazladir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet dgru bnde istekliyim knk hemde baya ☺😀
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence daha fazlı istekler dokundu mu çıldırıyorlar resmen beli etmiyorlar 🥰😃😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. esas kadınlar erkeklerden daha isteklidir.
00 YorumlaFazla olanları var 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öyle ya biseksüel olduğum için bunu net anladım
00 Yorumlaİstekli ama çaktırmıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarda daha fazla bence
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldaha istekliler bence annemden biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de annene taktın her soruda 😂
Cevap sahibi+1 yılaz önce inleme sesini duyunca aklımdan çıkmıyo
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o işin tadını alan daha istekli olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatta daha da fazla isteklisiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadınlar daha çok istekli
00 Yorumlaİsteklidir tabi erkek işini bilirse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın gizli yapar o işleri saklarlar azgınlığı
00 YorumlaAsla ve kat'a
00 YorumlaDaha istekli
00 Yorumlaİstekli
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaBenim kadar olamaz..
00 Yorumla