Türkiye de bir çok kişi de cinsel konu da problem var. Özelikle evli çiftler de oldukça yaygın ama hiç bir şekilde bir uzmana gidip destek almıyorlar. Neden böyle?
Cinsel sorunları olan biri veya çift neden bir uzmana gitmek istemez?
Türkiye’de böyle şeyler genelde Tabu olarak görülür heleki erkekler tarafından mesela sorun aslında erkek değilse bile yine de kadın gider erkek yerine tavsiye filan isterim adam oraya gitmez niye çünkü giderse erkekli sarsılır imajı sarsılır Türkiye’den böyle konular çok aşırı saklanıyor ya mesela sorsan hepsi 30 cm günlerce boşalmadan yapıyorlar ama eczanelerde en çok satılan şey cinsel performans yükseltici hap yani öyle düşün oradan hesap et işte
Off 😅fena koymuşsun lafı. Performans attirici konusu 2 türlü ama 😁ölüyü diriltmek icin , diriyi uçurmak icin😂ben yorgun oldugum icin isteksiz oldugum zamanlar kullaniyorum partnerimi memnun edebilmek icin. Doğal yolla gün günu tutmuyor cnku bayan😁
Bu çok büyük araştırma isteyen geniş bir konu. İnsanların sosyo ekonomik kültürlerini, geçimlerini, eğitimlerini de irdeleyiniz. Cinselliğe gelene kadar. Davranış bilimleri araştırmanızı tavsiye ederim. Günün sonunda zincirleme kaza gibi bişey bu tabi bence teşekkür ederim 🙏
Çünkü sorunun sadece partnerlerind eolduğunu düşünürler. Kendilerinde de sorun olduğunu bilmek/öğrenmek istemezler. Kaçış yolunu seçiyorlar bir nevi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Türkiye de bu konular hep ayıp söylenemez edilmez diye aktarılıyor küçüklükten beri bide erkekliklerine laf gelir diye korkuyorlar uzmana gidilmesini küçümsüyorlarda bir çok sebebi var hepsi önyargı görüşleri xiskdnnss
Yani önyargılı bir insan değilim muhafazaker bir insanım bulunduğun etkiden dolayı hep gizli yapıyorum yorumları çünki insanlar o kadar pis kalpli ki başka yerlere çekiyor
İnsanların düşüncelerine göre yaşarsak hiç bir zaman mutlu olamayız ve her seferinde bir şeyler bulacaktırlar. Tabi ki gizli bir şekilde görüşlerini atabilirsin ve bu sana tanınan en güzel hak 😊 Sorun değil yani, sadece merak benim ki