#heartoffire

Ben okeyim ya benim için sorun yok nefesimi kesmediği sürece yani daha doğrusu onu da yapabilir ama aşırı derecede beni nefessiz bırakmadığı sürece sorun yok boğulmadıktan sonra her şeyi açığım gelecek zarar ondan gelsin
Bu zamana kadar bağlamak isteyen biri çıkmadı karşıma. Hrnüz denryimleyemediğim için bilemiyorum ama bence her yerimi bağlayabilir sekste sınır tanımam.
Sevdiğim adamın tüm oyunlarına teslim olmak isterim, iki kişilik olduğu sürece sınır yok
Hayır yok.
Bu bir fantezi sadece.
Teşekkür ederim.
Keyifli pazarlar.
Cevap
27Cevap
Şimdiye kadar beni bağlamak isteyen bir kadın girmedi seks hayatıma
Selam gadası 🙃
Bağlanma konusunda oldukça kararsız biriyim. Çünkü şeytan beni dürtüp durur. Ya arkasını dönüp giderse diye.
Seks sırasında istediğim gibi olmalıyım yoksa sıkıcı ve yavaş olur
Böyle fantezilerim yok.
Ne bağlarım nede bağlanırım.
Hayır rahatsız olmam. Tercihlerim arasındadır zaten.
Hiç bağlanmadim ama elleriniz bağlamışlığım vardır. Özellikle bacak arasından öpmeye başlayınca ve orala doğru giderken delirtiyor kadınları. Çok hoşuma gidiyor doğrusu.
hiç bir şekilde bağlanmak, engellenmek veya domine edilmek istemiyorum benim olayım değil doğama da aykırı ve nokta.
Kendimin bağlanmasına komple karşıyım. Parazit filmini izledikten sonra Monica Bellucci gelsin beni bağlayamaz.
Daha önce hiç bağlanmadım bir denemek isterim ama tabi ki cinsel bölgenin bağlanmayın istemem 🤭
Kollarım bağlandı bir şey demem buna fantezileri severim ama bacaklarım bağlansın istemem.
Eller kank. Zaten yolu onlarla buluyorum karanlıkta😁😁
Ben tutkulu, tango gibi yapılan seksten yanayım, bağlama filan beni bozar be anacım 😁
Ellerim ya. Hiç deneyimim olmadı ama yapamam muhtemelen.
İlişkide iplik ya da kelepçe gibi aksesuarlarla bağlanmayı istemem…
Bağlanmaktan acayip tahrik olurum ve şartnerimin bunu yapması için özellikle ilişki öncesi konuşurum onunla
Fantezilerimi bağlamayın lütfen
gözlerimi bağlayabilir, ağzımı bağlayabilir hatta kollarımı ve bacaklarımı bağlayabilir partnerim olacak kişi bu tarz fantezi seviyorsa istediği şekillerde bağlayabilir beni dert etmem hatta zevk bile alırım
Bana kelepçe bana !!! Bağlama asla göreceğim dokunacağım bileceğim
Kimseyle birlikte olamadım ama bağlamak isterse bağlasın ya sekste sınır olmaz
Bağımsîz ve hür severim
Ağzım bağlanmasın yeter
Hiç sevmem, kontrolü kaybetmekten nefret ederim.
Küçük enişteyi serbest bırakın da gerisi önemli değil 😉
Hergün kadınlardan biraz daha fazla korkuyorum...
Ayaklarım
Bağlayıp sertçe ve saatlerce vurmayı seviyorum ;)
Öyle biriyle henüz tanışmadım
Bağlanmaya karşıyım
Hayır yok
Eller
Gözler
sevmem