Cinsel Yaşam Takılmalık ilişkilere karşı mısınız? yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 size göre mi Takılmalık ilişkilere karşı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Karşıyım evet 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben her ilişkiye varım açık sözlü olsun yeter. kendisini ciddi ilişki kızı gibi gösterip sonra anlayınca kazığa oturdum bisikletten düstüm diyorlar. Sen açık sözlü birine benziyorsun öyle misin? 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben bir fb arayışında olduğum için karşı değilim. ama bundan 5 sene önce karşıydım. 5 sene içinde insanlar değişti dünya değişti biz de değiştik 0 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben karşı değilim sonuçta insanların hayatı kim ne yapıyorsa yapsın günahta sevapta onlara zaten... Önemli olan nasıl mutlu olduğun... 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 32 yaşından sonra çok fazla eğlencelik iş aramıyorum 0 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Şu an değilim ama gelecekte değişir miyim bilmiyorum 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herkes tecrübe etmiştir, bazen istiyor insan 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Artık karşı değilim deneye deneye birisi olur elbet 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bazı şerlerden sonra denedim keyifli ama çok benlik değil. 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Karşı değilim mutlu olmaksa amaç ve mutluysan takılmaktan. Gayet iyi bir ilişki türü. 0 0 Yorumla
tamakreperkeği Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Değilim ama takılmalık diye mesaj atsam da geri dönüş yapmıyorsun ;) 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fark etmiyor her türlü uyar bana 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tercih ettiğim tek ilişki türü 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. En temizi kesinlikle takılmalık olanlar 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durumda göre değişir bana göre. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben takılmam ama takılana karışmam 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok abartmadan olabilir 0 0 Yorumla
Ecesan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Karşı değilim.. 3 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ama olmuyor mu? Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet. Çünkü hastalık yayılıyor 0 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Diğilim 2 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Harikasın.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana göre en iyisi 5 5 Yorumla blackswan92_ +1 yıl ne yönden bakıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen sıkılıyorum Yorumla blackswan92_ +1 yıl biriyle ilgilenmekten mi yoksa sıradanlığa dönüşmesinden mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her ikisinden Yorumla blackswan92_ +1 yıl bu konuda bir diyalog yapıp fikir alışverişi yapmak isterim senle, eğer uygun görürsen dmden yazarsın. ilgin için teşekkürler Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İğrenç 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet olmasin 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. yoo değilim 0 0 Yorumla
PabucumunDunyasiii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Hayir 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ama yürümez deniyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Karşıyım evet
Ben her ilişkiye varım açık sözlü olsun yeter. kendisini ciddi ilişki kızı gibi gösterip sonra anlayınca kazığa oturdum bisikletten düstüm diyorlar. Sen açık sözlü birine benziyorsun öyle misin?
ben bir fb arayışında olduğum için karşı değilim. ama bundan 5 sene önce karşıydım. 5 sene içinde insanlar değişti dünya değişti biz de değiştik
Ben karşı değilim sonuçta insanların hayatı kim ne yapıyorsa yapsın günahta sevapta onlara zaten... Önemli olan nasıl mutlu olduğun...
32 yaşından sonra çok fazla eğlencelik iş aramıyorum
Şu an değilim ama gelecekte değişir miyim bilmiyorum
Herkes tecrübe etmiştir, bazen istiyor insan
Artık karşı değilim deneye deneye birisi olur elbet
Bazı şerlerden sonra denedim keyifli ama çok benlik değil.
Karşı değilim mutlu olmaksa amaç ve mutluysan takılmaktan. Gayet iyi bir ilişki türü.
Değilim ama takılmalık diye mesaj atsam da geri dönüş yapmıyorsun ;)
Değilim, istediğim ilişki şekli
Fark etmiyor her türlü uyar bana
Takılmalık isteyenle takılırım..
Tercih ettiğim tek ilişki türü
Günümüzde zaman kaybı gibi
En temizi kesinlikle takılmalık olanlar
Durumda göre değişir bana göre.
Bana göre değil ve çok saçma
Ben takılmam ama takılana karışmam
Çok abartmadan olabilir
Karaıyım benle olduysan benle olacaksın
Karşı değilim..
Ama olmuyor mu?
Evet. Çünkü hastalık yayılıyor
Diğilim
Harikasın..
Bana göre en iyisi
ne yönden bakıyorsunuz
Hemen sıkılıyorum
biriyle ilgilenmekten mi yoksa sıradanlığa dönüşmesinden mi
Her ikisinden
bu konuda bir diyalog yapıp fikir alışverişi yapmak isterim senle, eğer uygun görürsen dmden yazarsın. ilgin için teşekkürler
ilgimi çekmiyor
Değilim
Evet karşıyım
Tam benlik sadece takılacağız takacağız of
İğrenç
Karşıyım
Hayir
Evet olmasin
Karşı değilim
Hayır
bana göre değil
yoo değilim