Daha önce birlikte olmadık. En fazla öpüşürken biraz elleme oldu. Uğurladığımız sırada sarılırken kulağıma fısıldadı. Sana bir hediye aldım, hediyemin yuvasını bulduğunu görmek isterim dedi. Ve cebime koydu. Çıkarmak istedim. Eve gidince yalnız kaldığında aç dedi. Aksam görünce şok oldum. Kimseye de diyemedim sizce ne demek istiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kaldırıldı tekrardan paylaştım
Nişanlım askere gidiyor ve bana plug almış. Ne demek istiyor?
Plugun yuvası dediği şey senin vajinan herhalde. Valla yürek yemiş galiba deyyus. Ben senin yerinde olacam ararım onu sapık mısın lan sen ıt diye bi başlarım konuşmaya dümdüz ederim onu kapatırım o telefonu.
Ayrıl gitsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum 2 yil boyunca hic bir şekilde böyle bir yaklaşım içine girmedi ben adım attım oysa
Iyy terbiyesizlik bence hiç bişey yaşamamışınız sana böyle bişey alması ne bileyim bide askere gidiyor insan duygusal bişey alır o psikolojiyle hâlâ sk*nn derdinde seni obje gibi görüyor maalesef
Beyin hücrelerine söveyim, nasıl bir düşünceyle yaptıysa bunu kendince ne kadar aptal bir sebebi vardı acaba çok merak ettim. Beni aldatmaya falan kalkarsan bununla mı idare et dediyse artık
insan neden böyle bi saçmalık yapar ki hadi ilişkiniz olsa ya da kullandığınız desem neysede bence bu aldı ve askere giderken saklayacağı yer olmadığı için sana verdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Plugun yuvası dediği şey senin vajinan herhalde.
Valla yürek yemiş galiba deyyus.
Ben senin yerinde olacam ararım onu sapık mısın lan sen ıt diye bi başlarım konuşmaya dümdüz ederim onu kapatırım o telefonu.
Ayrıl gitsin.
Bilmiyorum 2 yil boyunca hic bir şekilde böyle bir yaklaşım içine girmedi ben adım attım oysa
Iyy terbiyesizlik bence hiç bişey yaşamamışınız sana böyle bişey alması ne bileyim bide askere gidiyor insan duygusal bişey alır o psikolojiyle hâlâ sk*nn derdinde seni obje gibi görüyor maalesef
Sencede ne demek istiyor. Onu tak sonrada bana da resmini at diyor 😄
Ne kadarda erotik roman gibi dmfklf
2 yıl sevgiliydik boyle konularda benden daha hassasiyetli davranırdı
Seni arzuluyor işte
Dibimdeyken durdu durdu gidecek oldu azıttı yani
Askerdeyken sexting yapacaksiniz demekki
2 yil dibindeydim hiç bir şey yapmadı
Benim görüşüm o yani onunla tatmin olmanı isteyecektir
Gitmeden önce senle mercimek fırına vermek istiyor
Otobüse binecekken, ben ağlarken dedi bunu
Beyin hücrelerine söveyim, nasıl bir düşünceyle yaptıysa bunu kendince ne kadar aptal bir sebebi vardı acaba çok merak ettim. Beni aldatmaya falan kalkarsan bununla mı idare et dediyse artık
aranızda yakınlaşma oldu mu
Onu anüse sokmuyorlar mıydı? :D
Fantezi dünyası genişmiş seninkinin
Ben yokken tak onu çıkarma diyor
saçmalık
Bencede
insan neden böyle bi saçmalık yapar ki hadi ilişkiniz olsa ya da kullandığınız desem neysede bence bu aldı ve askere giderken saklayacağı yer olmadığı için sana verdi
Bakire değilsen belki
Öyle bir ilişki içerisinde değildik
Saçma o zaman
O ne ki
Heyecanln istiyor.
Kullandın mj peki
o ne ki