seks üzerine değil ama asıl heyecan evlendikten sonra evlenmeden önce yapma Bi sorun sıkıntı oldu mu yolun nasıl olsa daha başındayım diyip yüz üstü bırakabilir ama evlenince artık o benim eşim sahip çıkmalıyım diyip eksiğin varsa da idare etmeyi halletmeyi öğrenir veya çabalar aksi halde acele etme az daha dişini sık
82 Yorumla
Soran+1 yılBir şey diyim mi yapılan en mantıklı yorum bence çok ciddiyim ama şunu da eklemek istiyorum. Bu iki taraf için de bir sorun tabii
- +1 yıl
Ya öyle tabiki ama şu var bak bazı şeylerin heyecanı vaktinde daha güzel sen bu çocukla evlenmeden Allah korusun Bi sıkıntı oldu öldü bişi oldu Bi sonraki sevgiline niye açıklama gereği duyuyorsun ki bekle gerdeği gerdekte çatır çatır seviş sende derman kalmayana kadar o kadar sabretmişsin
En İyi Cevaplar
Evlenmeden böyle durumlarda olmanız sizin için yaralayıcı olabilir. Sevgisinden yüzde yüz emin olduğunuz biri bile garanti değildir. Evlenin ve helalce yaşayın. O gelinliğin bir anlamı olsun. Bağnaz ve geri kafalı göründüm ama ayrılik , ölüm gibi durumlar olabilir
117 Yorumla
Soran+1 yılLove yu ♡
Soran+1 yılTamam vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Şimdi en akıllıca cevap burada gelmiş o yüzden buraya yazıyorum. Erkeğin kişiliğine göre değişir seni yarı yolda bırakması. Benim eski sevgilim askerle nişanlanmıştı çocuk askerlik bitince ben seni istemiyorum deyip nişanı atmış. Aynı işyerinde tanıştık sonra sevgili olduk o dönem bir kadın geldi işyerine sonra balkonda konuştular sevgilimle bana hiçbir şey söylemedi biz sevişince zar kanaması olmadı tabi anladım. Sonra anlattı o kadın İzmir'den gelmiş bırakan çocuk tekrar barışmak istiyormuş. İstemedim dedi kovmuş kadını. Biz aşık olduk ve ben o şekilde kabul ettim 2 yıl boyunca hiç konuşmadım bu konuları. Sonra ben askere gittim son 3 ay kala beni terk etti. Çok üzüldüm ama gururumu ezip aramadım bidaha. Askerden geldiğimi öğrenince benimle konuşmaya çalıştı aylarca. En sonunda tamamen bitirmek için çıktım karşısına , ne olur barışalım ölüyorum sensizlik ten, hiçbir erkek senin gibi olamaz dedi. Bende ona kaç erkek tanıdınki benle kıyaslıyorsun dedim , Ağlamaktan cevap bile veremedi. Bıraktım gittim. Şimdi aradan seneler geçti bakıyorum face ten cezaevine girip çıkan biriyle evlenmiş tipine baktım her şeyi kullanan tipte. Üzülüyorum ama bu hayatı kendi seçti. Bana sadık olsaydı hiçbir şeye ihtiyacı olmayan yazlığı parası kendi işi istediği herşeyi olan ve saygı duyulan bir kadın olacaktı. burada sana kişilik yazdım. Ne olacağı belli olmuyor insanların.
- +1 yıl
@Coollife01 Ne anlamlı ve ne güzel bir son. Allah korumuş sizi
- +1 yıl
Teşekkürler , güzel anılar olduğu kadar acı durumlar da oluyor insan hayatında. Hayat işte devam ediyor. İyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olacak demişsin belliki çokta heveslisin özlemişsin ilk dedigin için yatak daha rahat olur yatak odasını hazırla kendini içinfe güzel hissetiğin bir iç çamaşarı giy loş bir ışık belki mumlar ve tütsü vs sonrasında onu yatak odasına çeker öpüşme ön sevişme derken amacına ulaşmış olursun ilk deneyim için yatak odası arkasından dilerseniz 2. postayı duşta devam edersiniz ve diger soruna gelince bence madem süpriz diyorsun sen alacaksın onun almasını bekleme prezarvatif yerine hap al ertesi gün hapı böylelikle ten tene deger ve sende maksadına ulaşırsın.
613 Yorumla- +1 yıl
burcun nedir bilgilerin hoş ama neden iki ile yetindin ki
- +1 yıl
Super ablalık yapmış
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo burcum boğa yükselenim akrep 2 olacak demedim o 2 secenek sunduğu için 2. yi dedim lakin düşüncem ilk ilişkide bokunu çıkarmanında gerekli oldugunu düşünmüyorum daha önlerinde çok zaman var ilk ilişki zaten gergin ve stresli geçer o yüzden ilk deneyim en fazla 2 de kalabilir
- +1 yıl
hımm anlıyorum fantezileri değişik yöntemleri hazları araştırmayı sever misin peki gizli. ne işle meşgulsün bu arada söylemlerin anlatımların çok yerinde de
Cevap sahibi+1 yıl@Olgunvenetadam bu platform soru sorma fikir paylaşma için kurulan bir platform karşımdaki kişide yaşını alan hür iradesi olan kararını vermiş ne istediğini bilen ve fikir danışan biri bende fikrimi sundum ablalık yapmış oldum öylemi güzelmiş görüşün için teşekkürler :)
- +1 yıl
Kötü anlamda söylemedim, gerçekten güzel bşr ablalık yapmışsın, güzel anlatmışsın
Cevap sahibi+1 yıl@Olgunvenetadam o zaman ben yanlış anlamışım kusura bakma
- +1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo evet değişik fantezileri araştırmayıda keşfetmeyide uygulamayıda severim seksin sıradanlaşması hoşuma gitmez degişiklikler arada farklı heycanlar gerekli iş sorusuna gelirsekte bilmen bişi degiştirmeyecek cevaplyım işsizim :D
Cevap sahibi+1 yıl@Olgunvenetadam teşekkürler :)
Soran+1 yılEn iyi görüş
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
ne mezunusun. işsizsin ama kendini geliştirmiş birisine benziyorsun ifadelerin cümlelerinden kaliteli bir anlatım hissediliyor. Böyle farklı fantezilere açık birisinden güzel taktikler öğrenip hayal dünyasına da yeni fanteziler eklemeye vesile olmak isterdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafandaki delu sorulara yardımcı olayım. ilk seferini evlendiğin zamana sakla. önce nikahını kıy ondan sonra helalinden ne yapıyosan yap. Onun dışında yaparsan zinaya zemin hazırlarsın. çoğu evliliklerin bitmesindeki sebeplerden biri de sözlülükler nişanlilik, nişanlılıklar evlilik, evlilikler ayrılık gibi yaşanıyor. Evliliğe özel bir sey kalmıyor. Sen en iyisi askerden gelen nişanlına pasta börek yap daha makbule gecer.
126 Yorumla
Soran+1 yılDüşünücem teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ben yorumumu yaptım. Artık herkesin kendi özgür iradesi, düşüncesi. Şeytan tabi günah olanı hoş gösterecek. Onun işi bu. İrademize sahip çıkmak kurban olmamakta bizim elimizde. Zinalar yasanmasın diye evlilik denen bir şey var.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Soran+1 yılFıstık kötü bir şey demedim sakin xmsmxmekmd
Cevap sahibi+1 yılYok arkadas dedi ya doğru söze tahammül edemiyolar eksileyenlere bak diye ona cevaben yazdım
+1 yılHayır aksine güzel bir sürpriz olur. Kendinize de güzel iç çamaşırı takımları alabilir ve baş başa kalacağınız romantik bir ortam hazırlayabilirsiniz.
Tavsiyem: OKEY Nirvana prezervatifler. Hem sizin aldığınız zevki arttırır hem de afrodizyak etkili jeliyle ilişkinin daha heyecanlı ve aktif geçmesini sağlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seferinde banyo ile falan uğraşmayın yatak daha iyi olur. Güzel dantelli bi çamaşır takımı alabilirsin ama aşırı fantezi (misal deri) alma bence o biraz garip olur. İlişkiye gireceğinizi o da biliyorsa prezervatifi alır zaten sen alma. Tavsiyem heyecanlanıp direkt sekse geçmeyin. Ön sevişmeyi uzun tutun sen yeterince ıslan canın acımasın. Mutluluklar dilerim. Ekstra sorular için yazabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürleeeerrr
+1 yılÜlkece hazırlanalım isterseniz sizin halvetinize ya abartma bukadar
73 Yorumla
Soran+1 yılPuahajsnsmxkskdkke abartıp ne yaptım soru sordum kardeşim
- +1 yıl
Askerden gelsin biraz zaman geçsin bence
Soran+1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocam diyecektin de elin mi sürçtü ben anlamadım ki nişanlın yani ne prezervatifi ne duşu ne yatak odası ya iyi misin?
55 Yorumla
Soran+1 yılBi ahlak bekçisi de burda
Soran+1 yılBu tavırla yapıldığını sanmıyorum o işin
Soran+1 yılTamam sensin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNikahsız yapma diyen kızların anüsleri darmadağın ama zarları sağlam olsun o önemli 😄
105 Yorumla
Soran+1 yılSen adamsın
Cevap sahibi+1 yılTum kasarlar namuslu olmuşlar nedense😂
Cevap sahibi+1 yılTroll olduğunu anlamıştım ama bari gerzeklerin görüşlerini sileydin
Soran+1 yılHerkesin kendi görüşü yaa dksmxksmxmkend
Cevap sahibi+1 yılPrim verme yine de😄
Arkadaşlar siz de tutun bir işin ucundan bakın çok önemli bu ülkemiz adına çok önemli
61 Yorumla
Soran+1 yılHahahabsbhansnw arkadaşım ülke sorunlarını KizlarSoruyor da mı çözeceksin
Sexy bir içlik ile karşılar isen kendini nasıl tutabilir ki
61 Yorumla
Soran+1 yılSevdim bun6
+1 yılGünün sorusu demek bu sitenin zihniyetini belli etmiş:)) abartma kızım yapıp Nisan atmicagini nerden biliyorsun farzet yatakta senden hoslanmadi farzet vajina şeklini begenmedi seni bıraktı
23 Yorumla
Soran+1 yılNiye günün sorusu oldu ben de anlamadım
- +1 yıl
Olsun tebrik ederim :)
Soran+1 yılLuv ya
+1 yılMillet ne kadar seviyor yargılamayı ya😯😯 kıza birkaç taktik veriyorsanız verin, vermiyorsaniz gereksiz laflarızi kendinize saklayın.. kızın hayatı kızın günahı bize ne size ne?
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. İçinden ne geçiyorsa neler istiyor ve düşlüyorsun onları yap.
Abartı mı olur, yanlış mı anlaşılır vs gibi düşüncelerden arın sonrasında zevki doyasıya yaşa ve yaşat.12 Yorumla
Soran+1 yılThank youuuyy
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmedi birliktelik yaşama sakın zaten nişanlısın o hataya düşme.
710 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden*
- +1 yıl
Zina yapan kadınlar eksi atmis 🤣
Cevap sahibi+1 yılAynı hatayı bende yaptım pişmanım bir başkası mutsuz olsun istemem
Soran+1 yılÇok iyisin
- +1 yıl
Yanlış anlama o hatayı yapanlar genelde yanlız kaliyo mutsuz oluyo ben gördüm kimseyi kınamam beni ilgilendirmez ama sonunda bu oluyo bu şekilde ilerlenirse
Cevap sahibi+1 yılEvet bende o yüzden diyorum sakın yapmasın erkek soğuyor nasılsa hevesimi aldım deyip başkalarına kayıyor
- +1 yıl
İlki olsa soğumaz başkasına bakmaz bile diğer türlü olunca güven sorunu başlıyo bir soğukluk giriyo araya hep bir sitres felan ilişki kısa sürüyo
- +1 yıl
@JAPANMOTORS japon senden sonra başkası yaparsa ne olacak nerden anlican farzet ilkisin sana verdi sonra hazır verdim bu malda beni alcak diye nerden biliyorsun her hoşuna gidene vermiceni
- +1 yıl
Urosb yollu bir tipse zaten anlarım ben
- +1 yıl
İlkler genelde böyle srefsizlik yapmaz sadık olurlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hayatta en son isteyeceğim şey prezervatifle ilişki olur. Ertesi gün hapı kullan yoksa tat alamazsınız o ilişkiden emin ol sıcak spermleri içinde hissettiğinde tam bir kadın gibi hissedersin kendini. Erkek arkadaşın da erkek gibi.
15 Yorumla
Soran+1 yılUuuuu hot
Cevap sahibi+1 yılAkrep burcuyum tutku lazım bizim gibilere 😃. Öyle bir sevişmek lazım ki bu sevişmeden sonra son nefesini verecekmişsin gibi.
Soran+1 yılBen de akrebim
Cevap sahibi+1 yıl🔥🔥 yanarsın ilişkide 😊
Cevap sahibi+1 yılSeks önemli bir parça.
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılEn büyük asker bizim asker diye yatak odasına afiş yaptırsana.
21 Yorumla
Soran+1 yılpuhaahhaahhsh çok iyii
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Karavan da kirala. Direk otogarda sevisin. Aman eve kadar bekleme tamam mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam mantıklı
- +1 yıl
Jdbdbhddhdbshhs
Gizli Üye(30-35)+1 yılya arkadas evlensenize madem
ne sacma isler neden Nisan evresi var ki eger birlikte olacaksaniz? Nisan 1000% evlilikle sonuclanacak degil aranizda nikah yoksa ve seni yarin terk ederse baskasina bakarsin o perzervazifi...50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bu ne acelecilik. Yarın hevesini alıp nişanı atarsa hiç şaşma. Nikahlanmadan yapma günah. Sabır sabır sabır. Kendini o özel geceye hazırla daha iyi bence.
30 Yorumla
+1 yılNe!!! eğer ilkini prezervatif ile yapacaksan bence gelmesini bekleme kendine göre bir şey bul kızlığını kendin boz. Sen onun tenini içinde hissetmezsen oda seni hissetmezse bir çuval inciri bok ediceksin.
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi sen niye düşünüyorsun bırak o alsin takkesini de udhd
11 Yorumla
Soran+1 yılPuahahannsjsjsjwjekslw
+1 yılHelalini haram yapma seviş öpüş oral yap ama iliskiye girme bence
16 Yorumla
Soran+1 yılOral sevişme öpüşme helal mi
- +1 yıl
Kızlığını verdiğin kadar gunah degildir en azından
Soran+1 yılBunu senden duymak peki
- +1 yıl
Tamam canım sen guzel guzel hazırlığını yap alacağını al nişanlın da uzerinden geçsin istedigin o zaten : )
Soran+1 yılTamam canım saol
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden neden yapmayı düşünüyorsun?
Ya evlenmezseniz?
Bunuda düşün olurmu41 Yorumla
Soran+1 yılolur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen nişanlımı sevmiyorsun, sizin ilişkiniz uzun sürmez...
46 Yorumla- +1 yıl
Veren kadınlar yok olmasın diye eksi atmış birileri sana abazanlar diyecektm 😀
Cevap sahibi+1 yılAbazanlar işini bilir 🙃
Soran+1 yılJapon herkese aynı yorumu yapıyon divane misin
- +1 yıl
Bencede 😀
- +1 yıl
Niye burası yorum yapma soru sorma yeri değil mi 😀
Soran+1 yılEkmeğinin peşindesin galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk olacak ise evlenemeden verme nişanlı olup ayrılanlar var burda adam pompalamış sonra ayrılmış olan size oluyor evlenmeden sakın
29 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürleerr
Cevap sahibi+1 yılHelal yugka al börek yap evlenene kada renkle bak gerçek diyorum nişanlanıp ortada bırakıyorlar sakın sakın imza atmadan verme
Soran+1 yılTamam imzayı atıcam nikah masasında vericem
Cevap sahibi+1 yılSen erkek sin ve bizle dalga geciyoresın sanırım
Soran+1 yılValla erkek değilim ama dalgaya vurmaya başladım çünkü konu çok dağıldı
Cevap sahibi+1 yılKonu sen sevgilin ile ilikşyr girmek idi ama senş kurtardık imzadan önce üzülmemek için teşekkür etmen lazım
Soran+1 yılEttim ya ystsysystaatxh
Soran+1 yılGüncellemede
Cevap sahibi+1 yılHayır ya öyle değil belli olmaz bak sabah biriyle konuştum kızı 6 kere pompalamış gitmiş dedim sen salak mısın halen ne duruyorsun buna pompalarım ertesi gün başka kızla aldatıyormuş 5-6 kere tekrarlamış buna yeni akıllandı salak kız
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 6 yıllık evliyim sen böyle anlatınca eşimle nişanlılık zamanlarımız geldi aklıma :) bence ne yaparsan yap abartı olmaz ama prezervatifi nişanlına bırak bence :) çamaşıra gelincede jartiyer takımı çok etkili olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha oha o askerden senin beklediğin adam gelmez Havanı alırsın biraz ağırdan al
35 Yorumla
Soran+1 yılKim gelir peki
Cevap sahibi+1 yılVallahi oldukça değişmiş geliyorlar temkinli olmanı öneririm
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılAma o zaman boşanmış olursun kimse sana kötü gözle bakmaz
Cevap sahibi+1 yılBoş ver başkasının bakmasını kimene ama başka türlü özsaygılı kaybedersin kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin %90'ı cinsellikle başlar ve devam eder her konu aşılır çözülür fakat cinsellkle olan bi sıkıntı ya aldatmaya gider ya ayrılığı bu iki taraf içinde geçerli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Abartma sende yavvf neden buna musade wdiyorsun bekle dugunu
40 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerin kadınlara ped alması kadar doğal bir durum bence bu durum. Eczaneden rahatça alınabilmesi lazım diye düşünüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlkinse o kadar ileri gitme... adam zaten yokluktan geliyor, oral yapsan bile yeter, evlenmeden verme bence
10 YorumlaMk adam sağ salim geldi diye dua edeceğine yaptığı hazırlığa bak
60 Yorumla
+1 yılMk bu soru daha kac kere cikacak karsima yav 4 oldu
20 Yorumla
+1 yılSadece erkekler almalı diye bir kural olduğunu sanmıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYatak odasını hazırla, her ihtimale karşı sende prezervatif al, iç çamaşırlar en önemlisi, kendini kasma, ön seks yapın, oral yapın ve bitirin 😊
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürleeerrr
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
512 Yorumla
Soran+1 yılPek takıldığım bi konu değil bakirelik önemli değil benim için
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeseniz? Bir sonraki nişanlına ne vereceksin?
Soran+1 yılBakirelik vermem gereken bir şey değil bence
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif sade ve incesi makbuldür. Şimdiden kolay gelsin. Gözünüz aydın.
Cevap sahibi+1 yıl@Ilaylaylom Sen kaç kez diktirdin? Bana da gelsene sonrasında tekrar diktirirsin madem öylese 😂
- +1 yıl
Moruk hayırdır silmişsin yorumu? sana kim verir çürük yarraklıii😂
Cevap sahibi+1 yıl@llaylaylom Allah kullarına akıl dağıtırken sen 10 telli çelik şemsiye tuttuğundan ap-tal kalmışın. Yorumunu başka bir yorumcu silebiliyor mu? Çürük yar-raklı olduğumu hemen anan mı yetiştirdi sana? Daha yeni yapmıştımda. İstersen bide sen yermisin? Diktiriyorsun nasıl olsa. Or*sbuluk yapmanın keyfini sür.
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Merak etme sende hızla aynı yolda ilerliyorsun zaten. Hemen birbirinizi buldunuz. Sanada diktirmeyi öğretir.
Soran+1 yılÖğretir sanane
Soran+1 yılDandik
- +1 yıl
Odlek moruk sjd
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yatak odası iyidir kendi güzel iç çamaşırlarını giy ve o prezervatif alsın
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam xmwkxjwk
+1 yılPrezervatif biraz abartılı. Aradaki güveni zedeler. Kondomlu sekse hayır.
10 YorumlaYok devenin vale palucu
Sen prezervatif irak kendini korumaya al bence o direk icinden gecer valla11 Yorumla
Soran+1 yılTövbeee
+1 yılHahu bu ne ateşmiş.. Seksle bitmez evlilik ama günü gelince yap sen boşver
10 YorumlaKoş hemen altına yat yarın nisanı atarsa gelip burada ağlama
26 Yorumla
Soran+1 yılAltına yatmak ne kadar kaba bir tabir kınıyorum seni
Soran+1 yılİnsan kendi neyse karşısındakini de öyle görürmüş
- +1 yıl
Ben seni kendim gibi görmüyorum göremem sen otur kendini kına evlenmeden ben böyle bir halt nasıl yiyebilirim diye sen nişanlısın daha onun helalı değilsin ama nerden bileceksin ki helali haramı bilseydin buraya gelip bunlari yapacam demezdin ayrica bunu yaparken hersey normal ben onu diyince anormal olmuyor
Soran+1 yılTerbiye yoksunu
Soran+1 yılAltına yatmıcam üstteyim ben bıggufhjuşlyt
+1 yılPaçalı don giy ya nolmuş sanki
41 Yorumla
Soran+1 yılHahahahndjsnzjs koşarak kaçsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklına ilk bu geldiyse zihniyetinde problem var demektir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇamaşır ve prezervatf al bence. Hangi tür alacağınla ilgili destek olabilirim.
10 Yorumla
+1 yılBiraz dah beklesen? Msla helalin olmasını?
81 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek seks üzerine kurulu değilse hiç evlenme? Niye evleniosun ki sonuçta yine evli hayatı? Bu zamana kdr bekaretini korumuşsun yani nişanlısında ne gerek var şu an bozmaya? Bari bişeyde evliliğinize özel kalsın? Hem o zaman günahta olmaz. Güncellemene gelince evlendikten sonra hevesini alıp bırakır diosun ya evli insanı bırakmak kolay değil. Hem ayrılsanız bile bekaretn gitti, ama sonuçta kocandı? Anliomusun? Ben Anlamiom Ailen bişey demezmi? ya da sen nişanlına sürpriz yapim derken o anlından öpüp şimdi zamanı değil az kaldı evlencez falan dese ne hiss edersin? Köprüyü geçmediniz henüz yani ne bilim heran herşey olabilir.
+1 yılSen onu harekete getirecek iç çamaşırı al. O dediğin şeyi kendi alsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı farklı tatlar almak hoşuna gider miydi? Başka kadin olmasin ama baska erkekler olsun ister miydin 🙃🙃
02 Yorumla
Soran+1 yılTövbeee arkadaşlar linçleyin şunu ne diyor bu haram evlenmeden olmaz
Cevap sahibi+1 yılCuckold ister miydin dedim sadece öyle gibisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılManyak ben kocam gelince onu görup sarilmayı özlemimi sarilarak gidermeyi hayal ederim nişanlisjn sen yatak banyo ne sacma bu kapıda çarşafıda kim bekleyecek karar verdin mi? Bu senu becerip bırakir umarım
525 Yorumla- +1 yıl
O haltı yiyen kadınlar eksi atmış😀😀😀
Soran+1 yılUmarım mı. Sen kalbinin kötülüğüyle sarıl kocana
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS b@K YESINLER
- +1 yıl
Bencede bk yemişler halen üste çıkmaya çalışıyorlar 😀
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS neyse banane milletin şeyinden alan memnun satan memnun
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS anladimki asıl kuduruk kadinlar
- +1 yıl
Orası öyle bende aynısını düşündüm 👍😀
- +1 yıl
Yılanın başı onlar bence 😡
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS tamam abartma😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS biktiren memnun bizene iyi geceler dostum😀😀
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılInşAllah biker birakir zina yapiosunuz😀😀
Soran+1 yılİnş kocan da senden bıkar aldatır
Soran+1 yılBunak kadın
Cevap sahibi+1 yılBu adam seni aldatr evlenmeden ona verdin öncesinde kaç kisiyle ne yaptin dye sora sora en son sendende sıkılacak aldatr sni
Cevap sahibi+1 yılAzgin karı😀
- +1 yıl
İyi geceler😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@JAPANMOTORS sanada kanka😀
- +1 yıl
Sağol kanka 👍😀
- +1 yıl
Kocan nerde
Cevap sahibi+1 yıl@Alcaponemayk__ evde
- +1 yıl
Sevişirken sen orgazm olabiliyonmu yoksa tek tarafli zevkmi
Cevap sahibi+1 yıl@Alcaponemayk__ ayıp lan manyakmisin şu nişanlisini bekleyene sor edepsiz 😠
- +1 yıl
Senin isin zor sen tek tarafli yapiyon 😂😂😂😂😜
Cevap sahibi+1 yıl@Alcaponemayk__siktir git
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence nikahsız ilişkiye girme derim
130 YorumlaPrezervatifi marketten sen alırken biraz absürt kaçar gibi ama heyecan verir istersen al bi dene nasıl takılıyor falan alıştırma yap
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim mi takmam gerekiyor
niye seks hayali kuruyon ki? romantik ortamda değil ha direk seks. ilk kez gibi gelmedi bana
10 Yorumla
+1 yılilk sefer olacaksa rahat bir yerde yapman daha iyi olur. kondomu kimin aldığı fark etmez
11 Yorumla- +1 yıl
Evvv enn rahat😂😂
+1 yılbence bi kaç paket al :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTövbeeee
- +1 yıl
bir haftada hepsini tüketirsiniz bence :)
+1 yılnişanlına bırak kullanmayalım derse ertesi gün hapı iç bu arada nişan atan çok oluyor pekte güvenme asker bitimi ayrılanlar sürüsüne bereket
10 YorumlaNişanlım diyon maşaallah evli kadın hazırlığındasın
10 Yorumla
+1 yılXd 😂 gerdeğe mi giriyonuz knk rahat ol
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sefer yani sonuçta. Senin alıp takman lazım bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatif al , viagra al , geciktirici sprey al gelince bide sakso çekip içine al tamam muradına er :D
00 Yorumla
+1 yılkariyerine bu akdar düşünseydin doktordun!
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. En guzeli yufka alip borek acmak😀
30 Yorumla
+1 yılYoo niye abartı olsun ben bile bir kutu arabaya koydum duruyor
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler