21 Yaşındayım. Yaklaşık 3 hafta sonra askere gidicem. Nişanlım da hem 1 hafta geçirmemiz için hemde beni askere uğurlamak için kayınvalideyle İstanbul'a yanıma gelicek. Nişanlımla bir ara telefon ile konuşurken geldiğinde benimle ön sevişme yaşamak istediğini söyledi sadece üstlerimizin çıplak olması kaydıyla. Onun ve benim daha önce hiçbir şekilde deneyimimiz yok hatta ilk öpüşmemizi bile birlikte yaptık diyebilirim :) ikimizde de yüksek heyecan var fakat onda da haliyle biraz korku da var. KS ailesine sormak istediğim; İlk sevişmede nelere dikkat etmeliyim, bunu nasıl ilerletmeliyim. Çünkü hata yapmak istemiyorum ona kötü hissettirmek istemiyorum. Nişanlım daha önce orgazm'ı yaşamamış bir insan yani tamamen beni düşünerek askere gittiğim için böyle birşey yaşamak istedi. Ona orgazm'ı yaşatmayı çok istiyorum, onunda bundan zevk almasını çok istiyorum ne yapmalıyım daha önce benimde deneyimim olmadı bana yardımcı olursanız sevinirim sayın abilerim ablalarım ve deneyimli dostlarım :)
Not : Nişanlım aşırı utangaç bir insan aynı zamanda aşırı olmasa da korkan bir insan. İlk öpüşmemizde bile yerin dibine girdi diyebilirim.
Not : Nişanlım aşırı utangaç bir insan aynı zamanda aşırı olmasa da korkan bir insan. İlk öpüşmemizde bile yerin dibine girdi diyebilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer