Cinsel Yaşam En yakın arkadaşınla seks yapar mısınız? Yaprakgibidüştüm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 En yakın arkadaşınla seks yapar mısın? 😘😘💋💋💋Bence neden olmasın 💋💋💋💋😘😘😘 En yakın arkadaşınla seks yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. En yakın arkadaşımla değil ama iş gereği arkadaşlığım olan kadınlarla birçok defalar seks yaptım. 1 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl En yakın arkadaşımla oldum , onun ev arkadaşıyla oldum ve ayrıca onun ablası ile de oldum ve bunlar 1 ay içinde oldu. 1 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yapmam çünkü seksten sonra yakın arkadaş kalamayız. Yakın arkadaşa seksten çok ihtiyaç duyar bazen insan. 1 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yapmak istediklerim oldu ama cesaret edemedim. Sürekli bir şeyler beni geri adım atmaya zorluyordu 1 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. yaparım yaptımda.. ancak doğru şartlar ve koşullarla olmalı... aksi halde sorun oluyor 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bilmem hiç o dereceye gelen yakın arkadaşım olmadı 😊 1 0 Yorumla
ouraborus Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl En yakın arkadaşım erkek. Böyle bir yönelim yok yapmam 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. en yakın arkadaşın olmaz o zaman aradaki denge bozulur. ben yapmazdım açıkcası 1 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaparım dicem de yaptım zaten yaa 😏 1 0 Yorumla
yandansokan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl En yakın arkadaşım karşı cins ise olur 😂 1 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl O yüzden erkek arkadaşı istemiyorum 1 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hemde semsert seks yaparım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaparım arkadaşım sonuçta :D 1 1 Yorumla çakmakseven +1 yıl Sen yokmusun sen jdsjsh Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çekim olursa evet yaptımda 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Arkadaş terimi biter 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hayır tabiki 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mutlaka 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
En yakın arkadaşımla değil ama iş gereği arkadaşlığım olan kadınlarla birçok defalar seks yaptım.
En yakın arkadaşımla oldum , onun ev arkadaşıyla oldum ve ayrıca onun ablası ile de oldum ve bunlar 1 ay içinde oldu.
Yapmam çünkü seksten sonra yakın arkadaş kalamayız. Yakın arkadaşa seksten çok ihtiyaç duyar bazen insan.
Yapmak istediklerim oldu ama cesaret edemedim. Sürekli bir şeyler beni geri adım atmaya zorluyordu
yaparım yaptımda.. ancak doğru şartlar ve koşullarla olmalı... aksi halde sorun oluyor
Bilmem hiç o dereceye gelen yakın arkadaşım olmadı 😊
En yakın arkadaşım erkek. Böyle bir yönelim yok yapmam
en yakın arkadaşın olmaz o zaman aradaki denge bozulur. ben yapmazdım açıkcası
Sadece eşim oluyor ve olacak!
Bunlar insanı çekiyor evet
Yaparım dicem de yaptım zaten yaa 😏
En yakın arkadaşım karşı cins ise olur 😂
O yüzden erkek arkadaşı istemiyorum
hemde semsert seks yaparım
yaparım arkadaşım sonuçta :D
Sen yokmusun sen jdsjsh
yaparsan arkadaslıktan cıkar