Benim için boy kilo farketmiyor zevkime bakıyorum. 1.90 boyunda kızla da seks yaptım , senin boylarda biriyle de , 120 kilo kızla da farketmiyor hani hepsi güzel oluyor.
Boyla alakasi yok iyi sevisen bir kadin boyu kilosu hic sorun degil yani boyu değil işlevi onemli ateşli olsun sexin hakkini versin isterse 1.50 90 kilo olsun
seksin boyla ilgilisi yok ya da ben iri yarı olduğum için bana herkes minyon:))))) bence seks tutku arzu ve azgınlıkla güzelleşr yani partnerini iyi tahrik edeceksin
165 altımda ölebilir ama olabilir, dışarıda da yanımda güzel durması önemli bir de, karşıdan baktığında ne alaka bir çift olmamalıyım, o yüzden kendini gösteren ve giyinmeyi bilen bir kadınsa 65 te olabilir
Ahajshhs canım 165 diyoruz 150 değil benim 185 altı sevgilim olmadı ve boy da o kadar sırıtmıyor hatta tatlı duruyor zaten 185 birisinin çenesine geliyorum ben gayet ideal bir boy farkı bence ajhajshj tabi 170 sevebilirsin bir şey diyemem ahahaha
Abla benim yanıma 2.07 metre bir adam getir, onun yanında kısa mıyım değil miyim anlarsın 21 cm fark ile, heh işte sen de benim yanımda öyle oluyosun, sabır elüil azzzim püh
Erkekle kız bir değil akndjdjf 165 kız orta ama 165 erkek kısa oluyor yan yana durunca da kız daha uzun durur çünkü kızların bacak boyu daha uzun oluyor ahajshhs neyse tartışmayalım daha fazla
O da öyledir evet. Zayıf derken sportifi kastetmedim, yani, mesela bazı insanlar cüsse olarak küçük görünürler ya. Kemiği ince mi ne diyorlar 😅 öyle olsa daha iyi :)
Göbekli olmak da bir avantaj olabiliyor. Çok seksi gösteriyor
İşte ben senin dediğin gibiyim kemiklerim ince yağ oranım az o yüzden olduğumdan biraz daha zayıf duruyorum ahjahshhs bu da iyi bir şey değil bence insanlar özellikle teyzeler kilo al diyip duruyor psikolojim bozuldu iyice "tabi kara kuru çöp gibi bir şey de değilim ahahahhq ama benimle aynı boyda aynı kiloda normal birisine göre daha zayıf duruyorum yani öyle 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
165 cm gayet iyidir, ne fazla uzun, ne de kısa. Türkiye ortalaması zaten kadınlarda 164 cm.
Benim için boy kilo farketmiyor zevkime bakıyorum. 1.90 boyunda kızla da seks yaptım , senin boylarda biriyle de , 120 kilo kızla da farketmiyor hani hepsi güzel oluyor.
Boyla alakasi yok iyi sevisen bir kadin boyu kilosu hic sorun degil yani boyu değil işlevi onemli ateşli olsun sexin hakkini versin isterse 1.50 90 kilo olsun
boyla seksin ne alakası var, yatayda boy farkı kalmaz
Erkekler diyor öinyonla daha iyi oluyor diye
Minyon*
1.64 minyon mu:)
Orta
seksin boyla ilgilisi yok ya da ben iri yarı olduğum için bana herkes minyon:))))) bence seks tutku arzu ve azgınlıkla güzelleşr yani partnerini iyi tahrik edeceksin
Bence de ama erkekler öyle demiyor
kızım bende erkeim hem de bayağı tecrübeliyim, kim bu senin erkekler:))))))))))
Çok fazla erkek arkadaşım var çoğu da minyon seviyor seks için değil tabiki genel olarak.
Ama çok duydum sekste minyon kadın daha avantajlı diyenleri
ne avantajı olacak onu söyle bana
Ben uzun seviyorum kendim uzun olduğum için kısalarla pek uyumlu olmuyor
165 orta o kadar da kısa değil
1.70 üstü daha hoş gibi
Senin boyun kaç
1.92
Hmm iyiymiş baya aıjsjsjs eski sevgilim 195 di biz gayet iyi yapıyorduk ajakdbjsh
O onun tercihi bana ne
Seksi güzelleştiren boy değilki, sevişmeyi biliyosa güzel olur tabi
Bence daha güzel minyon çok küçük oluyor 😅
165 minyon oluyor mu?
Ben 1.85 im biraz da iri olduğum için küçük kalıyor diyebilirim
Boyla alakalı bir durum değil sana kim ne anlattıysa kandırmış
Erkeklerin hepsinin ağzında minyonla seks daha iyi lafları dolanıyor
Alakası yok onu burada minyon kız düşürmek için uydurup kızları bu yalanalara inandırmaya çalışıyorlar 😊😊😉
Niye öyle bir şey yapsınlar
Manken gibi kız tavlamak zor ve bu durumu fırsata çevirip istediklerini elde ediyorlar 😊😉
165 boyundaki kızlar iyi sekx yapıyor güzel pozisyonlar çıkıyor ortaya
bir de vücudu dolgunsa (göğüs büyüklüğü ve kalçanın çıkıklığından söz ediyorum) tadından yenmez
Bir söz vardır uzun boy sokakta kısa boy yatakta diye ona uyan bir durum 😄👍
Kilo önemli boy değil
Kaç kilo seviyorsun sen
balık et iyidir ya
183 boyunda 70 kilo biri nasıl senin açından?
Boy iyi de kilo bilmiyorum
beni takip eden sen misin?
Hayır
hımm hangi şehirdesin
Değişir benim boyum 186, benim için ideal 170
165 le 170 arasında o kadar büyük bir fark yok
165 altımda ölebilir ama olabilir, dışarıda da yanımda güzel durması önemli bir de, karşıdan baktığında ne alaka bir çift olmamalıyım, o yüzden kendini gösteren ve giyinmeyi bilen bir kadınsa 65 te olabilir
Ahajshhs canım 165 diyoruz 150 değil benim 185 altı sevgilim olmadı ve boy da o kadar sırıtmıyor hatta tatlı duruyor zaten 185 birisinin çenesine geliyorum ben gayet ideal bir boy farkı bence ajhajshj tabi 170 sevebilirsin bir şey diyemem ahahaha
Yok ya kısa sevmiyorum kaniş gibi o ne öyle 😂 boylarına göre erkeklerle daha tatlılar bence
Sabır yaa 165 kısa değil zaten ahsjahahah
155 160 olup boyum 165 diyen kızlara denk geldiysen sen kısa zannedebilirsin ajsmdjdjf
Abla benim yanıma 2.07 metre bir adam getir, onun yanında kısa mıyım değil miyim anlarsın 21 cm fark ile, heh işte sen de benim yanımda öyle oluyosun, sabır elüil azzzim püh
O olabilir belki, türk kızı genelde 170 im der mankenliğe özenip
Erkekle kız bir değil akndjdjf 165 kız orta ama 165 erkek kısa oluyor yan yana durunca da kız daha uzun durur çünkü kızların bacak boyu daha uzun oluyor ahajshhs neyse tartışmayalım daha fazla
Eyv
Muhteşem olur, her pozisyona uygun, iyi işler
Ben 180’im ve bu boy oranı gayet iyi. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz
daha rahat helede ayakta doggy de :)
O boyda biriyle seks yapmadığım için bilemiyorum.
Farketmez her türlü 😏
Yapmadim ki hic bilmiyorum ama guzeldir
Güzeldir tabi neden kötü olsun
Farklılıklar güzeldir.
cut.
Kadın iyiyse guzeldir
Boyla pek bir şey değişmiyor
Senle denedikten sonra söyleye bilirim 😄
Kilosu zayıfsa çok güzel her türlü gideri var
yapmadım ama güzel olmalı
Evet cok tatli oluyorlar. Ben 189um bu arada
Hiç yapmadığım için inan bilmiyorum
Bir viking olarak 2 ye ayırırım
Kilosu önemli
Kaç olmalı kilo
Elli gayet iyi
Zayıf da olursa iyi olur
Hani erkeklerin çoğu balıketli seviyordu ahjsdhhd
Öyle
Ama ben zayıf seviyorum. Daha iyi hüketmek olur 😅
Zayıflıkla hükmetmenin ne alakası var ya işini bilen erkek her türlü yapar ztn ben 50 kiloyum 55-58 arası olmaya çalışıyorum balıketli daha iyi bence
Öyle deme yanında minnacık kalmak daha iyi.
Bence 50 kal ama yine de senin vücudun. Saygı duyuyorum
Yinede balıketli kadınlar daha seksi oluyorlar
Ayıptır söylemesi sen de yeterince seksisindir.
Önemli olan vücut şekli. Kilo biraz yapay seksilik katıyor
Ahahah teşekkür ederim fizik olarak kendimi beğeniyorum ama ne biliyim bence daha büyük kalça ince bel hafif kalın bacak bana daha seksi geliyor
O da öyledir evet. Zayıf derken sportifi kastetmedim, yani, mesela bazı insanlar cüsse olarak küçük görünürler ya. Kemiği ince mi ne diyorlar 😅 öyle olsa daha iyi :)
Göbekli olmak da bir avantaj olabiliyor. Çok seksi gösteriyor
İşte ben senin dediğin gibiyim kemiklerim ince yağ oranım az o yüzden olduğumdan biraz daha zayıf duruyorum ahjahshhs bu da iyi bir şey değil bence insanlar özellikle teyzeler kilo al diyip duruyor psikolojim bozuldu iyice "tabi kara kuru çöp gibi bir şey de değilim ahahahhq ama benimle aynı boyda aynı kiloda normal birisine göre daha zayıf duruyorum yani öyle 😅
Bence harika böyle. Dinleme kimseyi. Kesinlikle minik duran biriyle seks iyidir.
ilk defa duyuyorum
Muhteşem olur
Boyun gayet ideal
Yaptım fena değil
165 ideal boy
Evet güzel
Boy meselesi değil o
Güzel olur tabi bea
Ben uzun boylu seviyorum
Güzel
La nefes alsin yeter
Hıç yapmadım