Fazla eleştirilmiş ama bana gör eleştiren herkes haklıdır! çünkü şişmanlık bazı hastalıklar genetik vs vs hariç insanın kaderine yazılmamıstır! kişi şişman veya zayıf olmayı kendisi belirler aranıp herseyi yerse kimseyle cıkamamasına ve eleştirilmesine hiçbir şekilde acımam cünkü o cikolataları yerken bunları göze aldı o hatasının bedelini ödeyecek kimse böyle bir kızı çekmek zorunda değil zayıflasın öyle gelsin
18 Yorumla
Soran+1 yılabartma çok iğrenç ve kötüsün
- +1 yıl
ben 186 boy 85 kiloyum yani hayal edersin gözünün önüne obozite bişey gelmez hafif kilolu gelir ama inan bana ben bundan bile rahatsız olup hergün 10km koşup akşam yemeği yemiyorum çünkü ben olması için birşeyler yapmadıkça yolda gördüğüm çiftlere imrenmeye ve sevgilim yok diye yakınmaya hakkım yok gayet dürüstce söyliyorum
Soran+1 yılmesela ortalama bir kadın boyu 1.65 ve 70 kiloya orantılısın sende 1,86 ve 85sin. erkek olman bişey değiştirmez. 70 kilo da da obez olunmaz zaten.
Soran+1 yılmaalesef. erkek olduğun için kendini kandırma :( 1.86 boy ortalama ve 85 de fazla
Soran+1 yılnerden biliyon yapmadığını *
En İyi Cevaplar
bazi hatunlar şişman olsa bile vücutlari sarkmis olmuyor, yani hersey duzgun ama ebatlari büyük.. mesela kafam kadar ama çok sarkmamasi memeleri olan bir hatunla seks acaip zevkli olur. cengizhan filmini izlediysen orda eş seciminde bacaklari kalin ve güçlü hatunlarin daha çok zevk verdigine inanilirmis eskilerde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyen insan 70 kilo insanla da birlikte olur 110 kilo insanla da birlikte olur yargılamak size düşmedi. Sana iğrenç gelebilir ama düşünceni soran olmadı o yüzden düşüncelerini kendine sakla bence. Ha bu arada burada gelip "Ay çok iğrenç yok danaya mı giriyoruz" diyen erkek 'güyya adam' olan insanlara da o 70 kilo kız gel seks yapalım dese ayakta boşalırsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın gerçekten yanlış anlaşıldım cinsel olarak çekici gelmiyor sadece evet iğrenç kötü bir tabir olmuş
Erkeğe bağlı. Erkek de iri yapılıysa sorun yok. Hem kadından kadına da değiştiriyor görüntü.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. oda insan ve bir bayan. eğer sevdiysen ya da hoşlandıysan kilonun bir anlamı yok. mesele senin onu becerebilmende üstelik o kadar kilolu da değil. onlar daha fazla zevk verir daha fazla zevk alır :) :)
00 YorumlaBu tamamen tarz meselesi. Bence kız dediğin ele gelecek. Ben şahşen yaptım 80 kilo olan bir kızla. Diger beraber olduğum kızlardan daha iyiydi, parçaladı beni valla :D
08 Yorumla
Soran+1 yılahahah 80 ne ya doğrudur parçalamıştır :D
Soran+1 yılküçümsemiyorum ama bende bir ara görmüştüm 70i falan depresyon yanı sıra seks yapmak isteyip yapamamıştım baya kötüydü :(
Soran+1 yıldepresyondaydım evdeydim hep yiyodum sonra bir anda ölüm diyetine girip 1 kaç haftada zayıfladım bu süre zarfında hiç dısarı çıkmadım. kilo vermek de pek kolay değil yani eleştirmyorum insanların fikrini merak ettim sadece benim tercihim değil sadece :)
Soran+1 yılhahah teşekkürler :D
+1 yıl1.80 e 70 ise çok iyi
1.70 70 ise süper (etli butlu ele gelir.)
1.60 70 idare eder.
150 70 yoklukta gider.13 Yorumla- +1 yıl
şimdi o altın oran oluyor onu başaran pek yok yazmadım :) ama ideal boy kilo uyumu o bayanda var. Ne diyim nefes almam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyuna bağlı. ama şöyle söyliyim. 1,67 boylarında 68 kilo biriyle seks yaptım. Askerdim o zamanlar işi bilen biriydi ve sabah 10da başladığımız macera akşam 4.30 gibi ancak bitti. çarşı izni 5te bittiği için dönmem gerekiyordu :) Çok zevkliydi :) Daracıktı tabi o da keyif verici bir etken. Benim hoşuma gitmişti. Vücudu pamuk gibiydi ve sevişirken konuşması falan herşey mükemmeldi. Sadece kilo ile bitmiyo yani iş.
00 Yorumlakişinin zevkine baglı.. benim bir arkadaşım var koca memeli koca kalcalı ve kilolu bayanları seviyor oda ayrı bir zevk ne diyeilim :) 70 kiloluk kadının canı yok mu yani
04 Yorumla
Soran+1 yılvar tabii ama benim tercihim olmaz
Soran+1 yıllhaha zaten lezbiyenim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzıma s*çar resmen güç falan kalmaz. Bayılırım onu rahatlayacağım diye. Hele bu bide üstümde zıplamaya kalkarsa o beni s*kmiş olur sanırım:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden küçümsüyonuz ki. belki soran kişi öyledir. yani duygu varsa seks yapılır allah allah
01 Yorumla
Soran+1 yıltskler gizli kullanıcı bey sağolun değilim...
anlasilan sen baya bir gencsin. esas o kilolarda bir bayanla seks güzel olur, hatta 90 kilo boyu uzun olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur farketmez yatakta daha cekıcı olurda heyecan katar
00 Yorumla
+1 yılKimse ile bir birliktelik yaşamadım ama balık etli severim
10 Yorumla
+1 yılHahahaha bizim klasik abazalar buldularda begenmiyor hani nefes alsa yeterdi la bebeler :))
10 Yorumlaboy kaç acaba uzunsa 70 çok belli etmez balık etli duru ama kadındaki arzu istek sağlamsa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 kilo yu biliyorum rahat yorucu olmuyorda 70 bilemem
06 Yorumla
Soran+1 yıl50yle 70 arasında baya bir fark var 50 direk zayıf 70 direk şişman
Cevap sahibi+1 yılSismanlik boya göre değişir ama 50 kilodaki ayakta kucak pozisyonunu yapamam yani. d ben 62 kiloyum zaten ama kaldirirm yine daha sonra bel ağrısı olabilir.
Soran+1 yılsenin boyun kaç
Cevap sahibi+1 yıl1.77
Soran+1 yılçok kısa ve baya zayıfsın :/ senle de pek kolay olmaz
Cevap sahibi+1 yılBilemicem artık boyumu severim ama kilo skntim var evet alamiyorum bir türlü neyseki fitnessdan vücut gelişti de en azindan belli olmuyor ama bu seferde spor gereği beli ince tutunca üçgen olmak için ordan damgayi yiyoruz. d incecik belin var hesabi. d 76.5 bel. d omuz 114
Gizli Üye(30-35)+1 yılah biz insanlar hayvanlar bile bukadar ayrimcilik yapmiyor yazik size gerçekten yazik
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yıl70 kilo denemedim de gerçekten güzel ise yüzü ama tombul olmamak kaydıyla mesela kolları bacakları kalın ise olur ama 70 fazla ya danaya mi giriyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. güzelim bu zevk meselesi
50 de olur 70 de önemlü olan seks de zevk vermek ve almak00 Yorumlasabaha kadar şap şap ne yenir o şeftali offfffffffffffff
00 YorumlaMemeleri fena değilse ve bacakları kuvvetliyse kilosu sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yıl150 cn boyda 70 çokken 170 cm boyda 70 harika.. Boy kaç arkadaşının?
00 Yorumla
+1 yıl50 kilo bir kadından daha ağır 80 kilo dan daha hafif :¿
00 Yorumlane guzel işte cıkacaksın bunun uzerıne yumusacık gıt gel gıt gel
00 Yorumlaoda bayan olsun hoş oluyor eskiden yaptım sıkıntı yok
00 Yorumla70 kilo çok aşırı bir derecede fazla değil ama üstüme çıkmasıda çok hoşuma gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanmayabilirsin ama iğrenç diye tabir etmen daha kötü.
Ve ekliyorum; ilerde sende kilolu olacaksın iğrenççç olcaksın senin tabirinle11 Yorumla
Soran+1 yılhahah ne saldırıyon nerden biliyon beni ya bende çok kilo aldım zamanında
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf kadınla seks yapmak daha güzel her pozisyona sok becer. Senin fiziğin nasıl :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmısyoner ve doggy fena olmuyor hem daha cok azgın oluyolar dıger kızlardan
05 Yorumla
Soran+1 yılniye daha azgın oldukları sonucuna vardın
Cevap sahibi+1 yıltıbbı acıdan kanıtlanmıs bu selulıtlı ya bunlar onlar hormonları daha fazla etkılıyomus falan fılan
Cevap sahibi+1 yılayrıca ezıkleme ıyı sevısıyolar skımı kırıcaktı karı :)
Soran+1 yıldoğrudır canım eziklemedim de zaten
Cevap sahibi+1 yıliğrenç falan dıyosun da ıste onemlı olan penıs-vajına uyusması :) sen ılıskı yasamadın sanırım hıc
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. uzun boyluysa belki iyi olabilir.
00 YorumlaKilo işe çalışmıyorum...
00 YorumlaAllah vermesin o ne l*n :(
025 Yorumla
Soran+1 yılaynen vermesinde niye :DD
Soran+1 yılbende sevişmem ama çoğu kişi sevişiyor :(
Soran+1 yılaynen erkek için de kadın içinde geçerli özellikle kadınlarda 40 kilo falan çok beğeniyorum :D
Soran+1 yılaşırı zayıf seviyorum :D
Soran+1 yılteşekkürler beyfendi o sizin çılgınlığınız
Soran+1 yılne 72'si yahu değildir 60-65 falandır
- +1 yıl
Şöyle güzellikler varken Kim de kimmiş :(
trulegalmedia.com/.../scarlett.jpg
freewallshd.com/.../1891_elisha_cuthbert.jpg
Soran+1 yılkate upton zaten başlı başına bir inek
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy : 1.50
kilo : 7001 Yorumla
Soran+1 yılIYYY
+1 yılBoyu 1.75 mi o arkadasin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen o civarlardadır uzun baya
- +1 yıl
İyidir herhalde bilemedim
yoğurtlu pilav yemek gibi birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım :(
Eger boyu uzunsa kilosu cok degil bence
00 YorumlaZevk meselesi, tes ettim onayladim.. Bence guzeldi
00 Yorumlahiç yapmadım bilemeyeceğim.
00 Yorumlaolur da boy kısa ise kaçarım :)
00 Yorumlakonu seks olunca gerisi teferruat oluyo
00 Yorumla70 kilo olacak kadının boyu yok mu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyu kaç olacak? ona bağlı :)
00 Yorumlaete doyacan kanka::))
10 Yorumla
+1 yılkendimi tartı gibi hissederim =(
00 Yorumla
+1 yılsüper balık etli lop lop canım
00 Yorumla
+1 yılAğırlık fazla oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtine dolgun gibisi var mı ya? Fıstık fıstık :)
00 Yorumla
+1 yılboy?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇatır cutur yapılır zevkli olur ;)
00 Yorumla
+1 yıl70 misin
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır :D
- +1 yıl
daha idealim diyosun yani :)
Soran+1 yılevet :D
- +1 yıl
içim kıpırdadı nedense..
Soran+1 yıldoktor musun cidden kaç para alıyon sen bakalım :D
- +1 yıl
erkeğin maaşı sorulmaz :)))
Soran+1 yılsen kilomu sordun?
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
hmmm ama sen başta soru sordun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri cevirmem sevaptir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu kaç ki?
00 Yorumla bunu kocama sorarsın evlenince.
03 Yorumla
Soran+1 yılkocanla birlikte olcam
Soran+1 yılevet...
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişman fantezim varr
02 Yorumla
Soran+1 yıl://
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Hiç denemedim ")
00 Yorumla
+1 yılboyuna da bağlı :D
00 Yorumlayapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl70 kilo musun?
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır :D
Cevap sahibi+1 yılBoşver arkadasi sen kacsin :D
Soran+1 yıl55 :(
Cevap sahibi+1 yılBoyun d 160 civariysa tansmalyz :D
Soran+1 yılniye 1.60
Cevap sahibi+1 yılCivari dedim yani 157-167 arasi msn :)
Soran+1 yılsanırım evet
Cevap sahibi+1 yılTanismalyz :)
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. anlatılmaz yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsensin iğrenç
11 Yorumla
Soran+1 yılözür dilerim öyle demek istemedim :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?