Toplum mu aile yapısından mı emin değilim ama duygusal bi ilişki yaşadığımda cinsellik aklıma gelmiyor ve beni baya korkutuyor bunun nedeni ne olabilir bunu nasıl yenebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu işte bir tutarsızlık var ama bunların ikisi olmadan olmaz aşk olunca beraberinde cinsellik gelir cinsellik oluyorsa aşk vardır zaten aşk olmadan cinsellik olmaz ikisi aynı anda yani bunların gerçekten tuhaf bir zihniyet seninki şahsen ben hiçbir şey hissetmediğim aşık olmadığım bir adamla birlikte olamam benim için böyle bir şeyin imkanı yok yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılİnsan sevdiğini arzular. Sevdiğine dokunmak istersin onunla bir bütün olmak istersin. Dünyanın en doğal ve en güzel duyguları bunlar.
00 YorumlaBendede aynisi ya aşık oldugum kisiye el suremiyorum o konuda opmekten baska
06 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle ya
Soran+1 yılben böyle ufak bi yakınlaşmada bile kendimi kötü hissediyorum nedense sonra alışıyorum ama alışmak baya zaman almıştı son ilişkimde üstünden yıllar geçti aklıma takıldı hep böyle olursa diye
Soran+1 yılevet de bilmiyorum ya sürekli aklım bunda ya bi sonra ki ilişkimde öyle olursa ya yapamazsam diyerek uzuyor düşüncelerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetistiriĺme tarzimiz kucukken biz kizlari hep bu konuda tehditler ederek uyardiklari icin bilincaltimiza islemis
07 Yorumla
Soran+1 yılevet babam öyle biriydi sürekli erkeklerle görüşmemize kızardı istemezdi büyüyünce öyle yapmadı ama çocukken hep kızardı
Cevap sahibi+1 yılO kadar yanlış buyuttuler ki bizi cogu aile de dayak baski psikoljik fiziksel hr turlu siddet var cocuklarin bilincaltina ýerlesiuor yillar gecsede iyi bi ruh haline sahip olamiyorlar bu yönden ebevynlere kizginim
Soran+1 yılbende çok kızgınım bir de bunların üstüne ben küçükken taciz edildim ondan dolayı+ ailemin baskıcı olması beni cidden psikolojik olarak çok etkiledi
Cevap sahibi+1 yılBende iki sene önce tacize ugradim ve bunu aileme bile soylemedim cunku soylediginde seni suçlayacaklar ve senin hayatını karartacaklar. Ustelik ssn kucukken ugramissin ailenin her turlu yaninda olmasi sana destek olmasi gerekirdi ama belkide sen korktugun icin onlara söylemediğin bile
Soran+1 yılsöyledim anneme ama annem söyleyemedi babama ve annemin gösterdiği tepki vs her şeyi gördüm unutmam mümkün değil her şeye alıştım zaten artık üzülmüyorum beni korkutan tek şey ilerde bi ilişkim olduğunda yakınlaşamama korkusu
Cevap sahibi+1 yılGercekten guvendiginde ve seni sevdiginden emin oldugunda kendini ona birakabilirsin bu tamamen karsindaki kisiye bagli
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan sevdiğini sikker mi diyosun yani
Bu nasıl sevgi diyosun03 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılhadi ya
Cevap sahibi+1 yılNe diyon lan
Düşünmelisin yoksa aldatmaya iter iş seni
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
Cinsellik yaşıyor musun peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç yaşamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsk baska cinsellik baska ya bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun yok
00 YorumlaNe güzel ama düşün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği