4 senelik evliyiz toplamında 15 defa benim zorlamamla anca birlikte olmuşuzdur. Eşim aşırı isteksiz aklına hiç bir koşulda cinsellik gelmiyor. Karşısında çıplak olsanız aa bende bişeyler uyandı demez. Bunca senedir gözlemledim dışarıya karşıda öldüm bittim istek durumu görmedim. Bir şekilde boşalıyor mu ondan bile emin değilim. Her türlü yolu denedim. Doktorlara gittik sorunu çıkmadı. Aile terapistine gittik sürekli düzelicem halledicem demekten başka eyleme geçmedi. Doktorun yazdığı yardımcı istek arttırıcı ilaçları kullandı üç beş kere oda öyle azgınlık yaratmadı. Şunuda belirtiyim ilişki sırasında sorunu yok boşalma ereksiyon gibi. Aklına cinsellik gibi bir konu gelmiyor. Çok boşanmak evresine geldik boşanmayalım sorun bende halledicem diye diye 4 sene geçti. Sorunun bende olmadığını söylüyor. Herhangi beğenmeme vs olmadığını belirtiyor. Zaten isteksizlik durumunu görseniz sorunun onunla alakalı olduğunu anlarsınız. Ne çözülüyor ne bitiyor. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Çaresizim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamün aleyküm bacım.
Durum zor ve sanırım elinizden geleni yapmışsınız. Buradaki ihtimaller, sizde gördüğü bir şeyden olumsuz hisler oluşması içinde ve uzak durması olabilir. Öte yandan, kendini hiç tanımamış biri de olabilir, ne istediğini, nasıl yapılacağını, neleri yapması gerektiğini, neleri yaparsa güzel şeyler hissedip hissettirebileceğini bilemiyordur. Yahut, kendisi dindar bir çevrede yetişmiş, bununla birlikte de ne kendine doğru dürüst dokunmuş, ne de cinsî hislerini keşfedebilmiştir. Bazı kadınlar vardır, içlerine dönüktürler. O kadınlar korkar, cinsellik yaşamaya hep mesafelidirdir. Eşi temasla, güzel dokunuşlarla ve sonra kadının kendi kendini yanında tatmin etmesini teşvik eder, sonra kendisi elleriyle ve oralla tatmin eder. Bu erkek için de olabilir, ona olan minik temaslarınız zamanla tatmine dönse, sonra da ilişkiye dönse olabilir mi?
İnşaAllâh çözebilirsiniz.
Rabbim yardımcınız olsun, çözülmüyorsa da biliyorsunuz ki dinde boşanmak da erkeğin, kadının hakkıdır .20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durum kişinin kendisiyle alakalı böyle kişiler gamsız dersiz umursamaz takmaz hiç bir şeyi kıskançlık sinir öfke olmaz hep uysal hayatın akışın da giden insanlardır bundan ötürü eşi bu konuda dışarıda ihtiyacını gidermeye başladığını bilir fark eder bunu dahi görmezden gelir Bu duruma şahit olduğum bir hanımın açık itirafı bu sende değiştiremezsin eşini bu konuda işin zor tavsiyem insanı kıymetli kılan tek şey onuru şerefidir asla nefsine yenilip eşinin nikahında iken başkasına meze etme kendini ayrıl sev yeniden başla eyvallah ama onurunu şerefini nefsine harcama kardeş sakın sakına
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Eşcinsellik, aseksüellelik, sevgi eksikliği veya başka bir kadın gibi birçok seçenek sunulabilir.
Sorunun kaynağını bilmem ama ciddi bir sorun olduğu ortada.
Böyle bir durumun eşini huzursuz edeceğini, eksik ve mutsuz kılacağını bilmemek mümkün değil.
Eşinin mutsuzluğunu umursamayacak kadar empati yoksunu olması başlı başına bir sorun.31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum yorumunuza. Bir şeylerin eksik olmasından daha çok empati yoksunluğu, vurdumduymazlık bu hale getirdi bencede. Öyle olmasa belki de sorun şimdiye çoktan çözüme kavuşurdu.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel problemleri olabilir eşinin seni aldatıyor olabilir başka bir evi olabilir eşcinsel ya da biseksüel olabilir seni sevmiyor bu yüzden sana dokunmuyor olabilir yani o kadar çok ihtimal var ama şunu söyleyebilirim açık ve net bir şekilde dört yıl içinde sadece 15 kere cinsel ilişkiye girmek hiç gibi bir şey yani hiç yaşamamışsın ya da dört yıl içinde 15 kere yaşamışsın aynı Bu soruna bir çözüm bul olmuyorsa boşan
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
116Cevap
Full seks icerikli filmler izleseniz birde esini tani yani tani derken cok isteksiz bizim yaslarda birisinin olcagini zannetmiyorum ama herkesin hazm noktasi bir değil esini durten onun icini kipirdatan ne senin ciplak olman hazm vermio demekki farkli ilgisini cekicek kiyafetler dene otur konus bdsm vb bir duygu yogunluguna sebep olan bagimliligi var mı yani acikca sole diyim senin nereni gorunce ya da hissedince tepki verio bu kus elbet biyerde tepki verio ama nerde sevisirkenmi ne bilim esine agirligini verdigindemi boynundan ya da farkli bi yerinden aldigi hazmlami belliki normal iliski tatmin etmio olsada olur olmasada olur gibi farki bulmalisin
10 Yorumla
+1 yılDoktorun verdigi ilaclar ne onu ogrenmek baska olac onermek isterim dm den
Bende de isteksizlik var ama eşime karşi
Bunu ben baskalarini hayal ederek hallediyorum cunku ailem ve esimin ailesi beni tuzaga dusurerek evlendirdiler daha once hem kendi aileme hem esimin annesine ben evlenmem dedim bu kizla
Belki seni kirmiyor ama ya seni arzulamiyor ya da baska problem var bir kac kisiye denk geldim cocuklarimi bile istemiyorum onla evli kalmama sebep olduklari ayrilmaya engel olduklari icin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yıl4 sene kaç gün eder?
1460 gün eder. Senin regl günün 10 gün sürse 900 gün regl olursun 4 yıl boyunca.
1460'dan 900'ü çıkarsak 560 yapıyor.
Hadi 4 yıl içinde 60 gün ailenizin, arkadaşınızın evinde yatılı kalın. İş seyehatlari falan olsun.
500 gün boyunca 15 kez seks yapmak nedir?
Yorgunluk, halsizlik, uykusuzluk hali olabilir ama 4 sene içinde minumum bence 300 kez falan seks yapmanız gerekir.
Çocuğunuz yoktur diye düşünüyorum. Çocuğunuz var mı peki?14 Yorumla- +1 yıl
Abartmış olabilirim belki ama en azından 100 ya da 250 kez yaşanmalıydı.
Soran+1 yılTebrik ederim gerçekten bu hesaplama için. Yok çocuk
- +1 yıl
Bence çocuğunuz yoktur.
Fiziksel olarak bir sıkıntısı yoksa niye biraz kaba tabir olacak ama azmıyor bu adam?
Demek ki erkeklerde de var cinselliği sevmemek gibi bir durum.
Sizi sevmiyor olsaydı 4 yıl evli kalmazdı, bunu da bahane edip boşanırdı. Siz boşanmak isterken onu da mutlu ederdi bu istek. Sorun ne olabilir acaba?
Şerbetli tatlılar yapın, yiyeceklerde cinsel isteği artırabiliyor. Doktor istek arttırıcı ilaç vermiş ama aktarlardan da alabilirsiniz.
Her yolu denemişsiniz, umarım bir çare bulunur - +1 yıl
Yok çocuk kısmını ya çocuk diye okudum.
Onu da sen bul diye algıladım, yanlış okumuşum, şimdi farkettim
Erkeklere istekli olduğu için laf vuran bazı ahmak kişilere ders olsun.
Soran kardeşime de boşanmak dahil her hakkı vardır. Allah sabır versin size.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey anlatcam ama yanlış anlama. Benim Kuzenim de böyle bir durum yaşadı. Kocası hiç istekli davranmıyormuş hemen olsun bitsine getiriyormuş mevzuyu. Onun da gitmediği yer kalmadı ama sonun da adam eşcinsel çıktı :) Ayrıldılar vs. Siz de sorun sadece isteksizlik mi yoksa yapmak istiyor da yapamıyor gibi bir durum mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılİsteksizlik sorun. Hiç konusu açılmasa senelerce aklına bir ihtiyaç olarak bile cinsellik gelmez. Eşcinselliğide gözlemledim sordum tabi tam olarak bilemem ama öyle bir durumda gözükmüyor. En azından kendide böyle zorla yaşamak istemezdi, boşanmayı kabul ederdi diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Kötü hissediyorsun demi kendini?
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
neler denedin onu teşfik etmek için? yani neler yaptın özel olarak
İnan zor durum cidden işi çok yoğun ise ya da kafasında birşeyler varsa o çok etkiliyor bence bir konuda sana yalan söylüyor yoksa başka açıklaması yok bu durumu bende yaşadım erkek olarak hep geliştirdim ama sorunumun vardı kafama takılan ve beni ters etkileyen onu çözünce geçti
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü peki sizdeki durum? Senelerce olduğunu düşünmüyorum.
stresli bir hayatı mı var eşinin? yani iş hayatı yolunda mı? erkekleri psikolojik olarak etkileyen en büyük sebep budur. tabi ki yaşadığın sıra dışı bir olay ama psikolojik sebepler dışında bir sebep gelmiyor aklıma. bence bir psikoloğa da görünmesi lazım...
014 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda stres vardı anlayış gösterdim ama sonra farkettim sorun stres değil. 4 sene dile kolay ne stresmiş. Tabiki gitti, gittik beraber. İlaçlarda kullandı ama maalesef.
Soran+1 yılİyi bir insan. İlk başlarda tabiki daha ilgili sevgiliydi. Ama her Allahın günü kavga etmeye başlayınca şimdi vurdum duymaz umursamaz biri.
- +1 yıl
iyi bir insanın vurdumduymaza dönüşmesi çok ileri düzey bir karakter değişimi. bunun olması için senin çok kötü bir insan olman lazım ki öyle bir ihtimal de yok çünkü sorunlara çözüm arayan birisin belli ki. o yüzden kimseye o kadar güvenme derim. yetişkin bir erkeğe 4 yılda 15 kez sevişmenin yetmesi ihtimali %0. Psikolojik ve cinsel bir problemin olmadığını söylediğin için bu ihtimal böyle ne yazık ki... üzgünüm ama bence biraz daha onun hayatı konusunda dikkatli olmalısın
Soran+1 yılDışarıda tanındığı halinden bahsettim iyi bir insan derken. Bana 4 senedir bunları yaşatan birinin benim açımdan iyi olamacağı kesin zaten. İlk başlarda eksiklerini canım cicimle kapatıyodu ama bana artık dank edince kavga gürültüden bu umursamaz hale geldi. Hayatı hakkında söylediğiniz aldatma vs gibi bişeyse yok. O kadar isteksizki kadın onun için bişey ifade etmiyor.
- +1 yıl
anlıyorum ama gerçekten bu yaşadıkların akla mantığa uymuyor ki. ya sana karşı olan arzusu o kadar yerlerde ki senle olmayı hiç istemiyor böyle ilgisiz davranıyor, ya da cinsel tercihinin değişmiş olması lazım ki böyle olsa sana bunu söyleme ihtimali çok daha fazla olurdu. bu iki ihtimal dışında aklıma bir şey gelmiyor ne yazık ki. aldatma konusunda da bence hiç bir insana bu kadar güvenme :) yavaş atın çiftesi pek olur diye boşa dememiş atalarımız. dışarda iyi insan olarak lanse edilmesi onu öyle yapmaz malum :) ama sebebi her ne olursa olsun gerçekten çok iyi sabretmişsin. bu anlattıklarındaki iyi insan sensin kesinlikle :)
Soran+1 yılTabiki güvenmiyorum aldatılma ihtimali herkes için eşittir. Sadece kendi durumunu baz alarak söyledim. Dışarıya verebileceği bişeyler olsaydı belkide şimdiye yakalamıştım. Teşekkür ederim yorumlarınız ve düşünceleriniz için. Kimse anlam veremedi bunca zamandır sizinde verememeniz normal. 😊
Soran+1 yılDevam etmeyecek tabiki böyle. Bugüne kadar bir çok kez ayrılma kararı verdim ama hepsinde bugün düzelicem yarın düzelicem dedi. Dile kolay 4 senedir psikolojik bir şiddete maruz kalıyorum. Böyle devam etme ihtimali yok. Sizin ne gibi sorunlarınız var bilemiyorum ama bundan beter olacağını sanmıyorum 😊
Soran+1 yılHaklısın gerçekten evlenmeden önce anlatsalardı bana böyle bişey dalga geçerdim herhalde. 😊 bunca zamanın en güzel tecrübesi, kendini değiştirmek istemeyen, sorunlarıyla yüzleşip mücadele gösteremeyen kimseyi değiştiremezsin oldu. Sana da kolaylıklar diliyorum umarım aşabilirsiniz.
Soran+1 yılKesinlikle sana katılıyorum, maalesef. Hayırlısı diyelim ikimiz içinde 🙏🏼😊
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Eşinin gizli gay olduğunu düşünüyorum. Gözü dışarıya da kaymıyorsa tek açıklaması bu. Gay olup türlü türlü nedenlerden evlilik yapan çok var, öyle benim başıma gelmez demeyin yani. Kimisi çocuk için, kimisi aile çevre baskısından vs evleniyor. Al sana çok ünlü Tarkan, evli çocuklu ama gay. O da eminim karısıyla anca seninki kadar birlikte oluyordur. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu bende yaşadım. Ha şimdi, ha şu zaman, ha bu zaman geçecek, iyi insan bunun için boşanılmaz diye diye 15 yıl geçti. Sonuç 15 yıl cinsellik olmadan geçen bir hayat ve daha sonra geç kalmış bir boşanmanın verdiği memnuniyetsizlik.
Durumunuz hiç iyi gözükmüyor, kırk yılda bir yaptığınızda da dikkat et çocuk olmasın bari. İyi düşün ya rahibe hayatını kabullen ya da bir an önce sonuç değişmiyorsa boşan.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım evlilik cinsellik tabanlı bir hukuksal kurumdur. hem dinen hem hukuken cinsel hakların var. bun durumda senin he dinen hem hukuken boşanma hakkın doğmuş. neden kendine eziyet işkence yapıyorsun boşan.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinsel olarak isteksiz olmayı anlarım ama, evli birinin bu konuda çözüm için isteksiz olmasını anlayamıyorum.
Aç kalan eş aldatinca hemen magduru oynayıp, ağlayıp suçlamaktan hiç te eksik kalmazlar.
Evlilikte cinsel uyum mutlaka şart.24 Yorumlahmm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur
..00 YorumlaAhahah ya ne tatlı adam, sıfır aldatma. Ne güvenilir.
Bulmuş bunuyor.
Neyse şaka bi yana, madem o kadar az oluyor enişte tek atışta hamile bıraksın sen de cocuk büyüt sürekli çoğalın. Millet de hiç boş durmuyor bunlar der. Sen koşturmacadan vakit bulamazsın, enişte yine eskimeden yaşamaya devam. Bak çocuk saadet demek00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle bir sorunu ancak bu kadar iyi ifade edebilirdiniz. maalesef 4 senede çözümlenmeyen bir ilişki daha fazla bekleyerekte çözülmez. Kusura bakmayın ama boşanmanız en doğru karar. 4 senedir bir kadın aldatma yoluna bile başvurabilirdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. burada yapman gereken seksi onemli oldugunu gözüne sokman... mesala seks yapmıyorsa seninle karşısında mastürbasyon yap görsün ya da yakalan ona prno izlerken felan sevmesen de yap bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz aseksüel olabilir. Böyle bir durum varsa onu zorlamanız tacize girer. Tabi önce konuşun durumunu öğrenin. Sonra çözebilir misiniz ona bakın. Çözülecek bişey yoksa ya kabullenin ya boşanın. Sizin için durumun kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama Bir insan erkek olduğu için istekli olmak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılTahrik olduğu şey farklıdır , yani mesela çıplaklık değilde kapalılık da tahrik edebilir. Çok farklı bi fantezi dünyası olabilir. Direk soyun seviş mantığında değil de izlediği filmlerdeki şeylerden istiyor olabilir. Onu sordun mu hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamın öyle bir hayal dünyası yok. Hiçbir şeyden tahrik olmuyor.
- +1 yıl
Ya vardır işte sana söylemeye utanıyordur çekiniyordur , ben mesela bi ara külotlu çoraplara tahrik oluyordum çıplaklıktan öte o daha çekici geliyordu. Çıplak gördüğümde tahrik olmazken çorapları görünce tahrik oluyordum. Sonra değişti mesela kalçasını görünce tahrik olmaya başladım. Değişiyor bu kişiden kişiye bence bunu öğrenmelisin. İstediği ya da hayal dünyasında arzuladığı ne var diye
Bir nevi her seyi birlikte denemissiniz danismissiniz evet senin icin zor istekli bir bayansan daha zor ama bosanacagim yerine her gun ona israrci sekilde davranmalisin bundan yoruldugunun farkindayim lakin bosanmak iyi bir fikir degil en Son cagre
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAseksüelim olabilir. Ama seni tebrik ederim bazı insanlar olsaydı anında aldatırdı sizi gerçekten tebrik ederim 👏
10 Yorumla
+1 yıl15 ne ya cuma akşamından pazartesiye kadar evde olsak yeter 😉 isteksizlik varsa tedaviye rağmen yanıt yoksa artık sana da yazık yani seninde arzuların var iki yol var ya ayrilacaksin ya da yakalanmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılEşin eşcinsel değil, cinsel bir sorunu yok ve sadece istek uyanmıyor, tahrik olmuyorsa sorunu eşinde değil kendinde aramalısın... Sende bilmediğimiz bir şeyler eksik..
10 YorumlaAldatmıyorsa boşanma bence evlenirken bir söz verdiniz birbirinize çünkü.. iyi günde kötü günde
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerçekten bu yaşta bu kadar az sayıda cinsellik kimseye yetmez. Bir erkek olarak hiç yetmez. Mutlaka bir rahatsızlığı vardır. Kendini düzeltmesi gerekir. Yazık gerçekten çok üzücü...
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Direkt boşan. Böyle geçmez bir ömürKızlar Bir Adım Öne
00 YorumlaBir şey soracam evlenmeden önce de "Aaaa ne iyi adam hiç akşına cinsellik gelmiyor başkaları gibi. Demek ki seviyor" dedin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılSakinliği dikkatimi çekiyodu ama evet zamanını bekliyor diyodum. Gerçi o zamanlar bu kadar beter durumda değildi.
- +1 yıl
Her zaman en baştakinden biraz daha az istekli olunur. Bizim topludaki bu düşünce sinir ediyor beni. "Cinsellik istemiyor demek ki seviyor"
Bu biyolojik bir ihtiyaç ve istekli bir insan bunu çok baskılayamaz
Size de ne tavsiye verebilirim ki aklıma gelecek her şeyi çoktan denemişsinizdir. Profesyonel yardım almışsınız. Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani çok ilginç O da bu durumun farkında ama yani acaba seksi misin diyor seninle seksini sevmiyor ya da bir psikolojik tedavi ile bu işi çözebilir miyiz
00 Yorumla çok az arkadaşım ben ilk zamanları bir haftadada yapıyoreduk bu dediğini dertleşmek istersen beklerim arkadaşım ben hem evliyim hemde eczacıyım bir sorun olduğu kesin eşinde
00 Yorumla
+1 yıl4 sene aldatmadan dayanıp boşamadıysan bu adamı sana madalya falan takılmalı bence hele böyle bir devirde gerçekten tebrik ettim sadakatini
00 Yorumla
+1 yılp*rno siteleri kocasının yanında başka bir adam tarafından düzülen kadın videoları ile dolu o duruma düşmede ne yaparsan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be demek ki böyle isteksiz erkekler de var. Ben resmen duvarı delecek gibiyim hiç inmiyor kadını öpmekten rahat bırakmam. Ama eşiniz böyle. Bence bu psikolojik ve yetişme koşullarından kaynaklanıyor. Ya da size karşı bir isteği yok.
00 Yorumla
+1 yılBizim bi argadaş vardı gaportacıydı (anal) garıyla yedi yıldır evliymiş garı hala gızmış (film repliğidir)
00 Yorumla
+1 yılEn dogrusu çocuk yoksa ve kendi ayaklariniz uzerinde duruyorsaniz ayni zamanda da aile baskisi yoksa bosanmalisiniz maalesef..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaseksüel olabilir mi dicem ama o kadar terapiste doktora falan gitmişsiniz, elbet biri derdi bunu herhalde.
00 Yorumla
+1 yılKadını duydum da erkeği ilk defa duyuyorum. Bu böyle gider dersen devam et ama uzun vadede sorun ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle gitmeyeceğini herkes bilir. Kadınlık annelik hakkımı elimden alıyor. Nereye kadar?
- +1 yıl
Yollarını ayır derim o zaman. Yaşın da genç. Yeniden yuva kurabilirsin
+1 yılBunun sonu ne kadar sevsense boşanma olacaktır. 4 sene de kendini düzeltmeyen adam bu saatten sonra da düzeltemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişe dair bir travması, gay ya da aseksüel olabilir. Anlamaya çalışmışsındır eminim 4yıldır. Olmuyorsa olmuyor demek. Ayrılıp ayrılmamak sana kalmış.
10 Yorumla
+1 yılO zaman sende başka fırsatlar değerlendir. Hayat böyle geçer mi
00 YorumlaHormonal problemleri var büyük ihtimalle. Dışarı karşı ve sana karşı normal davranışları nasıl peki?
00 Yorumlaboşanma sebebi bu her iki tarafta bencil düsünmeden birbirinin isteğini karsılıksız yerine getirmeli
00 Yorumla
+1 yılO ilaçlar istek arttırmaz maalesef sanırım kadınlık. hormonu baskın eşinizde
00 Yorumla
+1 yılÇaresiz olacak bişey yok ayril gitsin onunla evli olmak için yaradilmadin. Zorlamak niye
00 YorumlaPasif bir eşiniz var ve bu evliliği yürütmez çünkü cinsellik eviligin önemli bir unsuru
00 Yorumla
+1 yılSaydın mı birde 4 sene idare ettiysen bir ömür idare edersin sıkıntı yok senin için
00 Yorumla
+1 yılbenim de erkek arkadaşım aynısını yaşıyor. Adam boşanmıyor da gidip aldatıyor.
00 YorumlaSenden hoşlanmıyor ya da cinsel ihtiyacını dışarıdan gideriyor
00 YorumlaYüksek ihtimal aseksüel. Yapabileceğiniz bir şey yok ya kabul edersiniz ya da ayrılırsınız maalesef
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlardan hoşlanmıyor ama o da farkında değil geçmiş olsun…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İşin zor o hayat öyle geçmez kararını verip uygulaman lazım 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyapma ya. senin isteklerin karşılıksız kaldı. bence bir müddet daha destek ol ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno izleyerek boşalıyordur interneti iptal ettir.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bunun cozumu bence bi aile danismani ya da tanimasigin biri ile bu konu hakkinda konusup yardim almak cunku bu konular tanidiklarla konusulursa sorunlar dogurabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye bosan demem kocan iyiyse evine bakıyorsa bırakma onu
12 Yorumla
Soran+1 yılKocamın iyi olması evine mecbur bakıyor olması mükemmel eş olduğu anlamına gelmiyorki. Benimle ilgisi yok eviyle olsa ne olacak? Çocuk sahibi olamayacağız ikimizde yuva olamayacağımız ama evine bakıyor diye tahammül mü edeceğim?
Cevap sahibi+1 yılBenim eşimde çok az. gın şikayetçi değilim. uzuldum okuyunca kolay değil bende istekliyim. Düşündüm dayanamam öyle
Yılda üç büyük kez yapıyormuş sunuz sen nasıl duruyorsun onun aklına gelmiyorsa başka şeyler mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu, normal değil. Sen bu az cinsel birliktelikten memnunsan sorun yok ama değilsen boşan bence. Sevişmesiz evlilik mi olur?
11 Yorumla- +1 yıl
Eşim olsa öper sevişirim her günümüz eğlenceli geçer
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllardır aynı evliliği çekiyorum. Artık çocuk var. Boşanma devri geçti. mastürbasyon yap bol bol. Ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellikle ilgili geçmişte bir travması olabilir mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBende sordum aile terapistide yok.
Cevap sahibi+1 yılAklıma iki şey geliyor, ya geçmişte travma ya da cinsel tercihi farklı.
Soran+1 yılOnuda sordum, gözlemledim, baktım ettim öyle farklı yönelimde 4 senede hiç görmedim sezmedim.
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginç hakkaten.
+1 yılNe güzel, amacı cinsellik olmayan sevgi pıtırcığı bir erkek bulmuşsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgy olmasın? ilginç yani..4 yıl geçti hala ilk günkü gibisin yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum çok zor geçmiş olsun çocuğun var mı?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende evliyim eşim de isteksiz bana göre akrep misin sende?
- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4 senelik evliyiz, yalnızca 15 kez birlikte olduk. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler