4 senelik evliyiz, yalnızca 15 kez birlikte olduk. Ne yapacağım?

4 senelik evliyiz toplamında 15 defa benim zorlamamla anca birlikte olmuşuzdur. Eşim aşırı isteksiz aklına hiç bir koşulda cinsellik gelmiyor. Karşısında çıplak olsanız aa bende bişeyler uyandı demez. Bunca senedir gözlemledim dışarıya karşıda öldüm bittim istek durumu görmedim. Bir şekilde boşalıyor mu ondan bile emin değilim. Her türlü yolu denedim. Doktorlara gittik sorunu çıkmadı. Aile terapistine gittik sürekli düzelicem halledicem demekten başka eyleme geçmedi. Doktorun yazdığı yardımcı istek arttırıcı ilaçları kullandı üç beş kere oda öyle azgınlık yaratmadı. Şunuda belirtiyim ilişki sırasında sorunu yok boşalma ereksiyon gibi. Aklına cinsellik gibi bir konu gelmiyor. Çok boşanmak evresine geldik boşanmayalım sorun bende halledicem diye diye 4 sene geçti. Sorunun bende olmadığını söylüyor. Herhangi beğenmeme vs olmadığını belirtiyor. Zaten isteksizlik durumunu görseniz sorunun onunla alakalı olduğunu anlarsınız. Ne çözülüyor ne bitiyor. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Çaresizim.
4 senelik evliyiz, yalnızca 15 kez birlikte olduk. Ne yapacağım?