Kız arkadaşımla anal yaptık. Sorum özellikle kızlara. İlk analı olduğu için midir artık kanama meydana geldi. İlerde ağrılara sebep olur mu veya izleri kalır mı bunların? Siz deneyimlediniz mi acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini kaybedip aşırı derecede sert yapmış olabilirsin karşı taraf kendini çok kasmış olabilir çok büyük bir sorun olacağını zannetmiyorum ama yaparken kontrollü bir şekilde yapın anal ilişki aslında çok zevk vericidir tabii ki kurallarına göre yapılırsa vajinadan çok farklı bir şey bu yani vajinada mesela kuralları saf dışı bırakarak zevk alabilirsin ama anal da öyle değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeteri kadar genişletme ve alıştırma yapmadığınız ve kaydırıcı kullanmadığınız içşn doku yırtılması olmuş.
Sağlık açısından riskli bir durum. Kadının ameliyat olması bile gerekebilir.03 Yorumla
Soran+1 yılYarın da yapmayı düşünüyorduk. Acaba kantron yağıyla ovalasam biraz geçmez mi?
- +1 yıl
Sen zevk alacaksın diye kadının sağlığını daha fazla tehlikeye atma.
Soran+1 yılO da zevk alıyor. Neyse artık önden gireyim. Bu arada ameliyat olayını hiç karıştırmam sanırım. Korkar o bir daha yapmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılKuru soktunuz demek ki. Iyice kaygan yapmanız gerekti o zaman daha kolay girerdi, minimum ağrı olurdu ve kanama fazla olmazdı.
26 Yorumla
Soran+1 yılİyice oral yaptık sonra girdim. Kuru olması söz konusu değildi yani. Çok canının yandığını falan söyledi. Ben de durmak istedim devam et dedi. Ben de kökledim sonuna kadar en sonunda çığlık atınca bıraktık. Kanı görünce korktu biraz.
- +1 yıl
o öyle oral ile olacak iş değil. Vaselin ya da kayganlaştırıcı kullanmanız gerekiyor özellikle ilk kez
Soran+1 yılSiz deneyimlediniz mi acaba analı? Bundan sonra vazelinle soksam böyle bir sorun olur mu sizce?
- +1 yıl
deneyimli olduğum için zaten tavsiye veriyorum. En iyisi kayganlaştırıcı kullanmanız
Soran+1 yılTamamdır deneyeceğim. Yarın hardcore yapacağım. İsterse parçalansın. Vaselin sürdükten sonra umrumda değil.
- +1 yıl
Saçmalama manyak mısın sen? Parçalansın ne demek? Orası zaten daha dar ve ıslanmıyor. Kız tuvalete gidemez, oturamaz olur. Biraz insaflı ol.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn taraf neyinize yetmiyor qq
01 Yorumla
Soran+1 yılArkayı ilk defa denedik ikimiz de :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne