Arada takıldığımız erkek arkadaşım var daha geçen beraberdik ama canım tekrardan onu istiyor fakat ben teklif etmek istemiyorum şuana kadar da hep o teklif etti zaten. Nasıl teklif etmesini sağlayabilirim ne yapabilirim? Çok sık görüşmüyoruz o yüzden ben adım atmaz azdırmazsam uzaktan uzağa teklif etmez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe kadar ergence bir laf yahu sevişmenin teklifi mi olur sevişme kendiliğinden gelişen bir olaydır evde yalnız kaldığında insanlar başlar öpüşmeye sonra o sevişmeye dönüşür. Sevişmek istiyorsan öpüşmeyi başlat birbirinizin vücuduna dokunun gerisi kendiliğinden gelir.
06 Yorumla
Soran+1 yılDedigin sevgililik icib geçerli olan bir şey
- +1 yıl
ne alaka sadece sevgili olanlar mı sevişebiliyor dünyada sevgili olmadan sevişen yok mu
Soran+1 yılf*ck isen karşındakine o an isteyip istemediğini sorarsın ve ona göre hareket edersin aniden gelişen bir durum olmaz cünkü arada duygu bağ yok olay bu?
- +1 yıl
13 yaşında falan mısın bilmiyorum ama bu konuda hiçbir tecrüben olmadığı belli. Dolayısıyla tecrübeli biri sana bir şeyler anlatıyorsa ona itiraz etmek yerine dinleyip öğrenmeye çalış karşındakinin tecrübelerinden. Ben burada senin soruna cevap vererek sana yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa banane ne istiyorsan yap yani. Kimse kimseye sevişmek ister misin diye sormaz bu olaylar tamamen kendiliğinden gelişen olaylardır. İsteyip istenmediği zaten anlaşılır isteksiz olup olmadığı haraketlerinden anlaşılır. Sen öpüşmeyi başlat ellerini vücudunda gezdir eğer o istekliyse o da aynılarını yapar ve devamı gelir zaten. Tekrar söylüyorum sevişmek ister misin gibi bir soruyu sorup sakın kendini komik duruma düşürme öyle bi soru tamamen komik
Soran+1 yılAbi canım mısın ne kasmışsın ya cocuk 1.5 saatlik mesafede oturuyor sevgilim degil f*ck hayatı yaşıyoruz kimin canı isterse sdvisslim mi diye sorar ona göre birimiz gideriz buluşuruz. O kadar yolu normal kahve içmeye gidip birisi atakta bulununca diğeri istemiyorum dese gitmenin ne anlamı var? Senin dediğin olay duygusal bağ olan ilişkilerde geçerlidir hiç tecrübesi olmayan herkese akıl vermeye çalışan birisi olduğun belli
- +1 yıl
Aynen sen çok bildiğin için sormuşsun bu soruyu :) Neyse aynen dediğin gibi ben yanlış biliyorum sen çok biliyorsun sen bana bakma kendi bildiğini yap tamam
En İyi Cevaplar
+1 yılTeklif etmenin nesi zor anlamadım? Hem partnerin de bu durumdan mutlu olacaktır, bir insanı istiyorsanız belli etmekten çekinmeyin. Bu kötü bir şey değil…
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen teklif edince ne oluyor? Bir yerin mi eksiliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi yerim eksilebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman biraz cinsel sohbet gececek bir seyler at ona ornek buradaki sorulardan birini normal bisi gibi sen konus o belki konuyu ceker yani teklifide o edebilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Konuşurken ufaktan ima edebilirsin.. zaten konuyu cinselliğe getirir ordan da teklif eder tekrar görüşelim diye..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ima etmeliyim
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel bir fckboddy ilişkisinde iki tarafta isteyebilir. Sende istemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum zaten ama o teklif etsin
+1 yılBakışlar, jestler, mimikler, küçük dokunuslar, emojiler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviştiğiniz bi zamanda sevişmenin sonunda daha sık yapalım gibi bir cümle ile yolu gösterebilirsin. Düşeceğini sandığın konuma düşmezsin böylelikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka buluşma teklif et buluşmaya seksi git olay olur zaten sen can sıkıntısı diye bahane et
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bulusmaya pijama ile de Gitsem bir şeyler yaşarız o sorun degil fakat şimdi whatsappran konuya nasıl gecebilirim sekstinge dönsün bi anda
Cevap sahibi+1 yılo zaman kanka diceksin ki çamaşır aldım vs.. ordan merak ederse hani bi tık
Gizli Üye(30-35)+1 yılharam kardeşim, pişman olacağın şeyi yapma tövbe et
20 Yorumla
+1 yılDirek şey yaz geçen gün yaptıklarımız işte onları aç biraz çok güzeldi aklına geliyor mu seninde de biraz disiligini kullan sonra koşa koşa yaninda aklına düşür yeterki ve sana yettiğini hissettir
10 Yorumla
+1 yılKonuşrken dudaklarına bak ara ara 😁 kendi dudaklarını ısır ama bunları kendinden emin sakın ve seksi şekilde yap
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu sefer de sen teklif et. Ne olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o beni arzulayınca daha cok hosuma gidiyor egom oksanıyo
+1 yılAçın açık belli edeceksin imalarla
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl ima edeyim
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman nude filan gönder azdır onu
00 YorumlaAzdır o halde.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela normal konuşurken konuya nasıl gireyim pat diye
Soran+1 yılaçık açık naptım diyor ksksslsksls
O seni isteyince hoşuna gidiyor mu kadınlık ruhun
03 Yorumla
Soran+1 yılGidiyor tabi
E azdır sanaldan işte
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuya nasıl girmeliyim işte
Soran+1 yılAjanmdclflflflf cok sacma bi giris
Tam olarak nasıl arkadaşsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılf*ck degiliz birbirimize değer veren yakın arkadasız arada da kaçamak yapıyoruz 🤩
Soran+1 yılNapcan
Azdır sende onu dekolte at nasıl diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede yaşiyorsunuz acaba dikkatimi çektide :D
00 Yorumla
+1 yılŞanslııymış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi