Bana göre aşk şart. Çünkü aşık olmadığım erkeği normal arkadaş gözüyle görürüm.. aşk yüce bir duygu , cinselliği kıymetli hale getiren de aşkın kendisi , en güzel en doyurucu cinsellik aşk ile yaşanıldığında tadılıyor , beden değil ruh da doyuyor zaten orgazmda beyinde bitiyor aklın ruhun kalbinin onda olduğu kişi ile cinsellik boyut atlıyor. Tatmayan bilmez :)
Hayır gerekmez tabii ki aşk çok büyük bir şey çok büyük bir şey hemde yani cinsellik onun yanında çok bir şey aşk insanı var ya ölçebilecek güçte bir şey aslında çok saçma bir şey ben kesinlikle mutlaka aşk diye bir şey olmalı demiyorum ama en azından bir şeyler hissetmem lazım işte hayranlık olur sevmek olur ne bileyim cinsel çekim olur ama benim karşı duygusal bir şeyler duymam lazım duygusal herhangi bir tepkime göstermediğim birisi ile cinsel ilişki yaşamak benim için imkansız gibi bir şey ama tabii ki aşkla olursa çok daha güzel olur çok daha ulaşılmaz çok daha mesela zevk verici nefes kesici bir şey olur.
Kişiden kişiye bu durum farklılık gösterir. Bazıları ( çoğunlukla erkekler için geçerli bir durum bu) cinsel ihtiyaçlarını karşılamak adına cinsellik yaşar ve bunun için sevmeye gerek duymazlar. Bazı kesim ise sevmeden asla başka bir tene dokunmaz, cinsellik yaşamak için sevgiye gerek duyar. Sevgiyle yapılan seks ile sevgisiz yapılan seks aynı olamaz. Biri ihtiyaç giderme, diğeri ise ruha varıncaya kadar hissetmek demek.
Sadece aşk ile olmuyor. Bazen günü birlik, bazen bir anlık çekimle cinsel ilişkiye girenler oluyor. Fakat bu durum içinde aşk var ise o zaman cinsel ilişki muazzam bir detay oluyor. Duygu yoğunluğu zevk her şey en üst seviyede olur.
İki insan arasında karşılıklı arzu, çekim be yükselen bir şehvet dalgası varsa seks yapmak için asgari duygusal zemin bar demektir. İlla aşk olmak zorunda değildir.
gerekir yoksa onun adı cinsel minsel ilişki değildir yaşayan bir bebekle mastürbasyon yapmaktır fiziksel aktivite mümkündür ama ona kalsa elinle birlikte olmakta mümkündür o şekilde bakmaya devam ettikçe aslında çok güzel ve zevkli bir olayı gün geçtikçe karanlık ve boş bir şeye çevirirsin, yedin şeyin sevdiğin bir yemek olması başka şey, karnın doysun diye her haltı yemek ayrı şey, biri sevgiden arzudan diğeri abazalıktan.
Hayır gerekmez. Aşk defterini kapattım aldatıldıktan sonra ve artık kısa süreli takılmalık ilişkiler yaşıyorum. Zaten karşılıklı olduğu için de pek sorun olmuyor. İki tarafta aşk aramıyor.
Artık şunu anlayın cinsellik ile aşk aynı kefeye konulmaz. Aşık olunca seks mi istiyorsun yoksa seviyor musun? Takmışlar aw sekse her boka karıştırıyorlar. Bu tür düşünenlere de yuh diyorum.
Onun hissetmeliyim, teninin sıcaklığını, teninin komusunu, bakışlarında ki anlamı görmeliyim, bana hissettiği tutkuyu hissetmeliyim, buda demek oluyor ki birlikte olacağım kadını sevmem gerek.