Sevgilimle uzun süredir çıkıyoruz. İlk defa seks yaptık. Aynı gün hesap ödedim öyle denk geldi. Akşamında ilk defa bana paran var mı öğrencisin para yollıyım iban at felan diye ısrar etti. Hesap ödedim diye mi yoksa digerinden mi. Çok alındım açıkcası. Sizce sebebi ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılO çocuk seni gerçekten seviyor bence. Baksana sana kıyamıyor. vicdanını rahatlatmak için soruyor ihtiyacın var mı diye
011 Yorumla
Soran+1 yılVicdanını rahatlatmak derken nasıl
Cevap sahibi+1 yılBendede oluyordu ilk sevgilimde. Sevdiği kızı s'kt'iğinde küçük Bi pişmanlık yaşar bazı erkekler bunu ona nasıl yaptım falan diye düşünür sonra merhametini artırır işte halini hatrını düşünür elinden geleni yapmaya çalışır kendini rahat hissetmek için
Soran+1 yılOha çok garip
Soran+1 yılYaptığınız için üzülüyor musunuz yani
Cevap sahibi+1 yılValla bak ben çok üzülmüştüm. Çok seviyordum çünkü. Ama zamanla alışır seni eşi gibi görmeye başladığında mutlu olur o işten sonra
Soran+1 yılAyy eşi gibi görüp görmedigini nasıl anlarım pekii
Cevap sahibi+1 yılOna biraz hissettir karınım ben senin artık seninle olmak mutlu ediyor beni falan aşıla biraz bide sana yardım etmesine küçük küçük izin ver çok işine yaramış gibi yap o yardımların rahat hissetsin çocuk. Ben seks yapıp boşsldıktsn sonra ağlamıştım özür dilerim falan demiştim sevgilim de onu kullandığımı sanıp ağlamıştı açıklama yapmıştım bu şekilde ona
Soran+1 yılOha çok garip ay qhdhwj
Soran+1 yılKarınım diyemem de hayatıma yön veren sensin felan diyorum gwnelde6
Soran+1 yılGenelde
Cevap sahibi+1 yılBoşalınca içindeki mutluluğu atarsın geriye hüzün kalır çoğu zaman duygusallık kalır herşeye alıngan olma sende 😂
En İyi Cevaplar
Kendini mecbur hissetmiş olabilir benimsemiştir seni sahiplenmiş seni düşünmüş ben öyle düşünüp sorardım ona söyle yani durumu aslını o bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur nası yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sahiplenip hani kari koca iliskisi gibi yoksa paran vereyim demis olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle düşünmemiştim ay
- +1 yıl
Benim aklima ilk boyle geldi ama digerleri de bir etken olabilir
Soran+1 yılİnşallah öyledir
- +1 yıl
Yani onu ogrenmenin tek yolu sormak
Soran+1 yılSorarsam öyle düşünsede söylemez kavga çıkarır
- +1 yıl
O zamn ihtimaller arasinda kafa yorar durursun
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ona de ki bu daha o işi yaptığımız gün bana para deme kırılıyor um de 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten birazcık coştum nerden çıktı bu ihtiyacım yok konuyu kapat felan diye
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYâni senden devamı faydalanması için ekinde tutmaya calisiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılParaya bakmayacagımı çok iyi biliyor ama
- +1 yıl
Neden ihtiyacın yokmu
Soran+1 yılYa açlıktan ölecek olsam asla bişey istemem diyetteyim der takılırım bunu çok iyi bilir asla para kabul etmem pahalı hediyeleri kabul etmem. O tarz biriyim ya
- +1 yıl
Sen bu kafayla yaşamazsın
Soran+1 yılKnk benim mantık şu kimse kimsenin eşegi degil bişeye ihtiyacım varsa ya da istiyorsam bunu kendim de alabilirim yoksada istemem adam o kadar ter döküp parayı kazanıyorsa bana yedirmek için degil yani
- +1 yıl
Tm canım sen ne dersen o
Soran+1 yılKnk kendimi mal gibi hissediyorum
- +1 yıl
Noldu hayirdir
- +1 yıl
Hayirda birke eekek bayanlara harap ödemez
Ve öğrenci bir kıza sormasida nörmaldir arkadas arkadasa yardımcı olur
Sen ogrenciysen o neci, yaşı büyük patron falan bişey mi
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşı büyük ve işi var knk
Soran+1 yılKnk ama ciddi bi ilişkimiz var yaza nişan hazırlıgı yapıyoruz. O yüzden öyle düşünmez diyorum ama niye para dedi ya
Soran+1 yılKnk napayım zamanı geri alıp iptal edemem ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öküzlük etmiş.. sen istemedikçe onun para gönderme gibi şeyleri teklif etmemesi gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOgrencisin diye sormuşta. E kendisi ne iş yapıyor öğrenci degilmi
014 Yorumla
Soran+1 yılDegil knk o benden baya büyük
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç? E neden onunla oldunki
Soran+1 yılSeviyorum knk ayrıca ciddi ilişki yani bayada iyi gidiyorduk. Ben 20 o 32
Cevap sahibi+1 yılKanka kendin mi istedin birlikte olmayı? Bide evli olmasın adam?
Cevap sahibi+1 yılKanka bide ilkinde çok açıdimi?
Soran+1 yılKnk evli degil tabiki bi kaç aya bizim nişanımız var onun hazırlıgındayız. İkimizde istiyorduk ve acıdı evet
Cevap sahibi+1 yılKanka peki ilk yaptiginda sen bosalabildin mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKanka kaç cm di? Penisi..
Soran+1 yılSormadım
Cevap sahibi+1 yılKalinmiydi? Ve sence yeterlimi uzunluğu filan
Soran+1 yılKnk bunları niye merak ediyorsunn
Cevap sahibi+1 yıl😂ne bilim soruyorum öylesine..
Cevap sahibi+1 yılKanka be çok kanadimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha be. Terbiyesizmiş. Bizim gibisine denk gelmez sen gibi kız. Sana da a. yı çıkmış.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum belki hesap fazlaydı diye demiştir ama hayatımda ilk defa yaptım ve akşamında böyle bişey oldu aşırı alındım
Cevap sahibi+1 yılVe hala ayrılmadın?
Soran+1 yılHesap yüzündendir diye kendimi teselli ediyorum onada coştum zaten bilmiyorum ne yapacagım
Cevap sahibi+1 yılBildiğin eskort muamelesi
Soran+1 yılKnk alttaki yorumdada sevmiş sahiplenmiş diyorlar ortak bi karara varın lütfen ona göre davranayım bende
Cevap sahibi+1 yılReis, para teklifi çok çirkin. Zükerim öyle sevmeyi sahiplenmeyi, sokak kedisi misin seni sahiplensin.
Hesap ne kadar geldi.. açık konuşayım ben univ okuyan gorystiguk kızlara maddi destek olmayı seviyorum 2. k vs hoşuma gidiyor.. belki ondandir
015 Yorumla
Soran+1 yılKnk şöyle genelde bizim hesaplar 20 30 gelirdi o öderdi bunda cüzdanını arabada unuttu 200 küsür tuttu bide çıkışta bişeyler aldım arabada yeriz felan diye totalde 300 civarı
Soran+1 yılKanka o 20 30 veriyordu 300 ü ben verdim😂
Soran+1 yılKnk fb degiliz biz yanlız bi kaç ay sonra nişanlı olacagız
Soran+1 yılKnk aileler zaten sürekli buluşturuyor o konuda rahatız. Nişan olacak ya o işler için ayrı buluşuyoruz onun dışında bolca vakit geçirin birbirinizi tam tanıyın diyorlar
Soran+1 yılErken boşaldıgını da ögrendim evet😂
Soran+1 yılKnk onu o halleder ya
Soran+1 yılRekor 3
+1 yılİyi niyetinden sormuş kötü düşünme
15 Yorumla
Soran+1 yılKnk tam aynı gün olunca öyle hissettim
- +1 yıl
O zaman düşünmüştür bende kız arkadaşlarıma soruyorum paraları yoktur diye düşünüyorum çok takma
Soran+1 yılİnşallah ya teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim knk bol iyi yiyişmeler
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılparan varmıydı pekı :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKalmamıştı ama tabiki istemedimm
- +1 yıl
kanka hıc böyle bırsey yasamadım yanı ben sormadım ama KizlarSoruyor bana bendemı sorun var acaba :D
Soran+1 yılOlabilir knk😂
- +1 yıl
ama paramda var evım arabamda var nıye bana böyle bırsey soruyorsunuz ya :D
+1 yılBen içinden geldiğini düşündüm nedense
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir ya
- +1 yıl
Kimse seks için para vermek istemez en azından ben öyle düşünüyom belki yemek içindir bilemicem
Soran+1 yılUmarım öyledir. İlk defa para konusunu açıp ona denk getirince öyle düşündüm ister istemez
Soran+1 yılAma ilk defa o kadar fazla hesap ödedim o da olabilir
- +1 yıl
Öğrenci olduğun içindir, bende öğrenci arkadaşlarıma hesap ödetmek istemiyom ama illa ödemek istiyolar
Soran+1 yılOlabilir ya
Para komidinin üstünde dese daha iyiydi
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hesap ödedim diye iyi niyetindendir belki diye düşündüm çünkü ben ödeyince utanmıştı vereyim birazdan deyip unutmuştu ondan olabilr ama aynı güne denk gelmesi aşırı zoruma gitti cidden öyle düşünmüş olabilir mi
+1 yılÜzücü sıkıntılı psikolojik durumlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Baya alingansin galiba. 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda ilk defa yaptım ya üstüne para deyince kötü hissettim
Soran+1 yılO da olabilir ya
Soran+1 yılKargo ne alaka ay
Yanlış zamanlama.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yi büyük etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküz galiba
05 Yorumla
Soran+1 yılBaya
Cevap sahibi+1 yılNe bulursunuz böyle okuzlerde
Soran+1 yılKnk inan neyini sevdim bende bilmiyorum ama ciddi ilişki bide bende hayla çözemedim neden o
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen o da senin neyini sevdigini bilmiyor, seni tanimiyor, cok onemsemiyor
Soran+1 yılKnk uzun zamandır beraberiz benim için bi çok şeyden vazgeçti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler