parayla seks yapıyormusunuz ? neden bu yolu tercih ediyorsunuz ? bu şekilde tatmin oluyormusunuz ? bu durumdan memnun musunuz ? sevgiliniz varken de parayla seks yapar mısınız ?
düzeyli cevaplar bekliyorum
düzeyli cevaplar bekliyorum
bazen yapıyorum, nedeni arada sırada değişiklik olsun, dilediğim istediğim bir kadın ile birlikte olabiliyorum, tatmin olma konusu o işi icra eden arkadaşın yeteneğine bağlı olarak değişiyor, durumdan memnunum çünkü dediğim gibi istediğim bir kadın ile yani hayalimde o an olan kadın profiline sahip biri ile birlikte oluyorum, sevgilim varken yapmadım, yapmam sanırım...
Hayatımda hiç yapmadım ve yapmayacağım da. Bu kadar özel ve sadece iki insana ait bir paylaşımın içine para gibi mekanik bir şey girmemeli. Yapanlara tu-kaka demiyorum, sonuçta cinselliği bilme ve kendi cinsel hayatını yönlendirme konusu. Ama saf isteklere bir şey karıştırılmadan yapılan sekstir gerçek olanı.
1) parayla seks yapmıyorum.
2) miğdem kaldırmıyor. benden önce adamın biri gelecek işini görecek hop sıradaki gelsin. gayet pis bir durum.
3)parayla seks yapmadığıma gayet memnunum
duygusuz sex yapmam onun yerine mast yaparım
Cevap
29Cevap
para ile sex yaptım evet zevk aldım niye almayımki :D
bi laf vardır sex için paravermiyoruz ertesi sabah gitsin diye :D
sevgilim varken para ile parasızda olsa yapmam
bu yola başvurunun birinci sebebi yokluk :D
cem yılmazın dediği gibi vucudumuzda bir deli ile yaşıyoruz, beyni yok fikri var :D
yapmiyorum cunku...
link
Soruların hepsine cevap veriyim
1.olarak yapıyom neden yapmıyım ki ?
2.cook daha kolay ve hizmet super
3.dediğim gibi hizmet superr ilgi alaka
4.pek menmun değilim
5.sevgilim varken ihtiyac duymam
abazalıktan kurtulmak için hiç hoş birşey değil memnun olan varmıdır bilmiyorum ben yapmıyorum bırak parayı hoşlanmadığım biriyle bile yapamıyorum çok mutsuz oluyorum sevgilisi varken hemde parayla seks yapanlar sorunludur bence
sırf belden aşağısıyla düşünen yönü olan organı doğrultusunda hareket eden adamın yapacağı bir iştir kanımca.
Bende Alamanya da en kral yere gittim. Ama motor devri yetmedi. Uçak hareket etti ama pistin sonuna kadar gelip uçamadık, vakit doldu :D
Duygu olmayınca olmuyor.
para ile alışveriş gibi oluyor. tadı tuzu olmaz öle.
Paraya karşı böyle birşey düşünmedim hiç.Şu an bu sorudan sonra 20 tl fena gelmedi gözüme.
Düzeysiz cevap veresim geldi.
Para ile sex olmaz zaten buna oldum olası karşıyımdır taraflardan birisi mutlaka zevk almaz. Zaten aptallıktır ona para ödemek te :)
yok yapmıyorum bn ama bir iş edinim paranın hepsini oraya yatıracam farklı tatlar moda oldu şimdi :D
Her kız erkek arkadaşının istediği zaman kendını ona sunar mı Amerikan filmlerınde bıle kız erkek arkadaşına her istediğinde vermiyor hele ki bizim toplumumuzda işte o zaman araya paralı fuhuşlar ortaya çıkar hı evde Elizabet mi takılsın
Sevgili demek illa seks mi demek yani..O farklı birşeydir her erkekte vardr yani..Yok diyen erkeğin erkekliğinden şüphe ederim.
ekmek parası panpaaaa:)ekmeğimizi taştan cıkartıyorz taş olanlardan.9
1 kez yaptım oda cok para ödedmişdim değdi rusdu melek gibiydi ama bidaha yapmam asla nasılsa türk kızları bedava veriyo demi
çirkin bir erkeğin hayatında tavlayamacağı kızlar ile beraber olmasına imkan veren bir olaydır...
soruyu sorulmamış farz edelim
herkes adına
evet
zevk için
tatmin oluyoruz
memnunuz
birine zırt pırt hediye almak varken diğerine 100 lira
Yoo genelde arabamın sileceklerine numaralarını atıyolar
Parayle sex yapmam karşıyım etik olarak yanlış bana göre ama parayla sex yapsam daha karlı olacağım kesın
Sanki parasız vereni buldukda paralı iş yapalım buda sorumu =)
:) denedim ama kalkmadı benimki:) o iş parayla olmuyor bende:)
Parayla yapmak bana doğru gelmiyor.
vereceğiniz paraya bağlı
Erkek dayanamıyor o yüzden
paramı hiç s... medim şimdiye kadar
iyi para verirlerse niye yapmıyım zaaaaaaaaaaaaaaa
bu iyiydi
yapıyorum gayet guzel mutlu bısı
kredi kartından çektiriyoruzz:)
manevi olayları parayla satın almam ve satmam .
yoo beleşe hallediliyor artık.
1 saat önce yaptım harika oldu 150 lira verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?