İlk gece yaşanan olay nasıl bir his? Korkuyorum aşırı, nasıl oluyor o an nasıl olacak bilmiyorum ve bunu aşırı geriyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç korkulacak bir şey yok, önemli olan bilinçli olmak ve öyle hareket etmek. Uygun ortamı sağlayınca çok ufacık bir acı oluyormuş aşı gibi. Taktikler için bul beni kanka 😅 aslında boşuna korktuğunu anlayacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklukta aşılanan zihniyetten öte geçmeyen bir durum. Söylenenin aksine acı veren bir aktivite degil hele ki esinse o kişi psikolojik açıdan daha da kolay. İğne batma hissi gibi anlık sadece küçük bir sızıdan ibaret
22 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miym
Cevap sahibi+1 yılProfilin gizli zaten buradan yazabilirsin profilimi açmam lazım onun için bu kategoride açmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılCümle alem yedi onu sende yersin sıkıntı etme boş konu konu problem çıkarmayın kendinize boşuna merak hep bunlar ondan
22 Yorumla
Soran+1 yılYa inan öylesine sormadım, içimde çok stres yapıyorum nasıl olacak diye korkuyorum
Niye bu kadar stres yapıyorsun ki kendini cok sıkma o kadar abartılacak kadar birsey yok. Iliski sırasında on sevismeyi uzun tutun ve senin islanman fazla olursa vajina girip cikmasida o kadar kolay ve rahat olur
00 Yorumla
+1 yılSen kızlara sormuşsun ama 2 dakika sonra 20 tane erkek gelecek buraya 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen cidden ne yapacam bilmiyorum o yüzden sana da fikir veremem
Ilaç kullanmayı düşünüyorum benim biraz da psikolojik14 Yorumla
Soran+1 yılSen neden böylesin peki
Cevap sahibi+1 yıl
Hem utangaç biriyim hem çok baskıladım o duyguları ozguvensizm
Biriyle yapma hissi çok korkunç geliyor güzeldir eminim ama maalesef elimde değil sakinleştirici falan kullanırım belki
Cevap sahibi+1 yılYok acısı değil daha farklı tarif edemedigim bir his
Soran+1 yılBenimde öyle hani acısından da değil, sadece nasıl his korkuyorum nasıl olacak tuhaf geliyor tuhaf bir his anlatamıyorum
+1 yılKorkuya değil alacağın zevke odaklan. Acı yok zevk var çünkü o gün
00 YorumlaKorkulacak hiç bir şey Yok hepsi abartı yersiz hisler
00 YorumlaAbartılan bir konu, birbirini anlayan, seven ve sabırlı çiftler için korkulacak bir şey yok.
00 YorumlaBunu eşinle konuşarak atlatırsin sonuçta onla olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkulacak birsey yok, sevgilimde korkuyordu şimdi aşırı rahat.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvet
00 YorumlaTek derdin o mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri