Cinsel Yaşam Erkekler için kalça neden bu kadar önemli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Memedem daha cok kalçaya neden ilgi gösterirler Erkekler için kalça neden bu kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Gidip beyni olan yerine kalçalıyı seçerlerse daha çok boşanırlar nafakayıda öderler öğrenecekler ama böyle böyle yiye yiye öğrenecekler kdjk 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınları gerçekte dış görünüş olarak sadece ince bel ve iyi bir kalçaya bakılır. Bunun nedenini şöyle söyleyebilirim. Erkekte de siz geniş omuza bakıyorsunuz. Aynı şey :) 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bi memeciler var Bi kalçacılar yani tercih meselesi 0 0 Yorumla
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl sen hangisine ilgi istiyorsun? ben vajinaya ilgi gösterirdim 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadan dayamak içindir 1 1 Yorumla PARS1910 +1 yıl Ulan 🙂😁 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. valla ben memeciyim kalça malça hikaye 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkisinede önem vermiyorum 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seksi gorunuyor cunku 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çünkü daha çok ilgi çekiyor ve tahrik ediyor 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Anal iliski icin 0 0 Yorumla
stiletto3838 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Benim için ayaklar daha önemli hatta herseyden 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşlevsel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gidip beyni olan yerine kalçalıyı seçerlerse daha çok boşanırlar nafakayıda öderler öğrenecekler ama böyle böyle yiye yiye öğrenecekler kdjk
Kadınları gerçekte dış görünüş olarak sadece ince bel ve iyi bir kalçaya bakılır. Bunun nedenini şöyle söyleyebilirim. Erkekte de siz geniş omuza bakıyorsunuz. Aynı şey :)
Bi memeciler var Bi kalçacılar yani tercih meselesi
sen hangisine ilgi istiyorsun?
ben vajinaya ilgi gösterirdim
avuçlayıp bazen dili oralarda kullanmak istenmiş olabilir mi
Arkadan dayamak içindir
Ulan 🙂😁
valla ben memeciyim kalça malça hikaye
Kadınlar da kalçaya önem veriyor
İkisinede önem vermiyorum
Hep evrimden, bir de güzel görünüyor…
seksi gorunuyor cunku
memede önemlı kanka :D