Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1 hafta baya bir erken olmuş. Kesin konuşmak olmaz ama sizi sadece cinsel açıdan istiyor olabilir ve bu yüzden bu kadar aceleci davranıyor olabilir. Bence fazla taviz vermeyin. İlişki biraz ilerlesin. Birbirinizi yeterince tanıyın. Sonra bu kararı alın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım, teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aslında sorunun içinde cevabını da kendiniz vermişsiniz. ''acele edip pişman olmak da istemiyorum'' dediğiniz tam olarak doğru bir kavram. yeni bir ilişkide hatta bu uzun zaman da olabilir karşınızdakinin sizi sadece cinsellik için tutup tutmadığını anlamanız zordur. Pişman olurum düşüncesi yaşıyorsanız bekarete önem veriyorsunuz diye düşünüyorum veya gerçekten hak eden biriyle olmayı istiyorsunuz. Yoksa zaten yatar keyfinize bakardınız. Bence de acele olur ve sonrasında üzülmeleriniz hiç bir fayda sağlamaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılDuyduğum en makul yorum
+1 yılDuygularını bir kenara bırak, neyin nesi bu 1 haftalık sevgili olupta cinsellik istemek, seni kullanıp bırakacak o karaktersiz, ya sen de azıcık aklını kullan nolursun, kapılma ona sakın seni tatlı sözlerle kandırmaya çalışır falan etkilenmemeye çalış, sonra çok pişman olursun ama son pişmanlık fayda vermez.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı bir sohbetimiz var oturup sadece cinsellik konuşmuyoruz, çok şey paylaştık birbirimizle ama tabii ki o ihtimal her zaman var. Zamana bıraktım bu yüzden.
- +1 yıl
Zamana bırak ve ona istediğini vermediğinde sana olan tavrını gör, senden istediğini alamadığında nasıl davranıyo öfkeleniyo mu gözlemle.
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm
- +1 yıl
Ok bol şans
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSevgililik dönemi başlayalı bir hafta olmuş ve cinsellik yaşamak için çok erken bence. Önce birbirinizi biraz daha tanımalısınız ve hislerinizden emin olmalısınız. Karşındaki kişiyi tanımadan ve ona güvenmeden bu tür eylemleri gerçeklestirmemelisin. Güvenilir biri mi? Seninle amacı ne bu soruların cevaplarına net bir şekilde cevap alabilirsen o zaman doğru zamanda birlikte olmak istiyorsan kendini hazır hissettiğinde olabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı olarak bir çekim ve arzu varsa yaşayın bunu. Kimse kimseyi basit veya hafif görmez. Amaç zevk alıp zevk vermek değil mi
13 Yorumla
Soran+1 yılAradığım yorum. Ya bir de sevişmek istedi diye kesinlikle çekip gidecek diye bir kural var mı? Farklı şehirlerdeyiz öyle olsa daha yakınlardaki kadınları tercih etmez miydi niye o kadar yol gelsin
- +1 yıl
O yolları gitmemişsen bilemezsin. Ben çok gittim. Ankara 'dan Mersin'e, Altınoluk, Trakya, daha nerelere.
O sadece sekse giden bir yol değildir. Mutluluğa giden bir yoldur.
Soran+1 yıl😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de ilk buluşmada olur mu sence bu kadar kolay mı
20 Yorumla Daha çok erken. Birbirinizi tanımıyorsunuz bile. Hızlı başlarsa hızlı biter, hoşlanıyorsan biraz sabırlı ol. Yoksa istediğini aldığı an tekmeyi koyar sana
532 Yorumla- +1 yıl
Tekmeyi koyar sana biraz sert oldu ama doğru diyorsun
- +1 yıl
Erkek farklı düşüncelere kapılabilir, kızı basit görüp önemsemez ve ilişki çabuk son bulabilir, bencede hemen vermemeli
Soran+1 yılZeki biri ve beni çok etkiledi, sözleriyle de güven veriyor ama tamamen kapılmış değilim tabii ki emin olmadan kabul etmeyeceğim.
- +1 yıl
Bence o zeki biri değilde çok abaza biri hemen sevişmeyi istediğinden anlaşılmıyor mu?
Soran+1 yılNe yapmalıyım? Şutlayayım mı hemen😅
Soran+1 yılSebep?😂
Soran+1 yıl@Musti3335 düzenli seks istemiyorum ki normal bir ilişki yaşamak istiyorum. Beni sevdiğine emin olmadan neden bedenimi kullanmasına izin vereyim? Amacım seks olsaydı gider yakınlarda herhangi birini bulur birlikte olurdum. Onun için de aynı şeyi düşünüyorum aslında çocuğun tipi fena değil, vücudu da iyi istese birçok kadını tavlayabilir ama sırf benim için 6 saat yol gelecek. Sevişmek istemediğimi de söyledim bakalım fikri değişecek mi
- +1 yıl
Soran arkadaşım doğru düşünüyorsun başka bir şey diyenleri boş ver. Sonuçta senin bedenin ve herkes ona dokunamaz. Pervane mi olacak diye soran arkadaşa yanıt olarak da: pervane olmaları değil amaç, istediklerini alamayınca tavırlarının değişmesi ve gerçek yüzünü göstermesi. Pürüzü erken fark etmiş olursun fena mı?
Soran+1 yıl@Turkuaz88 ben de diyorum ki başka kızlarla birlikte olabilme imkanı zaten varken başka şehirde olmama rağmen neden beni tercih ediyor? Bu arada istemediğimi söyledim ve yine de gelecek.
Soran+1 yıl@Musti3335 acelem yok zaten olmazsa da sağlık olsun, dünyanın sonu değil sonuçta. Yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏
Soran+1 yıl@Turkuaz88 vücudumu beğenmiştir belki:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok kez yasadim ve hicbiri ciddi bir iliski olmadi. Sakın yapma psikolojin bozulur bir gun pisman olursun. Ben sevdigim kisiyi unutmak icin bu dusuncedeydim ama pismanim Şu an keske kimseyle iliskim olmamis olsaydi. Seni skp aticak iste anlamiyo musun? Istedigin kadar guzel ol zengin degilsen senin yaninda kalmaz bu tipler yaninda kaliyosa ayrilmiyosa parani yiyodur net. O yuzden seni sen oldugun icin sevecek evlenmeden asla cinsel temasta bulunmayacak biriyle görüş.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir haftalık bir ilişki cinsel ilişkiye girmekten çok erken diyorum
Onun sevgisini seks ile olmuyor, eğer seni gerçekten seviyorsa seks için bekler ta ki sen istediğin zaman
Senin vücudun ancak sana ait, biri ya da sevgilin ya da her neyse bir ilişkiye isteyince verme, istediğin an o zaman olur ! Bunu unutma10 Yorumla
+1 yılBende öyle yaparım genelde, tek fark şu sevgili olmıcağımıda söylerim
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben senin düşüncede olanlara çok saygı duyuyorum en azından kimseyi kandırmıyorsunuz
- +1 yıl
Duygularla oynamak çok kötü bişey gerek yok
+1 yılAsla bence. Daha zamanı var birbirinizi bir tanıyın sadece sevgi yetmez güven de önemli. Zaten güveniyor olsaydın tam anlamıyla burada bu soruyu sormazdın. O yüzden kesinlikle güvenme
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılArzu ve istek hissetmek ayrı bir mevzu ama ben yine de bir ölç derim iyice. Öncelikle ilişkinizde ilerleyin, acele etmeyin. Sevişeceğiniz vakit de gelecektir.
20 Yorumla
+1 yılBu işler hiç belli olmuyor ilk buluşmada sevişip evlenenler bile var aylar sonra birlikte olup ayrılanda bunu kendine sor güvenilir mi vs iyice düşün
30 Yorumla
+1 yılSenin kronolojik sıran mı var? 1. Gün tanışılır, 2. Gün konuşulur, 3. Gün elele tutuşulur, 4. Gün sarılır, 5. Gün öpüşülür, 6. Gün Elleşilir ve 7. Gün zikilir mi?
10 Yorumla
+1 yılPişman olacağını düşünüyorsan yapma. Soruyu sorduğuna göre tereddütlerin var. Tereddütlerin varsa bekle.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma sevişmek için uygun bir zamanlama olmaz
20 YorumlaValla kabul etme ayrıl derim ben. Niye kullandircaksin ki kendini seviscek sonra daha aramaz eskisi gibi klasik yatağa atana kadar görüyoruz etrafta öyle yapanları sonra üzülüyor kizlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ayrılmayacak? Sevişmek isteyen her insan kötü müdür? Ya da beni arzulaması sevmediği anlamına gelir mi?
+1 yılHer iki tarafta birbirini arzuluyorsa, tam birliktelik olmasada, bazı şeyleri yaşamak için illa beşinci ya da yirminci buluşmayı beklemeye gerek yok bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi hiç görmeden nasıl olacak dostum? Genç insanlarız arzulamak falan doğal tamam da beni sevdiğine emin olmadan bedenime dokunmasına izin veremem.
- +1 yıl
Nasıl yani, birbirinizi görmeden mi çıkmaya başladınız?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman tabiki görmek gerek önce yüz yüze ☺️
+1 yılSen de istiyorsan çekinmeyi gerektirecek bi durum yok bence
10 Yorumla
+1 yılbu kadar erken isteyen asla sevmiyordur sadece kullanır bırakır bu net ve kesin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılCevap soruda gizli;"ama acele edip pişman olmak da istemiyorum"
10 Yorumla acele etme o kadar onu tanı önce
ben sevgili olduktan 5 ay sonra buluşmya gittim kızın yanına :D
9 ay da öptüm
acele etme sindire sinire ilerle10 YorumlaKardeşim bu soruyu ciddi ciddi sordun dimi te allam sonra gelip bize ağlıyon sevgilim beni kullandı die
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ağlayayım ben de onu kullandım o zaman 😂 ayrıca seviştik diye bırakıp gidecek diye bir kural var mı
+1 yılAz once bir tanesi q yil oldu siz opusmek icin erken degilmi yazmis sen nasil istersen onu yap ama 1 haftada seviselim diyen hoslanarak degilde birini bilam sevisem demistir
00 Yorumla
+1 yılİlkte olmaz ama bakire değilsen öylesine sevgiliysen sevis
12 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine sevgili değiliz
- +1 yıl
Ama ilk bulusmada istiyon senden bence öylesine
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcele et ya da etme adamın amacı sadece seks senden hoşlandığı falan yok. Kendini kandırma ilk buluşmada bunu isteyen adamın niyetini anlamicak kadar zeka akıl yokmu. Ha seninde niyetin buysa o zaman acele etmek istemiyorum demen saçma zaten
020 Yorumla
Soran+1 yılAdamın amacı sadece seks ise rahatlıkla birini bulur, farklı şehirlerdeyiz benim için neden o kadar yol gelsin ki
- +1 yıl
seni becermek için gelir mesele rahatlıkla birini bulması değil. hala ben akılsızım demekte ısrar ediyorsun. ulan ilk buluşmada sevişmek isteyenden ne hayır bekliyorsun evlilik mi? sevgi mi? adam seni zaten farklı şehirde aldatır. Allah sana bol bol akıl versin
- +1 yıl
@sorsn yaparlar kanka. O an sen güzel gelmişsindir
- +1 yıl
@feyziiihüsnü kıza ne anlatsan boşa beğenmiş netten birini aklı bir karış havada adamın abazalığna toz kondurmuyor bile bide yazmış ilk bulusmada sevişen hjer erkek illa kötümü diye. buırası türkiye
Soran+1 yılKabul etmediğimi söyledim zaten ve sırf beni görmek için gelecek. Kimseyi savunmuyorum aslında belki de gerçekten amacı sadece cinselliktir ama sadece bu teklifine dayanarak çıkarımda bulunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum birini tanımak öyle kolay bir şey mi zamana bırakmak daha doğru olmaz mı
- +1 yıl
Aynen bu kıza ne yazsan boş 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@feyziiihüsnü aynen öyle hala ne anlatıyor. sadece bu teklife dayanarak amacı seks mi demek cidden türkiyede cok komik türk erkeklerini hiç tanımıyorsun herhalde. beğenmiş tipini bilmem neyini toz konduramıyor hala savunuyorsun işte. birini tanımak diyorsun yahu adam niyetini belli etmiş tanıtmış kendini daha neyi sorguluyorsun. işine gelmeyince çıkarımda bulunmak bilmem ne. cidden 1 gram bile beyin yok naparsan yap sana burada akıl verende suç. sonra heryerde erkekler adam olsun sevsin diyie kıcınızı yırtın. ne bu abaza merakı sizde anlamadım. lafa gelince sevgiden adamlıktan bahset git ilk buluşmada seni dikmek isteyeni savun. sevgiyi haketmiyortsunuz
- +1 yıl
Ya bu kızı bugün değilse yarın kandırırlar zekaya bak wklsöfşögnfb
Soran+1 yılİnsan gibi konuşmayı bilmiyorsunuz işiniz gücünüz hakaret, sanki adamı tanıyormuş gibi konuşuyorsunuz amacı cinsellik olabilir ama bu s kip sonra bırakıp gideceği anlamına gelir mi? Ben de onu arzuluyorum o zaman ben de onu mu kullanıp atmayı planlıyorum birini arzulamak kötü bir şey mi? Ve evet tanışalı bir hafta oldu ama ben gel dersem yarın çıkıp gelmeyecek en az bir ay sonra gelecek bu süreçte de zaten birbirimizi biraz daha tanımış oluruz ve tekrar söylüyorum zaten reddettim. Hâlâ akılsız diyorsunuz gidip bile isteye altına yatsam da bu benim tercihim olur. O beni kullandıysa ben de onu kullanmış olurum amacım bu olmasa da bu durumda bile yargılamıya kesinlikle hakkınız yok. İnsan gibi fikrinizi sordum siz de insan gibi fikrinizi söyleyin gelip burada hakaretler etmenin gereği ne? Sizin düşündüğünüzü ben de düşünüyorum kimse aptal değil!
- +1 yıl
Hakaret etmemek için yazıp yazıp silmiştim oysa ki. Sevmekte tutku vardır, benim flörtüm de bana çok tutku hissediyordu ama bunu beni kullanmak için değil, evlenme hayalleri kurarak saklıyordu. Sana bir haftada bekaretini kaybetmeyi teklif edecek erkek başkasına da etmez mi sence? Her şeyden önce bunun günahı
- +1 yıl
@feyziiihüsnü valla zekaya bak adamı tanımıyormusuz yahu ne tanmıması ya adam amacını belli etmiş zaten hala kalkmış neyi savunuyor. nneymiş skp bırakmicakmış he canım evlencekti seninle hiç başka kızlardan ibret alan yok. adam skp şeşhrine dönüo engelleyincede gelip burada sevgiden adamlıktan bahseder. ulan 1 hafta olmuş daha 1 haftaaaa bu kadar geriizekalı olur insan. haklaret etmeyin diyorsun şu yazdıkjlarına bi bak bu hakaret olmaz. sana akılsız demek neden hakaret olsun.
zaten bende sana başta dedim seninde amacın sevişmekse acele etmeyeyim demen sacma git yat o zaman. yaş kaç 18 mi 15 mi. adamı reddettim diyorsun adam başika kıza bakıcak sen hala hoşlandı diye kendini avut. bak ben burdayım bekliyorum seni git hadi adamın söylediklerini yap bakalım 3 5 ay sonra görürüm. insan gibi fikir yazmak için seninde zekanı kullanarak sorman lazım - +1 yıl
Valla ben de hakaret yazmıştım ama sildim ve ortada bi tane bile hakaret yok gerçeği söyledim, gerçeği ifade etmek için başka kelime yok.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü akılsız demek haakret niye olsun. durduk yere demiyoruz. 50 kişi aynı şeyi söylüyor burada bi tek ben değil.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü aynen öyle tutku vardır seven insanlar birbirini arzular elbette. ama 1 haftada neyin sevgisi aşkı? ilk buluşmada seks teklif edipte
- +1 yıl
boş ver bu kız o kadar şey ki bunun mantığında hayat kadınlarına da adamlar sevdiği için geliyordur belki hksjdh Tutkuyla seven erkek seni üzmek istemez, tutkusunu saklar usuülüne göre nişanlılık süresi boyunca dayanıp evlenmek ister ama tabi bu sabır için sevmek gerekiyor. Ya bunun bakire kalmış olması mucize kesim yaşı küçük ondan 18 falan mı
- +1 yıl
@feyziiihüsnü kesin instada görüp tipine aşık olmuştur ya da ben dopktorum polisim demiştir :D bi insan buluşmadan böyle 1 haftalık erkeği savunuyorsa bu 2 ihtimalden başkası olamaz. adamı tanıumıyorsunuz diyor ulan sen adamı kaç senedir kaç aydır tanıyorsun bir haftada neyini tanıdın adamın üstelik sanaldan olan. millet dibindekini 2 ayda tanımıyor kalkmış bana 1 haftada tanıdıgı adamı savunuyoır. müge anlıya malzeme lazım bunun gibilerle
Soran+1 yılNe dedim de savundum beyinsiz sizi değil de onu tercih ediyorum diye zorunuza gidiyor değil mi beden benim tercih benim ister kullanırım ister kullandırırırım sen önce haddini bil!
- +1 yıl
ne dedimde savundum diyorsun iki saattir adamı savunuyorsun yok şöyle değil yok böyle oldugunu ne biliyorsunuz. ulen canım bana tanımadıgın adam diyorsun kendin daha 1 haftadır tanıyorsun. gercekler zoruna gitti dimi? tipini bilmem neyine aşık oldun deyince. beni secmedin diye niye zoruma gitsin sen kimsin la tanımam etmem sanki sana yavşadım. o zaman burada neyi soruyorsun git sektir kendini 2 gün sonrada ağlarsın nasılsa. bu ülkede ne cok aptal kız var öyle.
Soran+1 yılBen tanıdığımı da söylemedim o kişinin teklifini kabul ettim, böyle bir şey yapacağım vs. De demedim. Bunları iddia eden sizsiniz, herkesin görüşüne de saygım var ama hakarete tahammülüm yok. Ne hakla beni aptal yerine koyabiliyorsunuz? Sizin düşündüğünüzü ben düşünemiyorum sanki yeter daha fazla yorum yapmayın!
- +1 yıl
herşeyin farkıdaysan niye ne yapmalıyım diye soruyorsun o halde? neyi soruyorsun ya da burada ne duymak istiyorsun? sen tanımadıgını söylediğin adama kalkıp bana sanki tanıtyorsunuz demene gerek yok. adamın derdi apacık ortada zaten. neyi zorluyorsun?
+1 yılKov gitsin seninle cinsel ilişki için oluyor bu kadar kafasız olma.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu ben istemiştim. Şimdi dönüp baktığımda ne saçma bir istekmiş? Nasıl bir yoklukmuş hayvan diyorum kendime. Bu arada kabul etmişti fakat o ilişkiden bir cacık olmadı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAskim senin burada ne isin var
Cevap sahibi+1 yılHa senin istediğin yorum ''Yarınlar yokmuş gibi sevişin'' tarzı birşeydi sanırım :) Kazanıp kaybedebileceğin şeyleri tartıp yap gülo
Soran+1 yılDüşünüyorum bu olasılıkları tabii, herkesin görüşüne de saygım var ama canım aptal kandırmış seni sen de onun gibisin vs. Diyenlere saygı duymuyorum ben zaten hayır dedim gidip adamın altına yatmadım ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demek ki sizin ilişkiniz kalbinizden aşağı yerlerde başlamış. 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle olmadı
Soran+1 yılVücudu çok güzel ama düşünceleri, fikirleri, yaşantıları da beni çok etkiledi, çok fazla ortak yönümüz var ve ona karşı hissettiğim tek şey cinsel çekim değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcele edip pişman olmamalısın tabi ki. Çünkü olacaksın yüksek olasılıkla.
13 Yorumla- +1 yıl
Sen oldun galiba
Cevap sahibi+1 yıl@gaba_memur biz kadınlar aramızda çok fazla konuşuruz ve hayat her şeyi deneyimleyecek kadar uzun değil; başkalarının yaşanmışlıklardan da ders çıkarmak önemli. Benim deneyimleyip deneyimlememem önemli değil yani.
- +1 yıl
Ok 🤚
+1 yılSen sevgilim demeye acele etmişsin ama arkadaş olsaydınız ilk hafta bari
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç buluşmadığın biriyle sevgili mi oldun :D ilişki zaten çok yanlış bir düzeyde başlamış onun niyetinden önce senin aklından şüphe etmek gerek eğer yanlış anlamadıysam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir. aranızda çekim varsa guveniyorsan sanal konusun bunları fotoğraf vs atabilirsin ya da telefonda yapın ama ilk buluşma da yapma derim. biraz tanı. cinsellik konuşmakla yapmak biraz farklı. sonra pişman olabilirsin
20 Yorumla
+1 yılAsko ne acelesi 1 hafta ne demek geç bile kalmışsınız
00 Yorumla
+1 yılÖncesi sonrası önemli değil bence ancak bazı erkekler seni ucuz görebilir.
00 Yorumla
+1 yılAcelen ne kadın dediğin ağır olmalı sevse bile kısa zamanda sevişmek isteyen erkekte gelecekle ilgili soru işaretli biri olur kanımca
00 YorumlaHay sizin sevgilinizi mk biktik su ergen sorulardan sapik
00 YorumlaCevabı kendin vermişsin zaten biraz daha zaman geçsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Çekici biri diyorsun ve istiyorsun yani kabul etmişsin sadece teyit etmek istiyorsun ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kusura bakma ama 1 ay bekketirsen onun sana yaklaşımını daha iyi görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelik ask ve sevgili olayi olmayacağını soylerim partner baslangici olunur zaman ask a sürükler ise olacaginu soylerim
00 Yorumla
+1 yılIlişkinin kaç günlük olduğu önemli değil ki sevgilin sonuçta seviş tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iliskinin sevgiyle askla hicbir alakasi olmadigi ortada. f*ck iliskisi.
00 Yorumla😂😂😂 yani sen bilirsin tabi ki ama sonrası çok olmayabilir. Her hoşlandığımız kişi ile sevişecek olsak ooo😂
13 Yorumla- +1 yıl
Çok ön yargılısın
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılDaha erken çok olmamais. Taniyali ama sen bilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu sevişme hisssediilen an ile alakalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Biraz bekleyin ya bu ne acele 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEninde sonunda yapacan yap gitsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Ver gitsin sen zaten kalbura donmussun ne gerek var kasmaya
00 YorumlaErken daha etmemelisin
10 Yorumla
+1 yıl1 hafta ne be şu ana kadar çocuğunuz bile olmalıydı yuh yani
10 Yorumla
+1 yılBenim ilk günden olan ilişkilerim oldu ama sana tafsiye etmem
00 YorumlaSevgilinin tek amacı var sevgili denirse ona seninle ıliskiye girmek
00 Yorumla
+1 yılAcele etmeeee
13 Yorumla- +1 yıl
Acele değil hiç yapmasin
- +1 yıl
@34Derbeder34 aynen
Soran+1 yıl@34Derbeder34 sebep?
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öpüşme dalan olabilir ama bence vermemek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılOnun maksat belli vur tekmeyi gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar yıllarca birlikte oldukları kişiyi bile tam olarak tanıyamıyorken yeni tanıştığım birinin yalnızca bir hareketine bakarak uzaklaşmak biraz ön yargılı bir davranış olmaz mı?
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biraz zamana oyna o süreçte değerlendir
10 YorumlaNiye bu kadar beklediniz
00 Yorumlaeve geç direk yarın nolacağını bilmiyoruz
00 Yorumla
+1 yılbasit olursun ilk bulusmada olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak istemiyorsan bence girme o topa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kabul etme biraz çizgini göster
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakiroş musun değilsen sorun yok
120 Yorumla- +1 yıl
Belki erkek bakir
Soran+1 yılBakireyim
Soran+1 yıl@Anlarım3005 değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman sakın yapma. Değern düşer. Bozuk adamlar harici bakire olmayanla evlenmezler.
- +1 yıl
Ne dedi ne dedi , bozuk adamlar mı bakire olmayanla evleniyor
Cevap sahibi+1 yılAbi sen nerden çıktın ikile yorumumdan ya
Soran+1 yılBence sen ikile
Cevap sahibi+1 yılBana mı dedin? Ahahah brn de bakireyim şurda kendimi senin yerine koyarak yorum yaptım sense negatif cevap veriyosun git belanı bul evlenmeden patla da gör seninle adam gibi biri evlenir mi? Adam ilk gece bakacak karısının deliği açık bunu nasıl kabul etsin. Neyse bu zekayla oğlanın da seni bir haftada kandırması zor olmayacak
Soran+1 yılBakire bir kızdan çok yobaz bir erkeğe benziyorsun her neyse kadın veya erkek her kimsen yargılayıcı ve yobaz fikirlerine ihtiyacım yok. Cinsel ilişkiye girip girmemek bir insanın değerini, kalitesini belirlemez, kendi bedenimiz kendi fikirlerimiz. Git bu düşüncelerinle başkalarını zehirle!
Cevap sahibi+1 yılIyy zina etmemeyi yobazlık sanan iquna s. çıyım senin git leşinde boğul ya ben bakire kızım iğr. ençsin zaten namuslu kalmayı hak etmiyosun
- +1 yıl
Sizler ikinizde anlattıklarınıza göre değerli düşüncelere sahip ama karşısındakine saygılı anlayışlı olmayan çok çabuk hakaret edebilen insanlarsınız , lütfen yeni tanıdığımız insana daha dikkatli yaklaşalım özellikle görüş sahibi size diyorum banada ikile demişsiniz , bakire kalmak istemek güzel lakin şunu bilinki her bakire beklentisi olan erkekte haysiyet sahibi değil , genel evden kadınla evlenen nice şerefli erkekte var , biraz daha sakin ve duyarlı olun
Soran+1 yıl@Anlarım3005 ben size değil size ikile diyen ve o çirkin zihniyete sahip olan şahsa karşı çıktım. Sizinle ilgili bir sorunum yok beni niye yaktınız şimdi 😂
Cevap sahibi+1 yılGenel evden kadınla evlenen erkek pez. evenktir
- +1 yıl
Hanımefendi zaten siz gülerek verdiğiniz cevapla diğer hanımefendi verdiği cevapla kalite durumunuzu sergilediniz , iyi akşamlar
Soran+1 yıl@Anlarım3005 durduk yere beni onunla aynı kefeye koydunuz, ben yine de anlayış gösterip güldüm demek ki onun o çirkin muamelesini hak ediyorsunuz. Nezaket yoksunu birisiniz. Madem hakaretten anlıyorsunuz biz de anlayacağınız dilden konuşuruz!
- +1 yıl
Dikkatli okursanız , size karşı farklı diğer arkadaşa farklı yaklaştım , kimsenin kimseye hakaret etmesi doğru değil
Cevap sahibi+1 yılKime hakaret ya ben bakire kızım kendimiz için konuluyorum iyilik de yaramıyor bu soruyu soranın derdi ne herkese bi haftada onunla yatmayı teklif eden çocuğu savunuyor git gerçekten
Cevap sahibi+1 yılÇirkin zihniyet şey olmasın bir haftada yatağa atma teklifi etmek?
Soran+1 yılOnun teklifini doğru buluyor olsaydım kabul ederdim zaten ben bakireyim diye bakire olmayanlara yollu muamelesi yapmak zorunda değilim? İsteyen cinsel ilişkiye girer istemeyen girmez. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.
Cevap sahibi+1 yıltamam
+1 yılKabul etme.
20 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler