Biriyle tanıştık ilk başta normal falan hafif imasinda bulunduğumda sapık miyim dedi. Sonra bu akşam onu fake olmakla suçladım aradı kızdırdım orda ceza olarak benden bir sey istedi. Benimle ilk buluşmada sevişmek istiyormuş ben basit biri değilim dedim ciddi bir şey istiyorum dedim bende demez mi? Erkekler her beğendiğiniz kızla ilk bulusmada sevişmek mi istersiniz? Ondan hoşlandım ama. bu dediği işte? Bana sadık olursan oluruz diyor. Yani sevgilim devamı yönünde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu çok tartışma konusu oluyor.
İlk buluşmada öpüşme olur mu, sevişme olur mu veya ilişki olur mu sorusu çokça karşılaştığımız bir sorudur.
Öpüşmek, sevişmek, ilişkiye girmek tamamen iki kişinin arasındaki çekimle ve arzuyla alakalı bir durumdur.
İlk buluşmada cinsel ilişki yaşamak kadar 20 defa buluşup hiç öpüşmemiş olmak da hayatın normal akışı içinde yaşanan olağan şeylerdir.
İlk buluşmada öpüşmek veya cinsel ilişki yaşamak kadını basit yapmaz. Ya da 20 buluşmadan sonra ilk defa öpüşmek kadını ağır yapmaz.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen kontrolleri ona bırakmak üzeresin, bunu yapmamanı tavsiye ederim,, kendini biraz daha geri plana çekmeli, bu konulardaki kararlılığını gostermelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılbırakmadım ki konuşmayı falan kestik ona niyetini söyledim açık açık zaten
- +1 yıl
Sen söylediğinde cavabi ne oldu
Soran+1 yılBayadir bakmamıştım yorumlara görür musun bilmiyorum da engelledi kendisi direkt
- +1 yıl
Görüşmeden mi engelledi seni
+1 yılBana kalırsa ağırdan almakta fayda var. Hayır yani madem amacı sadece cinsellik değil madem ciddi bir ilişki istiyor neden yangından mal kaçırır gibi hareket ler sergiliyor.. Kim inanır ya amacının ciddi ilişki olduğuna.. Bence uzak dur sonra sen üzülürsün.. Ha ama diyorsan ki benim de amacım anlık ilişki o zaman sen bilirsin tabi ki.. Keyifli günler..
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır anlık ilişki istemiyorum zaten öyle biri değilim ya bir de şey diyor ilk gün öyle olur sonra başka gün gezeriz
+1 yılilk buluşmada yapmak istiyorsa sırtlandır o seven dokunmadan da sever yapma bak nasıl terk etcek seni gör 3 ay ilişki hakkında konuşulmaz ilk buluşmada tek başına kalınmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylee
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtul, zamanla daha çok sömürülebilirsin.
Umarım yaşadığın yeri falan bilmiyordur, dikkatli olmalısın.
Çoğu zaman hiçbir şeyden emin olamam ama onun sapık olduğunu düşünüyorum. Dediğini yaptıktan sonra ayrılmak için sürekli tartışma çıkarmaya çalışabilir veya bunu hemen yapmaz. Neyse ihtimalleri boş ver. Daha önce birileriyle yakınlaşmış olabilirsin. Bakire ol, olma bunun önemi yok, seni zorlayamaz. Mantığını kullan ve üzülüp üzülmediğini düşünme, bitir.
Sömürülmeni falan istemiyorum. O kadar duygusala bağlama! Başka biriyle konuşmaya da başlayabilirsin. (Ben öyle yapıyorum, sonunda sadece arkadaş bulabildim 😅 çocukla birbirimizi hiç görmedik ama uzun zamandır konuşuyoruz. )
İyi ol.
İyi kararlar ver.
Pişman olma.16 Yorumla
Soran+1 yılyok yani semt olarak biliyor da evimi bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılHmm, Kurtul işte.
Uğraşma hiç.
Soran+1 yılbitti gitti o ya o mesele yanii
Cevap sahibi+1 yılBir şey anladım gibi ama anlamak istemiyorum.
Soran+1 yılyok be düşündüğün gibi olmadı görüşmedim onunla hiç
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılKişi seks için hazirlanip geldiyse libido tavandir ve istegi gerceklesmezse aşırı sinirlenir. Buluşma ayarla saati gelince ya ben gelemicem falan de tavrindan anlarsın niyetini. Eğer aşırı sinirlenirse evet niyeti budur yok normal karsilarsa iyi huyludur.
Not: Ilk buluşmada seks isteyen birinin önceliği sextir yani seni sevmesini falan bekleme palavra yapıyor. Fuckbodysin onun için, seviyorum falan kadinlari manipule etmenin duygulardan geçmesindendir.13 Yorumla
Soran+1 yılzaten önceden isteğini belirtiyor bir de kendince kandırmak için bahaneler bulmuş yok güveni olursa sadece ona ait olursam devam edermişiz de sevgililik yönünde palavraa
- +1 yıl
Kendini kullandırma güzellik, seks ilişkinin getirisidir önceliği değil
Soran+1 yılevet öyle ya yok gitmem zaten hoşlantı gibi bir şey hissettim onun da niyeti apaçık işte duygusal boşluğa düştüm galiba ondan böyleyim hata yapmak istemiyorum
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn baştan koymuş ilişkinizin adını. Açık oynuyor yani, böyle bir arkadaşlık, sevgili durumu, hiç tanımadan etmeden tam olarak kim olduğunu ne olduğunu tam bilmediğin birinin bunu teklif etmesi? Gerisini sen düşün artık. Dünyanın en ağır hakaretini etmiş size yani anlayacağınız.
20 Yorumla Hayatımdaki erkek bana şart koşamaz hiç bir konuda o kim köpek içimden gelmeden sevisecem yoksa ayrılacak. Sie olsun gitsin :)
41 Yorumla- +1 yıl
tavrın çok iyi
Cinsellik konusunda 484 cevap paylaştı. Ücrette anlaştıysanız sıkıntı yok.
Buna başka bir yorumum yok benim. Kimse de kusura bakmasın.21 Yorumla
Soran+1 yılNe demeye çalışıyorsun öyle biri olsaydım eğer giderdim
+1 yılÇok mantıksız. Sevdiğim kadının önce kalbi ve ruhunu fethederim... Maalesef amacı seks
50 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada sevişmek isteyen birisi ciddi değildir. Ciddi görünümlüdür ama amacı sadece istediğini almaktır.
113 Yorumla
Soran+1 yılbir de inatla inkar ediyor
- +1 yıl
Engelle gitsin
Soran+1 yılzaten niyetini açıkca vurdum yüzüne saniyesinde engelledi :D
- +1 yıl
Kudurunca yazar sana yine
Soran+1 yılAman umrumda degil o sevgili değil seks arkadaşı arıyor kendine işte
- +1 yıl
Evet maalesef öyle. En azından niyetini erkenden belli etmiş
Soran+1 yılEvet en azından belli etti bunu
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Anladım..
Soran+1 yılneden sormuştun kii
- +1 yıl
Merak ettim sadece bir nedeni yoktu yani 🙂
Soran+1 yılhe tamam
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılamacı sadece sevişmek ve seks yapmak bundan dolayı çok gecikmek ve çok uğraşmak istemiyor sonunda üzülen sen olursun bu durumda
122 Yorumla
Soran+1 yılevet tahmin edebiliyorum
- +1 yıl
Senin de amaçlarının arasında yoksa buluşmayı ertelemeyi deneyebilirsin vereceği tepki niyetini ortaya koyar
Soran+1 yılertelemiştim ama acele etti hep bir de bugün işten erken çıkacağım bir işimi halletmem için tamam yanıma da gelirsin demişti
- +1 yıl
Acele ediyor çünkü biran evvel amacına ulaşmak istiyor ve hedeflediği tahmin ettiği gibi misin değil misin bunun değerlendirmesini yapmak istiyor zaman kayıp etmesine değip değmeyeceğini ayırt etmek istiyor buna karşılık eğer sen istediğini verirsen seni kolay elde ederse onun için kolay Bi kız olacaksın elinin altında bekleyen ve ondan sonra da bu kadar üstüne düşmeyecek peşinden çok fazla koşmayacak eğer sana karşı gerçek bir sevgisi yoksa ama erteler biraz daha çabalamasını sağlarsan bu senin için faydalı sevmiyorsa zaten uğraşmayacak zaman kaybetmeyecek seviyorsa zamanı bekleyip sabırla bekleyecek karar senin iki türlü de kaybeden sen olursun eğer sevmiyorsa elde edip uzaklaşırsa kendini kullanılmış hissedeceksin elde edemeyip uzaklaşırsa erkek arkadaşını kaybetmiş olacaksın aslında bu kayıp değil kazanç sayılır ama senin düşünce yağını bilemem yani uzun lafın kısası benden sana tavsiye sadece
Elinden geldiği kadar ertelemeye bak ilk buluşma da sevişme ne demek ne kadar tanıyorsunuz birbirinizi ne kadar güveniyorsunuz da ilişki yaşamaya karar veriyorsunuz seçim ve karar senin
Soran+1 yılyo zaten şu an erkek arkadaşım bile değil seni deniyor mu demek istiyorsun yani seninle birlikte olmak istiyorsa bekler mi yönünde
Soran+1 yılönceden bir ters teptiğimde engelleyen biriydi ya amacı sadece cinsellik öyle olmasa bana bu konuları açmazdı
- +1 yıl
Sana karşı sevgi aşk yoksa sadece seks için uzun süre beklemez biraz ısrar eder sonra vazgeçer benim anladığım şu an sadece seks için çabalıyor sen biraz ertelersen yüz bulamazsa o da çabalamaktan vazgeçecek zaman kaybetmeden başka yollara bakacak fakat burda kötü Bi ihtimal var gönlünde yatan başkası ise sana karşı da böyle Bi isteği varsa pusu da bekleyecek anı yakalamak için senden kopmadan ara ara bunu gündeme getirerek Bi boşluğuna denk getirmeye çalışacak bunu da sen ayırt etmen gerekecek ama şu an erkek arkadaşım bile değil diyorsan hiç acele etme fazla da bu konuları açmadan muhabbet etmeye bak bakalım konuları bel altı vurup ima edecek mi yoksa sıradan muhabbete devam mı edecek
Soran+1 yılgönlünde yatan başkası ise kısmını anlamadım bir de ne durması ya az önce gelcek misin iptal mi dedi iptal yazdım ne bu tavır dedi sonra açıkladım işte engel bastı aman umrumda da değil ben engellerdim de tarzım değil
- +1 yıl
Gönlünde yatan başkası kısmı - - - - demek istediğim
Daha yeni tanıdığın biri sorudan anladığım yani ne olduğunu pek bilmiyorsun belki başka Bi ilişkisi var bunu ne sen ne ben ne başkası bilemez seni de sadece fiziğin bedenin için beğenmiş acaba Bi şansını deneyim diye düşünmüş olabilir sana en baştan konuları açıp senden de azıcık ılık gördüyse biraz üstüne gidince kabul eder diye düşünmüş olabilir ne durumda olduğunuzu ne görüştüğünüzü bilmiyorum genel olarak erkek mantığı bu şekilde çalışır
Sen sevilme seks kısmına buluşma kısmına lu an iptal dediğinde ters tepiyorsa zaten amacınjn bu olduğu apaçık ortada seni sen olduğun için bekleyen biri olsa bunları dert etmez seni zora sıkıntıya sokmamak için elinden geleni yapmaya çalışır üzmemek için
Sanırım sen de benim gibi düşünüyorsun bu konuda
Soran+1 yılilk başta ters teptiğimde sapık mıyım demişti keşke deseydim dediklerine katılıyorum şansını denedi büyük ihtimalle yalanlarını da alet ederek bir kere o konu açılmaz yani hem de hemen
- +1 yıl
Aynen öyle senden Bi ışık buldu çok aşırı ters tepki vermeyince de devam etti zaten çok da büyük Bi ilişkiniz yok anladığım kadarı ile sal gitsin üzülmek istemiyorsan yan yana gelmeden bile uzaktan beklemeye razı mı değil mi bunu gör önce bu sana bir fikir verir belki ileride başka türlü düşünebilirsin şimdi yanlış Bi seçim yapmış olursun şu durumda yanlış anlama senin de bu tarz Bi ilişkiye olumlu bakmadığını düşünerek bunları söylüyorum
Soran+1 yılBeklemek gibi bir şey olamaz ki bu ayrı durum adam bildiğin hemen yatağa girmek istedi ve bunu söyledi
- +1 yıl
Madem öyle sende de bu şekil Bi istek yoksa engelleyip görüşmemen lazım yoksa her mesaj attığında veya her konuştuğunuz da sanki yarın yatacakmışsınız gibi beklenti içinde olacak ve sen amacını bilerek hala görüşmeye devam edersen bak bu da istiyor ama naz yapıyor kendini ağırdan satıyor diye düşünecek ve istekleri ısrarları artarak devam edecek çünkü adamın seni sevmek gibi senin onu sevmen gibi Bi derdi yok tek derdi seninle yatmak
Soran+1 yılböyle biriyle daha konuşup görüşmem mümkün değil ki zaten
- +1 yıl
En iyisini yaparsın akıl vermek gibi olmasın ama en güzeli bence bu çünkü çok değişik türden sonuçları olur bunun bir hata yüzünden
Soran+1 yılpişman olmak gibi mi devamı olur diye mi? evet gitseydim böyle olacağına eminim
- +1 yıl
Bu emin olduğun kısım doğru ve kesin ama ben en kötü senaryoyu söyleyim çok tanımadığın biri sonuçta basit ve kolay bir şekilde elde ettiği zaman adının yayılması sağında solunda olana sosyal medya hesabını vermesi kolay bir şekilde elde edilecek bir kız diye başkalarının da beklentiye girmesi vs gibi daha çok örnek verebilirim tabi bu en kötü senaryo
Bu yüzden tanıyıp güvenmeden kimseyle buluşmamaya özen gösterilmesi en mantıklısı bana göre
Soran+1 yılhaklısın aslında mesajda da güvenilmiyo hadi diyelim böyle konular açmadı gidip görüyosun orda hal ve hareketlerinden az çok anlaşılıyor
- +1 yıl
Aynen öyle bende bir erkeğim hani düz mantık baktığımız zaman maalesef bizim çoğumuzun ilk önceliği seks oluyor iyi bişey mi yerine göre iyi ya da kötü ama sonrasında sorun sıkıntı yaşamamak için seven ile seks için olanı ayırt etmen gerek bunu da senden başkası yapamaz bir başkası yardımcı olamaz hadi diyelim sen de istiyorsun gittin buluştu yaptın keşke o yaptığına iş kalsa maalesef sonrası dediğim gibi sonrası en sıkıntılı durumu ne ile karşılacağını bilemezsin
Soran+1 yılevet öyle
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılteşekkür ederimm
+1 yılAblacım saf mısın lütfen yapmayın ya. Kaç kişi ciddiyim diyosa ilk bulusma ev ofis bos nere bulursa götürmeye çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılBen her parrnerimle ilk bulusmada seks yaptim bunda bir sorun yok ki. asil sorun herifin karakterli mi karaktwrsiz mi oldugu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. ve son buluşmanız da çocuk aldırırken olur artık. Normal mi diye soruyor bir de :D Normal mi Allah'ın adamı şu?
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız beni abazanın teki olarak görür ve terk eder endişesiyle bırak sevişme isteğini ilk teması ben başlatamam
21 Yorumla
Soran+1 yılyani dimii demiştim zaten sen kendine fuckbuddy istiyosun diye
+1 yılo seni esskort görüyo ama sen ona sevgili diyosun haha
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır o sadece kendine bunu yapabileceği birini arıyordu ona bu izlenimi vermedim kendi abazaligi
+1 yılAzcik aklın varsa bak azcik aklın varsa... Gerisini söylemiyorum bile anla gayrı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de instadan çok hoş biriyle tanıştım ve daha ilk muhabbetimizde eve davet etti beni ve gitmedim. Bence psikopat bile çıkabilir dikkat et gitme
11 Yorumla
Soran+1 yılgitmicem ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D :D ciddi düşündüğünü sanmıyorum, istediğini elde edebilmek için her şeyi söyler bana öyle geldi. Umarım saf değilsindir :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi başta ben kızınca geri adım attı ama bu akşam hepten ilerledi
Cevap sahibi+1 yılsenden yüz bulmuş bence, sert bi tepki görmeyince, hem de ciddi düşünmediği için kaybetme korkusu olmadığından da böyle rahattır
Soran+1 yılGitmem ki bu akşam gidecek gibi konuştum ama hoşlanti olmuş gibiydi bende o yüzden ama gidecek kadar salak değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşya olarak görüyor bu işten sonra kaçacak her iddiasına varım
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir erkek evlenmeden cinsellik istiyorsa bitmiştir iş
Soran+1 yılhadi baya bir süre geçti anlık gelişti konusunu hiç açmadı desem neyse de ilk buluşmada önceden konusu açıp istemesinden belli her şey
Cevap sahibi+1 yılabi avcı sabırlıdır avını sabırla bekler insanlardan kork görüyorum adam sıkılıyor sıkılma belirtisi cinsellik yaşayıp terk edecek
Soran+1 yılİşte bende ona o fırsatı vermedim gideceğimi sanıyordu belki ama gitmedim beyniyle organı yer değiştirmiş iste
Cevap sahibi+1 yılerkekte cinsel istek aniden gelir geliverir ve kendini kontrol edemezse kişiliği bile değişir erkek milleti ne bilim sevdiği kadına böyle düşünmez ya şayet ben düşünmezdim sevdiğim insanla film izlemek dans etmek eğlenmek istedim sevişmek istemezdim
Soran+1 yılSevdiği gibi durum zaten olmuyor insan birbirini tanıyınca seviyor zaten yani bence öyle. İşte buna fırsat vermedi. Gerçekte kişiliğini bilemem ama şu an yaptığı abazalık bildiğin
+1 yılAmaç belli gönlün varsa git
21 Yorumla
Soran+1 yıltabikide hayır bu gibi şeyler hemen gerçekleşmez plan yapılmaz sapık çıktı işte
+1 yılFlörtün anlamı zaten geçici ilişkidir ne ciddililiğinden bahsediyorsun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabi seni fuckbuddy olarak görüyor yoksa ilk buluşmada bunu istemez
00 Yorumla
+1 yılNormal demeyen çomardır bence bari duşa da girin ne o kuru kuru mu sevişiceksiniz shshs
00 Yorumla
+1 yılYani önceki konuşmalarınız ve birbirinize olan yaklaşımınız çok önemli. Daha önceki yazışmalar ve konuşmalarınızda konunuz cinsellik olmuşsa ve birbirinizi arzuluyorsanız ilk buluşmada sevişme olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılo istedi diye açıldı ama bunu yapmak istemiyorum zaten
- +1 yıl
Bunu ona söylemen yeterli olacaktır o halde... İstemediğin bir şeyi zorla yapacak değil ya... Normal bir yerde buluşun, tenhaya ya da yalnız kalacağınız bir yere gitmeyin olur biter.
Soran+1 yılaz önce iptal dedim buluşma için sordu falan açıkladım her şeyi seks için istediğini direkt engelledi
- +1 yıl
Olması gereken buydu :) iyi yapmışsın
Soran+1 yılAynen oylee
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu ilk buluşmaya değil aranızdaki çekim gücüne bağlı, önemli olan ikinizin de istemesi, tek taraflı ise tabii ki olmaz..
07 Yorumla
Soran+1 yıldaha beni tanımadan bunu istemesi önceden söylemesi böyle biri çıkmasaydı iyiydi ama işte
Soran+1 yılilk buluşmada da istemezsin ya
Soran+1 yılya konuşma oldu da en başlardan açtı bu konuyu az önce de açıkladım niyetini direkt engelledi amaç belli
Soran+1 yılaynen ya hem böyle free takılmak daha güzel ne uğraşıyorsam
+1 yılKanka ne yap biliyor musun tamam de iki adam tut elini kolunu kırsınlar edepsize bak ya iyice şımardı bu erkeklere yüz vermeyin karaktersiz ahmak
31 Yorumla
Soran+1 yıluğraşmaya değmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bende yasadim. Tabiki hayir dedim. Defolsun ya
05 Yorumla
Soran+1 yılsenden de mi ilk buluşmada böyle istedi ya da mesajlaşırken söyledi
Cevap sahibi+1 yılaynrn
Soran+1 yılişte ya niyetleri belli bir de inkar ediyorlar ısrarla
Cevap sahibi+1 yılya kardesim konusma sende birak baska adammi kalmadi ya amann
Soran+1 yılYok konuşmuyorum
- Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç seksmi bu birlikteliğin dikkatli ol bekaret gider
118 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben o gözle bakmadım ama o gözle baktığını çokca belli etti
- +1 yıl
Sen riske girme uzak sadece onun için cinsel objesin sanırım
Soran+1 yılaslında öyle bir izlenim de vermedim yani bir anda o açtı konusunu hani öyle çok açık şeyler paylaşan birisi de değilim yani şu açıdan bu kız böyle birisi olabilir öyle yazayım diye
- +1 yıl
Senin öyle izlenim vermene gerek yok erkekler damacanaya bile hallenmiyormuyuz hepimiz değil tabiki ateşle barut misali
Soran+1 yılyani evet orası da var tabi
- +1 yıl
Bu durumda senin aklına ne yapmak geliyor
Soran+1 yılKonuşmayı kestim hoşlantı falan olsaydı böyle yapmazdı o belki bir kereliğine belki de birkaç kezligine eğlenecek birini arıyor
- +1 yıl
Orası muhakkak zaten ileride duruma göre bir yakınlık olacaktı zaman içinde ama niyet vur kaç gibi sanki
Soran+1 yılYani öyle
- +1 yıl
Gelmiş geçmiş olsun gaza gelip beraber olup terkedilsen bekaretim gitti ne yapacağım sorusu sorardın buralarda
Soran+1 yılbakire değilim yani önceki uzun ilişkimde kaybettim ama önüme gelenle de beraber olacak birisi değilim
- +1 yıl
Olsun çerez elde edilecek kolay lokma gözüyle bakılması son derece yanlış zaten dedikodu başlarsa bu hiçte iyi olmaz tabiki piyasada dolu bu tarz ilişkiler
Soran+1 yılöyle yaklaşması da onun karaktersizliği ve evet çok var dediğin gibi
- +1 yıl
Aynen bunu yapan isteyen kadın çok arz talep meselesi onlarla işini göreceksin bu net
Soran+1 yılyani
- +1 yıl
Dikkat et kendine lütfen ben sağlıkçıyım bu arada 🌷🌼🌹
Soran+1 yılediyorum teşekkür ederim, ne güzel
- +1 yıl
Rica ederim ne yaptımki
+1 yılMina kodugumun cocuguna inanma
61 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten saçmalık ötesi dedikleri istediği şey
+1 yılSevgili döneminde yapılmaması gereken şeylerden biri de sevişmek öpüşmek oluyor.
10 Yorumla
+1 yılAranızda ki diyolağa bakarsak asla öyle bı hastaya düşme
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bu şekilde gün geçirebilecegi birini arıyordu o
+1 yılDirek kırbaç vurmak istemesi pek normal değil. Sen vurduracak gibisin sanki ama
01 Yorumla
Soran+1 yılya aslında hoşlanıyordum ama sapık çıktı işte
+1 yılsaçmalama ilk buluşmadan sonra yüzünü göremezsin
14 Yorumla
Soran+1 yılbu belli bir şey
- +1 yıl
evet o yüzden salla gitsin. sana erkek mi yok
Soran+1 yılevet ya aslında direkt engellemem lazımdı
- +1 yıl
ne engelletirmedi. bir seksin bile adab-ı var. Ilk buluşma değil. tanıyınca ve sessiz başlar
+1 yılO cocuk tam bir malmış
11 Yorumla
Soran+1 yılevet tam bir abaza çıktı ayrıca
Salaklaşma kullanmak istiyor seni Bayaa.
20 Yorumla
+1 yılBunu diyerek zaten hakaret etmiş
20 Yorumla
+1 yılsaçmalama isterssn niyeti apaçık söylemiş
20 YorumlaSen daha iyi bilirsin 😃
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki gitmicem
+1 yılgelen fırsatları kaçırmamak gerekir
04 Yorumla
Soran+1 yılderken?
- +1 yıl
daha nasıl açık 8labilirim
Soran+1 yılonun yönünde mi dedin
- +1 yıl
her yönden dedim hem sen hem başkası. olaylara sadece tek bir yönden bakma
+1 yılazmış ne normal olacak
10 YorumlaSaçmalamakta rekor kurabilirsin bu soru ile.
10 Yorumla
+1 yılO bana ciddi gelmedi ne saçmalık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer gitsin mutlu olsun çocuk
11 Yorumla
Soran+1 yılne? anlık şey peşinde koşmuyorum onun aksine
Seni kullanma ihtimali yüksek. Dikkatli ol.
29 Yorumla
Soran+1 yılbugün buluşmak istiyordu ama gitmicem bu gibi şeyler zamanla gelişir daha hiç buluşmamışız adamın istediği şeye bak
Soran+1 yılgitmem konu da burda kapanır ya sapık değilim diyor bir de başta
- +1 yıl
öyle deme gereği duyduysa kesin sapıktır hiç şaşmaz xd
- +1 yıl
zaten niyetini yeterince açık etmiş
- +1 yıl
kullanır atarım derdinde
- +1 yıl
çoktan buldum zaten xd
- Cinsellik konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil ilkinde ya
00 Yorumla
+1 yılTen uyumuna göre devam etmek istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum direkt sürekli yatabileceği birini arıyor ya da bir kez yapıp gidebileceği
- +1 yıl
Sen de yapmak istiyorsan yap seks sadece erkeğin zevk aldığı bir şey değil
Soran+1 yılBöyle biriyle kendimi bu kadar küçük düşüremem ve anlık ilişki istemiyorum hayatımda
seviş ne olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılneden bunu yapayım ki ne mi olucak kendimi değersizleştiremem
Soran+1 yılBağlansın mı bunun için kendimi küçük goremem ve ilk konuşmada seks isteyen birinin yatmayla bağlanacağını da düşünmüyorum
Soran+1 yılikisinin farkı var hem buluşmadım
normalde ilgisi nasıl sana
013 Yorumla
Soran+1 yılNormalde güzel konuşuyordu ama bu akşam ben onu fake olmasıyla suclayimca benden böyle. isteklerde bulundu çünkü haksız yere suçladığim için affettireyim falan demiştim birden onu isteyecegini dusunmedim en kötü bir öpücük diyecek sandim
Soran+1 yılDaha bir hafta oldu bunu istedi
Soran+1 yılDaha önce bir an önce benim olsana yazmıştı ama cinsel muhabbet etmedim yani istemiyorum dedim ilk konusmalarda işte bu akşam açtı
Soran+1 yılBende ayrıldığım sevgilim bile hiç bu konuları acmamisti bana
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılyok başlarda konusunu açmadı zamanla gelişti her şey yönünde dedim
Soran+1 yılhayır gün bugündü ama gitmicem
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır saçmalık.
10 Yorumla Değil tabi
00 Yorumladeğil ya
00 Yorumla
+1 yılAnormal bir durum
00 Yorumladevamke
00 Yorumlasakkın verme... sapıklar bak ya yazık etme kendşne
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet abaza
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
nereden tanıştınız
015 Yorumla
Soran+1 yılİnstagram
Soran+1 yılDaha yeni ya bir haftadan bunu demesi Çarşamba dedi ama gitmem
Soran+1 yılYok ya uzattı şaka olsa söylerdi
Soran+1 yılBasit biri gibi görüp bu teklifo yapıyosun dedim basit gibi görsem yazmam dedi bir de yemin ediyor öyle görmediğini sözde
Soran+1 yılİlk başta normal mesaj atmıştı bu akşam ben mahcup olunca aştı kendini
Soran+1 yılnasıl ulaşıcam gizlisin
Soran+1 yıluyumuştum çünkü sabah erken kalktım işe gidiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake sevgili
10 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya yapma sen yine de
021 Yorumla
Soran+1 yılgitmemem en mantıklısı başlarda hoşlanmıştım ya neden böyle yaptı ki bir de hoşantı var diyor bana benim için bana karşı öyleymişş
Soran+1 yılaman niyeti belli
Soran+1 yılYa yok ben anlık zevkler peşinde koşmam ki bu bana göre değil bu yüzden gitmedim evet çocuktan başta normal olarak hoşlandım ama sapık çıktı gördüğün gibi
Soran+1 yılZaten bugün dedim senin istediğin kendine sevişecek birini bulmak dedim söyledim her seyi
Soran+1 yılHiçbir sey görür görmez engelledi
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılSalladım bile sjbx
Soran+1 yılEvett o abazaligina yansın sjxjxnz
Soran+1 yılYani ki bana göre bunlar konuşulmaz sanki karşısında şey var neyse ya sinirlenmicem sapığın teki işte bsx
Soran+1 yılYa demek istediğim plana dökülmez hadi onu geçtim ilk buluşmada istemesi senin dedigin gibi
Ağır abaza hem de
Soran+1 yılAynen öyle birisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılAman diyim
10 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı