Sonra başka konularda konuşurken bende konuşmayı hep iyi yapmışsın iyi ya şeklinde konuştum çok üşütme düşmedim nası kızıyor hani sohbet yürümüyor tarzı sen beni tanımaya çalışmıyorsun dedim bırak ya falan dedi
Peki çok da konuşmak istiyor ben normal konuşurken de geliştirici cevaplar verdim tatilden manzara fotosu attı bana Hıı yii iya dinlen 😂 yazdım kızdı sen konuşmak istemiyorsun hep geçiştiriyorsun dedi
Ama çok fazla da muhabbet etmeye çalışıyor yani sürekl bana foto atıyor konuşmaya çalışıyor en son manzara fotosu atmış bende iyi dinlen dedim bu kadar mı sen konuşmak istemiyorsun falan dedi baya kızgındı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Normal değil sapık direk tek derdi cinsellik elemanın
Amaca yönelik seninle konuşuyor anlaşılan, tek derdi cinsellik elemanın
Ben öğretmenim o mühendis hani çok flörtüm olmadı bilmiyorum birde evlilik niyetindeysen konuşalım demişti
Keske bir gram da olsa beynin olsaydı ne güzel olurdu
Boyle seyler soylenmezki yapilir. Bunun abazaliktan cenesine vurmus
Ben öğretmenim o mühendis hani çok flörtüm olmadı bilmiyorum birde evlilik niyetindeysen konuşalım demişti
Yok ya oynasacak birini ariyor bu
İkinci de içine sokmak ister
Ne canım insanlarla ne saçma ilişkiler
Evlilik niyeti olan biri böyle bir konusma gerçekleştiremez sanki
Sonra başka konularda konuşurken bende konuşmayı hep iyi yapmışsın iyi ya şeklinde konuştum çok üşütme düşmedim nası kızıyor hani sohbet yürümüyor tarzı sen beni tanımaya çalışmıyorsun dedim bırak ya falan dedi
Bilmiyorum belkide bahane ederek kurtulmaya çalışıyordur manipüle ediyordur seni
Hayır çok da konuşmak istiyor öyle sandım ama değil çok tepki verdi ben geçiştirincr
Adamın niyeti belli engelle gitsin
Öyle diyip kendilerinden şüphe edilmesin diye diyorlar evliliği öne sürüyorlar inanma
Peki çok da konuşmak istiyor ben normal konuşurken de geliştirici cevaplar verdim tatilden manzara fotosu attı bana Hıı yii iya dinlen 😂 yazdım kızdı sen konuşmak istemiyorsun hep geçiştiriyorsun dedi
Ay bilemedim o zaman gittiği yere kadar devam ettir ama sakın seviyor diye inanıp birşeyler yaşama
İşte şimdi konuşmayalım dedi bende tamam deyince tsm da senden bunu beklerdim hiç şaşırtmadın dk baya kızdı
Anlayamadım hem konuşmak istiyor hem fe o konuları konuşuyor ben böyle tepki vermez sandım bırakır sandım da
Resmen seni... Diyor😂
Sonrasını sen düşün artık.
Anormal olduğunu sende biliyorsun bence
Kacinilmaz son ha bugun ha yarin
Seni sadece cinsel obje olarak görüyor
Buluşmadan önce konuşuyor muydu
Hayır buluştuktan sonra konuştu
Çok açık giyiniyor musun
Hatır kapalı giyindim tsm terfi bu diyor mesajda gece ne giyiyorsun şort atlet dedim foto ar dedi ilerde deşdm tamam dedi ısrar etmedi
Seni beğenmemiş buluşunca, ben bununla sevgili olmam sadece cinsellik olarak konuşurum kafasında
Ama çok fazla da muhabbet etmeye çalışıyor yani sürekl bana foto atıyor konuşmaya çalışıyor en son manzara fotosu atmış bende iyi dinlen dedim bu kadar mı sen konuşmak istemiyorsun falan dedi baya kızgındı
Vuracak sana aşık olmuş sana demek xjdjjdk
Normal tabi
Sapik mi manyak mi
Adam seni yokluyor
Tek niyeti cinsellik
Iyy abz
adam afganmı awk
normal biri degil
Azmis o