Bence aşırı sert bdsm
Sert istekli küfürlü
Soft sakin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kisiden kisiye gore degisen bir durum. Kimisi soft sever kimisi sert. Kendimce yorumluycak olursam ben seksde bedenin yeterli oldugunu dusunmuyorum kimisi seksi penis ve vajina arasinda yasiyor benbazen beden dahi yeterli olmuyor. Dominant biriyimdir tum bedenimle kadinimi ssrip sarmalayip oyle gecirmeyi seven biriyimdir. Sert iliskiyi bende severim ancak sert iliski hakedilmeli is oraya gelene kadar kadinimi diller parmaklar ve kulaklarinafisildarim kasip kavurana kadar sakinmis gibi davranirim ne istedigini sorarim gozunu dondurene kadar artindan sok cikar yapip sinirlerini bozarim kafasini vura vura yuzeysel sinirleriyle oynarim ardindsn beklemedigi bir anda dibine dibine basip hakettigini veririm. Sert iliski benimde tercih ettigim birseu lakin bi makine degilim yoruldugumds ksdiniminda ustume cikip resmen kendini becertmesini isterim. Bu tamamiyle degigim gibi kadinla erkegin ilk basta konusmasi gereken birseu. Partnerim soft seviyorsa benim icin en guzeli soft sert seviyorsa en guseli sert. Ama benim dusuncem su yukarda yazdiklarimdan ibaet 😂😅
Temiz, namuslu, sevgi dolu ama sadece eşine karşı, küfür etmemeli, uyumlu olmalı, rol yapmamalı, her kesin de altına yatan edepsiz kadınlar dan olmamalı
Cevap
17Cevap
Sertlik ve küfür yoksa ona seks mi denir
Fazlasıyla sert ve küfürlerin havada uçuştuğu, çığlıkların duyulduğu, hatunun kalçasında el izinin çıktığı, göğüslerde oluşan morluklar.
sert ve istekli olmak önemli küfürlü de ayrı bir cazibe katar yeterince sert olunmalı bence
seks hayatı 2 seçenek kadar renksiz birisi ise önce eğitim almali
Tayt veya çoraplarını giysin patlatarak ezeyim onu.
Softtan harda. Bdsm olursa da köle olmayı tercih ederim
Sert istekli
Aşırı sert bdsm derken erkek mi baskın olmalı kadın mı?
Kadın nasıl isterse nabza göre şerbet
Sert ve Seri Küfürlü istekli ❤
Aşırı sert bdsm. Peki Harun sbi
Yavastan hizliya dogru
Sertlik bdsm değildir
BDSM kesinlik le olmalı
Çok sert olmalı
agır gelmesin sertlik sonra boyuutta olursa
@emircan2001 seks dediğin sert olur evcilik mi oynuyoruz
aynen zaten onu alan dayanamıyor sertlikte bitiyorlar
İşte bu yaa cevap
Sert