+1 yılDuruşma diye bir film vardı hatırladınız mı? Orada annesi, o işi yapamayan Meltem Cumbul’a "kapat gözlerini, sık dişini" diyordu.
Ne yazık ki cinsellik bizim ülkemizde, kadınlar için, gözünü kapatıp dişini sıkarak yapılan bir iş, bir görev, bir mecburiyet. Bu sebeple de zaten sevişmek erkeğin zevk aldığı, kadının tuzak ya da silah olarak kullandığı bir zıkkım olup çıkıyor.
Erkekler yatakta istediklerini almak istiyorlarsa;
Yatakta ne istiyorsanız, onu talep etmeyin. İstediğinizi eğlenceli ve zevkli hale getirin. Yatakta istediğinizi anlatmayın, resmini çizin. En önemlisi partnerinizi düşünün, partnerinizin isteklerini rahatlıkla anlatmasını sağlayın. Sevişmenin bir görev ya da mecburiyet olmadığını, zevk alabileceğini kanıtlayın. Oyunlar oynayın, iltifatlar edin. Yatak odası sesi diye bir zıkkım var, kullanın onu. Bu ses tonunun ve iltifatların ne kadar yararlı olabileceğini gördükçe siz de şaşıracaksınız.
Yani demem o ki, yatakta bir erkek kendi istediklerini almadan evvel yani bu sorunun cevabını vermeden evvel, kadınına ne verebileceğini düşünmelidir. Bu da basitçe bir alışveriştir. Çünkü verebildiğimiz oranda alabiliriz.
İste bu alışverişi beceremediğimizde "işini bitir de, zıbar yat" diyen kadın yanıbaşımızda bitiverir. O da 3-4 ayda bir, bizden bir şey istediği zaman.80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arzulu, ateşli ve yönetimi ele alan olmasını isterim..Çünkü ateşli yöneten bir kadın sexin zevkini katlar..
51 Yorumla
+1 yılÖncelikle bı erkek için bakım şart bir kadın her zaman kokusu ile kişisel bakımı ile bir tık önde olmali. Ayrica seksde bağımsız ve Kural tanımayan kadin tipi her zaman hoşgörülmustur. Erkegi baştan çıkarıcak cazibe , tutku o ihtiras olmalı ki erkek tüm benliğinde kadını hissetsin. Tabiki tecrübeye de paha bir çilmez. Tecrubeli kendinden emin altı boş olmayan özgüven erkekler için vazgeçilmez olmamızı sağlıyor. Anı yaşamak , yalandan inleme sesleri yerini kendini erkegine bırakıp içten kendiliğinden gelen inleme sesi erkeği istediğine ulaştırır. Ve artık burdan tüm kadınlara sesleniyorum bırakın kond*m kullanmayın gerekirse hap kullanın ama o ten tene degmedikce cidden hiç zevk alınmıyor erkek erkekliginden kadın kadinligindn zevk alamiyor. Erkeklerin yatakta öncelikle orala dayanamadiklarini düşünüyorum. Soyle gözlerinin içine bakarak yapılan oral kadar zevk veren bı şey yok. sonrasinda doyumsuz kadınlar baştan çıkarıcı nitelikteki tüm kadınlara dayanamazlar. Seksde altın kural doyumsuz kuralsız erkek ve kadınlardır. Ben bu zamana kadar böyle olup da ilişkisi kötü olan birine rast gelmedim.
1319 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmissin uzun.. bence doğallık tatlılık çok önemli.. ve bakımlı kadın tabiki.. kendini seksi hisseden kadin
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Bu yaşta bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz anlamadım ama detaycisiniz belli.. bu konulara da kafa yorulmus
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 yaş ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Tesekkur ederim
- +1 yıl
Bilemiyorum ben bir çok şeyi 30 umda öğrendim valla.. bilmediğim kalmadı ama
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 bazen hayat tecrübelerden ibaret oluyor ben hayata çok erken adım attım ondandir.
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim🌺
- +1 yıl
@Hök-han20 teşekkürler 🙏
- +1 yıl
22 yaşındasın böyle düsünceler içerisinde olmana şaşırdım açıkcası yasına göre mantıklı ve olgun düşünüyorsun tebrik ederim
- +1 yıl
@---HELL--- teşekkürler yaş ile alakası olduğunu düşünmuyorum açıkçası 🙏
- +1 yıl
ben senin gibi düşünen bir insan göremedim ayrı bir hayranlık duydum açıkcası... bu yazdıklarımı yasadın mı desen onuda yasamadım dusunceni sadece sevdim
- +1 yıl
@---HELL--- sevindim begenmenize 🙏
- +1 yıl
rica ederim içimden geçenleri sadece söylemek istedim hayatta mutluluklar dilerim :)
- +1 yıl
@---HELL--- teşekkür ederim sizde hep mutlu olun 😊
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
@---HELL--- rica ederim ne demek 😊
+1 yıl- Erkekler; kadının yatakta istekli, yeniliğe açık, deneyimli ve bakımlı olmasını ister.
- Erkekler; yatakta iyi oral seks yapılmasına ve teslimiyete dayanamazlar ama
bazı erkekler için kadının teslimiyetçi olmasındansa baskın olması dayanılmazdır.80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mutlu etmek ve edilmek ister siz erkeğinizi tatmin etmek için ne kadar çaba sarf ederseniz oda ona göre daha iyi performans sergilemek ister ama karşılıklılık yok ise sadece kendini düşünme durumu olursa o ilişki yürümez 😊
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHemen her erkek kadının pasif olmasını ister gadası. Yani herşeye evet diyen ve birşey istemeyen kadınları severler.
10 Yorumla Almanca bir ata sözünü Türkçeye çevirerek cevap vereyim: bir kadın sosyal hayatta zarif bir hanımefendi, aile içinde bir melek, ve yatakta bir bacım olması lazım.
54 Yorumla- +1 yıl
Biz anladık o bacımı merak etme sen😄😊
- +1 yıl
Evet 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKckdkdkd erkekler yine uçmuş. Sevişmediğiniz bir kızlar evlenir miydiniz çok merak ediyorum. Yani sevişmedin ama gayet aktif, yılan gibi, p*rno yıldızı ya da siz ne diyorsanız? Sürpriz tecrubeliymis ya la bu kız dersiniz bir hönk olursunuz. Kadının suratına vurursunuz. Belki boşanırsanız. O yüzden hikaye okumayın burada komik oluyorsunuz.
162 Yorumla- +1 yıl
Bence yaniliyosun artik öyle erkekler var mı inan tecrubeli isteyen var.. tabi 30 larinda olgun erkek bunu düşünür. kadın çok tecrübeli olsa bile eşine bunu hissettirmeden yavaş yavaş yaklasamali
Merhaba,
Her kadın karakteri ve erkek karakteri, iş yatağa geldiğinde değişiyor. İki tarafta hevesli olmalı, merak uyandırmalı, sıradanmış gibi davranmak hakaret geliyor bana.
Sanki bir görevmiş gibi hissettirmek, size karşı olan duygularını köreltebilir.20 YorumlaAteşli, şehvet dolu, erkeğine uyum sağlayacak, kum torbası gibi yatmayan, kıvrak, fantezilere açık, zevk vermeyi bilen kadın isterler.
243 Yorumla- +1 yıl
Ama çok abartirsa kadın o zamanda itici olur.. erkek bir adım geride kadın sever
- +1 yıl
Evet çok azgın hatunlar inanki bana itici geliyor... en azından konuşulmalı.. uçuk şeyler onceden
+1 yılÖnce erkekler kendilerini bir geliştirsin yatakta. Sonra bizden beklentilerine bakarız. 😏
240 Yorumla
+1 yılHerşeye olur desin cesur haşin olsun ister bence 😅
130 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman erkeklere kadın olsun da gerisi mühim değil hele ki şu dönemde nefes alsın yeter diyorlardır muhtemelen 🙈😂😂😂
1217 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
beğenmediğim kadın karşımda çıplak ta olsa dönüp bakmam bile. her erkek zannettiğiniz gibi değil.
Cevap sahibi+1 yılEminiz öyledir 😂
- +1 yıl
ispatlamak isterdim 😊
- +1 yıl
@Aydan04 qəşəng deyib. Ama razı deyiləm
Cevap sahibi+1 yılBende her iddiasına girerdim nü ama çirkin bir kadın görüp dönüp bakmayan bir adam olamaz 💁
- +1 yıl
çok ezbere konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet sakıncası mı var ☺️
- +1 yıl
yani bir insanın kendi fikirlerinin olmamasını ezbere konuşmasını itici buluyorum ben. senin için sorun yoksa devam et ne diyim
Cevap sahibi+1 yılBenim fikrim bu ezbere konuşmuyorum birşeyler görmüşüz ki söylüyoruz ayrıca itici bulduğunuz bir kadına bir daha üst üste takip isteği atmazsınız umarım 🤗
- +1 yıl
gizlisin nasıl atayım? başka yerde görüp attıysam da şu yorumunu görsem atmazdım merak etme :)
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyuyorum 🤗
- +1 yıl
siz misiniz yoksa nefes alsın yeter dedikleri tecrübeliyim diyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılSana tercüman lazım 😉
- +1 yıl
size de türkçe öğretmeni lazım. virgül olduğunu anlarsın arada diye düşündüm :) siz misiniz yoksa nefes alsın yeter dedikleri, tecrübeliyim diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBence size Türkçe öğretmeni lazım önce cümleyi düzgün kurmayı öğrenin 🤗 hayır efendim tecrübeliyim demedim birşeyler görmüşüz ki söylüyoruz dedim istediğiniz yöne cekmişsiniz sadece 💁
Erkekleri azdiracak sekilde ona eslik etmelerini sadece erkegin yonlendirmelerini beklemezler bu sekilde haz almazlar
60 YorumlaMesela bir fizik ya da matematik sorusunu tartisabilmeli yatakta.
Basit kadinlar sadece sevisir.60 Yorumla
+1 yılÖncelikle aradaki çekim gücü ve tutku olmalı daha sonrası onları duygular yönledirir.
10 YorumlaBacağını açıp hiçbirşey yapmadan durmayacak. İnleyen kadınları severler ve kadının hadi şöyle yapalım diye iştahlı hareketler seçmesini severler.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bence kadın ile erkek birbirlerini kovalayan kişiler olmalı. Bazen kadın, bazen erkek hızlı olmalı. kadın da erkek de istenileni yaptığında her şey çoık rahat ilerler. Tek tarafın isteği ile saçma olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. İstekli, şehvetli, itaatkar ve çılgın olmasını isterim.
asla hayır kelimesini kullanmamalı.
Bakımlı ve sexy olmalı,
Asla ve asla utangaç olmamalı.
Zevki yaşamak ve yaşatmaktan keyif almalı.20 Yorumla
+1 yılİstekli ama genelde bizimkiler ya hayıırrr olmaaaazzz hadi artıkkk bu modda oldukları için biraz zor istekli kadın bulmak bulanın başına talih kuşu konmustur sakın kacırmasın😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılKadın yatakta bana hizmet etmeli. Sonrası şaklata şaklata...
44 Yorumla- +1 yıl
Köle ariyosun galiba kendine
- +1 yıl
@Winkspower köle demiyoruz biz ona.
- +1 yıl
Siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama ben köle diyorum
- +1 yıl
@Winkspower büyüyünce anlayacaksınız.
+1 yılİstiyeceğim şeyler duygulu ve tutkulu olması bu hazzı eşimle beraber tecrübe edip zamanla geliştiririz.
20 YorumlaBen kendi adıma konuşuyorum Kadın dediğin yatakta ruh gibi yatmayacak biraz şeytan gibi biraz yılan gibi olacak erkeğine resmen beynini uyuşturacak Zevk verecek Aman bulamadım öyle bir kadın maalesef
10 YorumlaVajinasını sulanmış görürsem hemen giriyorum dayanamam o anda ateşli kız onunla sevişmek harika birşey
10 Yorumla
+1 yılokşayınca uçmaya hazırlayacak sevişince tost olacak şekilde kadınsı içten samimi ve arzulu olmalı kadın
20 YorumlaPartnerim olduğuna göre onu seviyorumdur gerisi önemli değil
20 YorumlaMutfakta aşçı yatakta iyiyse of gelir elinden heeeer iş - Ezhel
20 Yorumla
+1 yılFazla tecrübeme dayanarak aslında ilk başlarda şöyle olsun böyle diyordum ama şimdi düşünceler değişti tabi
11 Yorumla- +1 yıl
Değişmesinden kastım herşey tadında güzel olduğu için sıkıcı olmaya başladım yenilikler arıyorum yeni düşünceler yeni fikirler yeni görüşler
+1 yılKimse kimseyi şekullendirerek kalıplara koyaraj istemesin. Karşılıklı tutku içinde o an harlanıp gitmek en iyisi.
30 Yorumla
+1 yılKaliteli oral yapmasini aleti kullanmaktan cekunmemesini hatta merakli olmasini 😏
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmasını istediklerimizi yapmayın yeter kudurma çelınç yaşarız
10 Yorumla
+1 yılSert olmasını isterdim parçalayacak beni
Yiyip bitirecek ölecek bana. 😊10 Yorumla
+1 yılGerçekçi ve hem kendi bedenini tanıyan hem benimkini ladına dayanamam
10 YorumlaOnu yapsın bunu yapsın herşeyi kabul etsin vsvs gereksiz isteklerde bulunulur.
10 YorumlaT... larımın yalanması beni bitiriyor. Kadın dediğin vahşi olacak.
10 Yorumla
+1 yılSert vahşi doyumsuz seks e aç olduğunu her hali ile belli eden kadın dayanılmaz kadındır
20 Yorumla
+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven kadın seviyorum ben
10 YorumlaAktif istekli neseli ve guler yuzlu olmasi bazilari cok somurtkan
10 Yorumla
+1 yılsınırsız kuralsız doyumsuz çok terbiyesiz ve ahlaksız olması tek temennim
10 Yorumlaarzulu şehvet dolu, muameleyi eksiksiz yapmasını, erkeğinin haz noktasını çok iyi bilmesini, özellikle öpüşmeyi çok iyi bilmesini,, bu benim şahsi fikrim bnlar sadece birkaçı😉😊
20 Yorumla
+1 yılSınırsız açık görüşlü ve herşeyi erkekten. Beklemicek biri
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kadınının dışarda hanım efendi mutfakta aşçı yatakta fahi se olmasını ister
10 Yorumla Sokakta hanım hanım yatakta orusp*u
127 Yorumla- +1 yıl
Hehe çok kısa ve güzel özetlemiş sin
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 teşekkürler
- +1 yıl
kısa ve öz: )
- +1 yıl
@minik_93 hemde nasil orosp+u 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılagızlarını tutup hadi hadi boşalmadın mı hadi geldin sanırım deyip elini yoklamayan bir bayan ile olan ilişki ister
10 Yorumla
+1 yılİÇ ÇAMAŞIR İLE KARŞIMDA SAÇINI TOPLAMASINA... NET ERİRİM...
10 YorumlaKadının tahrik edip kendine dokundurmaması erkeği delirtir sonuçları oldukça serttir :)
30 Yorumla
+1 yılOdun gibi olmasın herşeyi erkekten beklemesin ölü gibi altta yatmasin.. biraz deli dolu çılgın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantazilere açık biraz ittatkar yeri gelşnce şaşırtmayı bilen
30 Yorumla
+1 yılcilveli hareketli doyumsuzlugumu ve sertligimi kaldırabilmeli
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılyatakta olsa yeter daha ne isterim zaten kılı kırk yarmanın alemi yok :)
10 Yorumla
+1 yılTutkulu ve arzulu olması sınırı olmaması mükemmel oluyor.
20 Yorumla
+1 yılAteşli tutkularını gizlemeyen istekli ve azgın olmasını ister 🔥
30 YorumlaAzgın köpek gibi havlamasını ister. Köpek gibi havlamayan kadın cazibeli değildir.
10 YorumlaKuralsız plansız otomatik pilota bağlayıp uçuş sağlasın yeter.
10 Yorumla
+1 yılDoggy pozisyonunu beceriyorsa her türlü gideri var.
10 Yorumla
+1 yılO da öpsün vücudumu herşeyi benden beklemesin, kollarını bacaklarını sarsın bana gözlerime şehvetle baksın.. çeksin beni kendine
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi bakışlı ve erkeğinin üstünde olmasını ister...
10 Yorumla
+1 yılDoggy style dedikleri bir poziyon var ya erkek kadının yatakta hep öyle olmasini ister
20 Yorumla
+1 yılSadece kadın olsun yeter başka bişey olmaya çalışmasın
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMmm bilmem, bence irade ile alakalı , iradeli olursan herseye dayanırsın, iradeli olmazsan,
usulca sana sokulup iyi bir oral sexe hiç bir erkek dayanamaz 😎😎20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ölü taklidi yapmayan bir kadın olmalı , yılan gibi kıskıvrak :D
20 Yorumla
+1 yılHareketli farklı pozisyonlar isteyen
81 Yorumla- +1 yıl
Degisikliklere her zaman acigim kanka 😂
fantaziye ve yasağı olmayan ve baskın olan kadın tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılBeni fantezilerle uçuracak ve sadece kendisini değil hayallerimde istediğim her kadını bana bec ettirecek bir kadın
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat