Nasıl bir kadın cezbeder erkekleri?

Tavanı izlemesin
Aktif olsun
Kendine güvensin
Erkeğine güvensin teslim olsun
Yeri gelince ipleri eline alsın
Hayır istemiyorum yapma demesin
Ağlamasın zırlamasın 😏
Kırmızı çizgileri esnetilebilir olsjn
Seksi iş gibi lütfederek yapmasın
ne istediğini net olarak söyleyebilen, utanmayan, çekinmeyen, yeniyi denemeyi seven, bu özgürlüğü yaşamak için temizlik hijyene önem veren, korkuları çekinceleri olmayan, anı yaşamak için o âna ve bana odaklanan, doyum arayan biri olmalı.
uçsun kaçsın istekli olsun sınırsız olsun çok belirsiz laflar. emin olun günündeysen en masum, deneyimsiz ve hatta "kapalı" kişiyle bile inanılmaz şeyler yaşayabiliyorsun.
Kendi adıma yazayım, Ben yatakta ne istediğini bilen, tepki veren ve Benim tepkilerimi dikkate alan, yatakta zevk almak ve zevk vermek için sevişen özetle sevişen bir kadın isterim. Sevişmeyi bilen özellikle demedim, zaten istedikten sonra öğrenilir. Biraz daha özele inersek, sertlikten hoşlananı eklerim.
Sert, ateşli , doyumsuz , bıkmadan , usanmadan sevişen, fanteziler, bdsm, fetiş ve uçları yaşamayı sever. Doymamali , arzusu nefesinden , istekliligi ateşinden olmalı. Titremeli, sevişirken organlar catlamali , yerinden oynamalı. Ayakları titremeli , kendinden geçmeli. Orgazm delisi olmalı.
Cevap
107Cevap
İstekli kadın isterler
Ben yatakta şehvetli kadın isterim. Cesur olmalı, utanmamalı, çok özel şekilde ilgilenmeli benimle, oraldan hoşlanmalı ve benim ona oral yapmama izin vermeli, empati ile yaklaşmalı hep, ateşli şekilde yapmasını bilmeli, istekli, arzulu olmalı, fantezilerinde sınır tanımamalı. 😇🤪😎
Şöyle böyle olsunu anlamam yazdığınız gibi. Karşılıklı uyum olacak. Bana göre kimse kendini üzerinden atan istekli bir ata her defasında binmek istemez. Adeta ya da tırıs adım gideceksin, rahvana da sıra gelir sonrasında. Vahşi keskin özellikler binemediğin ama kapında duran benzini olmayan ferrari gibidir. Uyum olacak uyum, uyumayacaksında
Azdıricı istekli libidosu yüksek ama bir tek ona yüksek olmasını isterler
Yok istediğine yukselte bilir libidosunu benim için sorun değil ve zaten swinger çiftiz
Dirty talk severim ben ve en az benim kadar da istekli. Öyle bir kadın olmalı ki iliğimi kurutmalı, sabah kalkmaya mecal bırakmamalı bende. Beni cinsel açıdan doyurmalı, karşılığında ben de onu tabii ki.
Fiziksel olarak bakımlı ve cezbedici. Sürprizleri olan heyecanı seven sasirtabilecek. Ama en önemlisi de arzularını doruklarda yaşayabilen ve bunu partnerine hissettirebilen tutkulu olmasını isterim. Ve bazen kontrolü eline alabilmesi de önemli.
Tutkulu sert , hırslı , arzulu , duygulu ve romantik ama gemileri yakan adeta erkeği iliklerine kadar kurutmanın radikal ideolojisi içinde olacak şekilde. Peki sen nasıl bir erkek istersin?
kişisel temizliği tam ve arzulu aktif kadın. ölü gibi yatmayan , partneri ile ilgilenen arzu istek dolu, isteklerini o anki halini gizlemeyen vücut tepkilerini gizlemeyen olmalı
no limit.
anal
doggy
cowgirl
reverse cow girl
torture
cim/cif
s-m/ bdsm
dirtytalk
role play
uyum sağlasın isteriz.
Yaş olmuş 36 daha anlayamadın mı 😊 bir kadının orgazm yaşadığı anda, kanın nirvaya çıkar. O anda aldığı haz bambaşkadır. Kadın dediğin öyle ateşli olmalı işte 😁
Yatakta ateşli şehvetli kadın isterim oral yapmak ve yapılmasını isterim kırmızı çizgileri olmamalı sert severim
Bu kişiye göre değişiyor. Naif ve tatli olmasınıda, tutkulu ve hirsli olmasinıda zamanına gore ayarlamasini bilmesi güzel olur
Arzulu ve tutkulu olmadıkça o kadına yükselemem. İsterse manken gibi olsun. Tutku olunca ateş de gelir. İtaatkar hoş. Şu an dominanta ihtiyacım yok
Arzulu istekli ne istediğini ve nasıl istediğini bilen yeri gelince hükümdar yeri gelince kölem olmalı
Kontrolü alıp erkeği kendinden geçirmesini bilmeli. Bizim nasıl zevk alacağımıza göre pozisyonları denemeli
Böyle bişey
Konuşkan, isteklerini gizlemeyen, ellerini ve vücudunu iyi kullanan, oral seks yapan, oral seks yaptıran
İşi iyi bilen zevk almaktan çok cermeyi ve ateşli olanı👍
Sertliği seven itaatkar, enerjik, kıvrak ve sınır koymayan kadınlar cazip gelir
Ateşli, arzulu, itaatkar, en önemlisi ıslanabilen bir kadın.
Önce soft sevişme sonrasında ateşli sonrasında sert ve argo kelimeler içeren bir sevişme iyi gider
İsteksiz olmasın, ölü gibi yatmasın, bitsinde yatayım modunda olmasın, saymakla bitmezde.
Valla ben bir erkek olarak
İstediğim her şeyi yapacak, ben dur demeden bırakmayacak vesaire
Detaya gerek yok yatak ve kadın olsun kafi diye düşünüyorum dfgfdg
sınırsız kuralsız doyumsuz çok şehvetli çok ahlaksız terbiyesiz kadın ister
bildiğin bacım ruhlu olsun isteriz... hiçbir şeyden utanmasın...
Beni cezbeden dominant, hukmeden, yonlendiren bir kadin olmali
Ateşli ve arzulu olmasını isterim birbirini tamamlayan bir çift olmalı
Ölü balık gibi ruhsuz hareketsiz bir şekilde yatmasin yatakta istekli olsun ateşli olsun 😊
Uyum bekler. Hayatı ve sorunları paylaştıkları gibi arzuları ve zevkleri de paylaşabilecek bir kadın
anlayışlı , sıkıntısını ve arzusunu belli eden , arzulu , ateşli
Dişi olmayı bilen. ne istediğini bilen biri. kalanı Aroma...
En az kendi kadar aktif kadın
Çok haklısın. Peki sen erkekten ne beklersin
En az benim kadar aktif olmasını
Güzel beklentinn var. Acaba benim kadar istekli misin. ? Herkesle kapışırım
Ateşli tutkulu enerjisi yüksek yeri gelince sert yeri gelince itaatkar
Doyumsuz uzun süreli sekse düşkün fantezilere açık anal oral vajinal hepsini seven 🔥😍
Benimle boğuşcak galip gelen doyumsuz saxosu iyi gece boyu sevişen bi kadın isterm.
Kendi adıma ben baskın ve sert olduğum için itaatkar sınırları olmayan bir o kadar da ateşli olmasını isterim
ne yaptığını bilen kadın isterim ama bazen utangaç tavırları da ilgimi çeker :)
Tam tersini sorsana? Bakalım biz yatakta ne istiyormuşuz?
Kalçasını tokatlattıran atçılık oynayan bunları seveni bizde severiz
Heyecanlı seksi verimli arzulu istekli oralcı ve hepsi ve hepsi bir arada
Ateşli, istekli, kıpır kıpırrrr ama sadece bana böyle olacak
Öncelikle vücut olarak tahrik eden bir kadın daha sonra atesli ve sertlikten hoşlanan
Yazdıklarının hepsini isterler ben isterim partnerimin istediğini de fazlasıyla veririm
e yani, odun gibi uzanıp sanki inşaat işine başlanacakmış gibi bekleyen değil
Arzulu bir kadın ister. Yatakta sadece yatıp herşeyi karşıdan bekleyen istemez.
Yerine göre dominant yerine göre pasif, ayarını bilmesi lazım
Sınırsız kadın Sınırsız erkek =ateşli doyumsuz arzulu kışkırtıcı bi seks. Erkekler kadınları kısıtlıyor kadınlar erkeklerin korkusundan duygularını bastırıyor.
Her istediğimizde veren kadın isteriz 😁
Alt tarafı yatcaz yani sertlik falan ne alaka
Sert ateşli çok isteyen kadın isteriz
Utanmayan ve namustan bahsetmeyen.
Mat buz gibi yatakta durmasın yeter
Arzulu ve itaatkar olmalı
Ateşli arzulu gerisi bnde 🥰🙈
Kartları açık oynasın yeterli.
Yazmissin zaten ozellikleri
Erkeğine göre değişir
Cevabı soruda vermişsin🙂
Heyecanlı tutkulu sert ve sınırsız.