Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aga 7 24 p*rno izleyen jenerasyona
Anlatamazsın kız daha kendi vücudunu keşfedememiş geliyor 18 cm de küçük diyor yani ama olgun bi kadın öyle değil11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır benim için önemli değil çünkü ben zaten parmaklarımla bile kendimi çok güzel yerlere götürebiliyor gerisi benim için önemli değil önemli olan tek şey şu ben karşıdaki kişiyi seviyor muyum sevmiyor muyum seviyorsam zaten beni mükemmel bir şekilde becerir çok aşırı büyük ede uzun olmasa zaten avantaj değil aynı zamanda dezavantajdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum teşekkürler. evet büyük olması çok avantajlı değil bazen acı verebiliyor. zevk almak önemli olan
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli değil hiçbir kadın penisi şu kadar diye bir erkeğie yaklaşmaz.12 cm peniste normal bir penistir küçük değildir
62 Yorumla- +1 yıl
Çokkk var duyduğum bildiğim. iş görüyorsa tamamdır👍düzgün yorumun için thanks
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu bu
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında filmlerden başka bir yerde s.. k görmemiş istekli bakirelere bakarsan hiçbirini 20 cm den aşağısı tatmin etmez.
Tecrübeli kadınlara bakarsan önemli değil der.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yıl12-13cm ve üstü iş görür takılma. Yeterli s*k mesini bil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet önlemlidir. Sadece estetik için bile önemlidir. Sen nasıl kadında büyük popiş büyük meme seviyorsan onlar da büyük penis seviyorlar.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAvrupalı kadınlarla konuştum. Onlar pas parlak penis seviyor sünnetsiz yani glans penis başı korunduğu ve tahriş olmadığı için
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli diyen tecrübesiz yobaz kadınlar doluşcaktır şimdi yorumlara. 10 cm i geçse yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları için önemli.
10 Yorumla
+1 yılönemli tabi
112 Yorumla- +1 yıl
Büyük be uzun olsun ama süre 2 dk olsun yeterlimi? işlev diye boşuna denmiyor dimi ama?
- +1 yıl
ilaçlarda boşuna yok 2 dakka sürmesi umrumda değil ben o anki zevke bakarım minnacık olupta isterse 1 saat yapsın zevk vermez kendinizi avutmayın
- +1 yıl
Kendinizi avutmayın derken bende 18 sıkıntı yok balım:)
- +1 yıl
küçük olanlar avutmasın anlamında dedim xd
- +1 yıl
Profilindeki senmisin? eğer sensen bacaklar düzgün önden anlaşıldığı kadar kalça güzel ama göğüsler küçük gibi👍
- +1 yıl
Lan utanılcak bir şey değil kaldırmana gerek yok yorumumu. Kötü tabi küçük memeli olmak ya da memen olmaması ama yapcak bir şey yok sıkıntı ediyorsan bu kadar büyütürsün
- +1 yıl
ne alaka lan rahatsız değilim ki hem neden büyüteyim böyle iyi yaşlanınca sarkmıyor diğerleri kadar
- +1 yıl
durmadan rahatsız etme
- +1 yıl
Sen herkesi sarkıyor mu zannediyorsun yazıkk kıyamamm nasıl bir avutma şekli bu
- +1 yıl
sence bu umrumda mı ben böyle seviyorum ihtiyaç duymuyorum
- +1 yıl
İyi sen seviyorsan önemli değil karşındakiler pek sevmez ama olsun önemli olan senin sevmen
- +1 yıl
karşımdakinden bana ne lan siz erkekler umrumda değilsiniz hayvana bile tecavüz eden bir erkeğin beni beğenmesi için uğraşmam defol şimdi yorumumdan
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer