merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce evlendim birliktelik çok acılı oldu ama kanama olmadı eşim de bunu farketti. Daha önce kimseyle asla herhangi bir yakınlaşmam olmadı kaza da geçirmedim yanlış bir şey de yapmadım eşim de bunu biliyor ama yinede davranışları bi değişti konuşmaya çalıştım ama hep kaçıyor bunun için çok üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü insanların bekaret diye adlandırdı şey yani himen umarım doğru yazmışımdır okunduğu gibi yazdım böyle bir zar vardır kadınlarda belli bir yaşa kadar hastalıklardan kendini koruması için Allah tarafından verilmiştir bazı kadınlarda çok kalın olur hiçbir şekilde patlamaz ameliyat ile alırlar bazı kadınlarda çok esnek olur hiçbir şekilde patlamaz ömür boyu bazı kadınlar da hiç olmaz bu bazı kadınlarda da kendi kendine patlar gider ve fark bile etmezsiniz yani ilişkide kanama olmaması normal doktora git ve durumu açıkla bakire olarak biliyorum kendimi ama herhangi bir kanama yaşamadım de
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılZarın esnek ya da penisin ulasmadigi bir yerde olabilir veya dogustan zarinda olmayabilir bunlari bilmiyorsa sorun onda
02 Yorumla
Soran+1 yıleminim biliyordur
- +1 yıl
Biliyorsa bu ihtimalleri dusunup normal davranmali gerekirse bu durumu hem konusmak hemde aciga kavurturmak adina doktora gidebilir onuda yaomiyorsa bos yere trip atmanin anlami yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Kızlik zarin geniştir ondan dolayı olmayabilir. ya da esinin penisi ince ve küçüktür biraz istersen doktora da gidebilirsin kontrol ettirmek için
03 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle değil hatta tam tersi 🤦🏻♀️
Soran+1 yılküçük ince falan dedin ya ona dedim tam tersi diye
Esnen zarin var her kadinda kanama olacak diye kural yok bunu onunda bilmesi lazim bu kan ne kadar onemli anlamış degilim cehaletlik bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmayabilir eşin bunu bilmiyor mu. esnek zar falan da var.
04 Yorumla
Soran+1 yılikimiz de sağlıkçıyız kesinlikle biliyordur ama çok değişti
- +1 yıl
cahil kafa işte. nereli eşin
Soran+1 yılantalya
- +1 yıl
üzüldüm senin adına
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Esnek olabilir bi doktor kontrolüne gidin derim nadir olan zar durumları var acıtır ama kanama olmaz
00 Yorumla
+1 yılyalanlar dolanlar insanı hedefe sürükler gerçekler ortaya çıkınca insan ne yapcağını bilemez olabilir kan olmama durumu önemli olan senin kalbın ne söylüyor
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidin
Çok guvenmiyorsa belki adamın kendi gururu kırılmıştır. Hani beceremedim gibisi den00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Esnektir işte neyini anlamıyor
19 Yorumla
Soran+1 yılbunu iyi bildiğinden eminim. iki gün önce sabah uyandığımda bana çok tuhaf bakıyordu sanki bir şey söylemek istiyor da söyleyemiyor sanki bir suç işlemişim gibi davrandı. sebebinin bu olduğunu biliyorum
Soran+1 yılbende ondan korkuyorum daha yeni evliyiz
Soran+1 yılşey kalın ve uzun ondan acılı oldu hatta çok zorlandı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yıloldu da pek yararı olmadı
Esnek kızlık zarın var demekki. Eşin nereli
01 Yorumla
Soran+1 yılAntalya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen kan gelmeyebilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bazilalrinizda doğuştan olmayabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Esnek bir zar olabilir onun için kanama olmamıştır
02 Yorumla
Soran+1 yıleminim bunu kendisi benden iyi biliyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEsnek mi acaba bı doktor a görün bence onunla
00 Yorumla
+1 yılVajinismus olabilir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır değilim
- +1 yıl
İçine aldığın çok küçük ozaman ya da kızlık zarın çok esnek
Soran+1 yıldeğil. kalın ve uzun girerken de çok zorlandı
- +1 yıl
Küçük aynan var mı evde
Gizli Üye(25-29)+1 yılZar duruyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka şaka her kadında kanama olması gerekmiyor bunu jinekoloji doktorları çok güzel anlatıyor isterseniz bir doktora randevu alın ve detaylı bilgi öğrenebilirsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belki esnektir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım