Cınsel ılıskı sırasında kanamadı.. Acaba? ?

Arkadaslar merhaba.. Yargılayacaklar lütfen cevap vermesın hıc bırbırımızn gunahını almaya lüzum yok..

Olay şu.. . .
Ben 1 senelık ılskı yasadgm adamla cınsel bırlıktelgm oldu.. Fakat benden kan gelmedı.. Canım cok yandı ama kanama olmadı.. Onun harıcınde 1 ay boyunca adet görms gibi kan geldı doktora gittm ve içimin zedelendıgını bu yuzdende süreklı kanama yaptgnı söyledı. antibiyotik ve ilaçlarla atlattm.. Sevgılım ınanmadı bakıre oldgma. halbukı o kdr kızla yatıp kalkmıs bırı. Sadece ılk defa bakıre bı kızla yatmıs oda benım.. Herkes yalan konusms bakıreyım demısler sonra bakıre olmadıklarını ıtıraf etmısler falan güvenemedı o yuzden.. e doktora gidip 1 aydır ılıskıye giriorum kanamam var dedgmde benı o masaya yatırdı ve kontrol etti fakat kızlıgın duruyo demedı.. bende sormadım kanamam olmadı kızlıgım duruomu acaba dıye.. Size soruyorum.. Sizce kızlıgım duruyomudur.. Yanı esnekmıdır.. ya da kanadıda 1 damlaydı zevk suyuna karışıp mı anlayamadık.. ya da ben kucuklugumde falan mı kaybettm acaba.. spor yapan bırıydım cunku.. ya da dıyorum ki acaba sürtünmeyle kızlıgım gıtmısmıdır.. ama o zmnlarda sürtünmelerden hiç kan görmedım.. var mı başına böle bişe gelen..
Kızlık zarım duruyormudur. Yanı gidip baktırsam rapor alsam diye diyorum.. eger durmuyo derlerse şok olrm cunku kan gelmedı..

Rica ediyorum lütfen güzel cevap verın.. Kınamanızı görmek istesem açık yüreklılıkle soru sormam.. Yardımcı olmak isteyen söylesın..

YARDIMCI OLMAK ICIN CEVAPLAYAN HERKESE +1
Teşekkürler, saygılar
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR TAM ILISKIYE GİRDİM KAN GELMEDI..

ESKIDEN SURTUNME YOLUYLA GİRDİGİM İLİŞKİDE BOZULMUS OLMA IHTIMALI VARMIDIR DIYE BIR SEÇENEK SUNDUM SADECE
Cınsel ılıskı sırasında kanamadı.. Acaba? ?