Sevgilim sürekli biri görecek diye yakınlıktan kaçınıyor, ne yapmalıyım?

Ailesi felan beni biliyor mesele öyle bir şey değil ama mesela arabada öpüşürken bile geçenlerden biri görecek diye geçiştiriyor yarıda kesiyor. Uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz insan haliyle özlüyor zaten ev ortamımız olmadığı için giremiyoruz normalde şimdi de ramazanda olmaz diyor zaten ilişkiye girelim demiyorum ki doyasi birkac kez öpsem ona bile tamamım şu an çünkü canım gerçekten temas ve yakınlık istiyor. Ben her şeyi ilk kez onla yaşadım yani hem alistirdi hem şu an böyle davranıyor. Bugün beni bıraktı yine kapının önünde arabada vedalaşmadan önce öptüm felan bir öpücük kondurdu dudağıma ve bıraktı sağdan geçenler gördü felan yaptı neyin düşünceliligi bu anlamıyorum. Sen böyle yapınca kendimi kötü hissediyorum tecavüzcü gibi felan dedim saçmalama seni ne kadar sevdiğimi bir bilsen felan anlattı.
Bir de öyle bir durum ki ne mastürbasyon ne başka bir şey inada bindi sadece onu istiyorum birkaç kez ima ederek reddettiği için daha doğrusu Ramazan geçsin şöyle böyle diyip ağzıma anlık bal çaldığı için tekrar lafını açamıyorum gururuna yedirip.
Sevgilim sürekli biri görecek diye yakınlıktan kaçınıyor, ne yapmalıyım?