İlişkimlz çok rutinleşmişti gecenlerde ilk kez öpüştük cok kısa olmasına ragmen bir nebze iyi geldi. Erkek arkadaşımın libidosunun yüksek olduğuna eminim ama tepkimden çekindiği için asla cesaret edemiyor. Nasıl daha ilerletebilirim? Daha fazlasını istiyorum. Onu nasıl kıvamına getiririm? Mesajla olsun, yanında olsun nasıl tahrik edebilirim? Öyle mesajlar atmalıyım myle davranmalıyım ki nasıl seviştiğimi merak etmeli.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Direkt davranış olarak sergile o açılır
Napiyim mesela
Yani buluştuğunuz zaman ortam müsait ise hünerlerini göster bizzat dudağına yapış içinden geçenleri uygula eğer oda aseksüel birisi değil ise karşılık verir
şu konuşma özürlüsü olmanız nedeniyle bir çok ilişki çöp oluyor sonra kadın ya da erkek bunu rahat konuşan birisini buldu mu topuk
Hangimize kızdın ya da nasıl çözülebilir bu durum her türlü öneriye açığım
net olmak iyidir. çözüm göstermen gerek seni yanlış anlaması durumunu düşünme ilişki ileriye gidecekse de zaten kapalı kalmamalı konular istekler vs. ilerde sende bu tutkuların var olmadığını sanıp başka bir yere gidebilir. ya da senden temelli gidebilir. hiç birimiz masum değiliz. her zaman açık konuşmak iyidir. benim bazı isteklerim ve düşüncelerim var ama sen bu konularda ne düşünüyorsun diye bir giriş yapabilirsin.
Yani cok haklısın. Birbirimizin isteklerini karşılayamazsak ona göre yol alırız en azından. Ben buyum ve bunu istiyorum. Ondan gizlemek durumu değiştirmiyor. Bir iki yaklaşırım baktım onda yaklaşma yok duruma göre davranırım artık. Hem hangi erkek hayır der ki?
Öpüşürken sen daha uzun sürsün diye öp onunla konuş bana ne yapmak istersin falan de neremi görmek istersin de konu öyle gelsin gelişsin
Direk öpüşünce kucağına çık sen başlat gerisini o getirsin
Mesajla bi heyecanlandırmam lazım öncesinde
Fotoğraf at seni istiyorum yaz
Mesajla falan uğraşma direkt söyle onu istediğini
Nasıl diyim mesela
Seni istiyorum gel beni s... k de
Harekete geç. Arabada iken yapış ona elini gezdir üzerinde penisini okşa yapış
Buradan yazamam ki detaylı anlatmam lazım gizlisinb
Açık açık söyle istediğini.
Ne diyim seni istiyorum ayı gibi mi olur
Yoo nude at
öpüşürken skini elle zaten devamı gelir
Bazı insanların yapısı. degismez yaa
Duşa giriyorum de. Çıplağım şu an de. Seninle uyumak istiyorum de. Bunun gibi olur mu
"Hıımmmm" desen yeter bence 😉
Nude at