Bir erkek bir kızın bakire olduğunu nasıl anlar. Kan gelmediğini varsayarsak
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yıl- acemeligi
- utangacligi
- gergin hisetmesi
- kan
- herseyi senden beklemesi
- utangacligi
- obur erkeklerle rahat mi degilmi
- itaatkarligi (kalbi kirilmis, yani cok erkek gormus kiz, artik erkeklere karsi az itaatkâr olur)
Deep Note: Bunlarin hepsi olmayada bilir, yani cogu zaman boyle dir, ama mesela her bakire kiz ilk c. iliskide kanamaz.04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Merak ediyorum acep ne icin ogrenmek istedin 😂
Soran+1 yılKorkuyorum karşımdaki erkek anlamazsa diye. Küçüklükten gelen bir korkutma ile büyüdüm şimdide evlenince kocam bakire olduğumu anlamazsa korkusu çekiyorum
- +1 yıl
Biraz kendine guven. Yani eger gercekden bakire isen hic korkmana gerek yok, seni seven sana inanir. Zaten seni inanmayan guvenmeyen kisi ile de evlenme bir zahmet.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDarlığından veya zarı kontrol ederek anlayabiliriz
010 Yorumla
Soran+1 yılDarlık dediğiniz girerken zorlanma mı
Cevap sahibi+1 yılMuhakkak zor olur hissettirir yani geçerken, niçin sordun ki tam olarak öğrenmek istediğin nedir
Soran+1 yılÖğrenmek istediğim bu. Bazı erkekler kan kan diye tutturuyor, benim öyle bir sıkıntım yok şükür ama ya kan gelmez de eşim anlamazsa diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHanzoyla evlenmediysen sorun olmaz. 😅 Ayrıca bu senin derdin olmamalı bunu hiç düşünme bile ya
Soran+1 yılBenim gibi bir sürü kız var bunu takan, ve inanın yıllardır içimi yiyen bir konu ya anlamazsa diye
Cevap sahibi+1 yılYüksek ihtimalle böyle bir şey olamayacak ve boşuna kendini yiyip bitiriyorsun kuzum ya. Kontrol etseydin bari, zar var mı deliği var mı vs. Bu kadar taksaydım bakardım herhalde
Soran+1 yılBaktım doktora da gittim sağlam her şey düzgün ama yıllar önce annemin yaşattığı travma sonucu işte hala böyle gidiyor
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya, annen ne yaptı ki sana böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılZor şeyler yaşadım işte küçükken salıncak çarptı bana. Benimde arkadaşlarım korkuttu beni bir şey oldu diye. Anneme gittim annem günlerce iyi olmuş sana şimdi evlenemeyeceksin s*ktir git başımdan gibi şeyler söyledi. Kendi kendime yendim. Dahası yenemedim. 13 yaşında yaşadım bu olayı 20 yaşında 4 kere doktora gittim bişey var mı diye. Yaşım 22 hala atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Erkekler Ne Diyor
16
+1 yılZar çok derinde veya erkeğin penisi zara ulaşamayacak kadar kısa olabilir, bu durumda ekseriyetle doğumda zar patlar ve böyle anlaşılır.
00 YorumlaKan gelmezse bakire olmadığını düşünür ama eğer sağlıkla ilgili bir sorunu varsa tecrübeden anlar rahatlıktan vs vs
00 YorumlaKolay kolay anlayamaz. Ya vajinasini ayırıp bakacak zar gözükürse eğer ya da kan gelecek 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yemisse çuval gibi geniştir neyse konuşturma beni
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu her erkek anlıyor mu çok ilişkiye girmemişse dar mı olur
Cevap sahibi+1 yılDar ve purussuz olur ben anliyirun
+1 yılHic cinsel ilisk8 tecrübesi olmaz ve vajinasi düz acilmadigindan ciziktir dudaksiz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇiziktir derken zaten hep çizik değil mi sonrasında da küçük bir delik var
- +1 yıl
kucuk delik penis girişi yolu
+1 yılAsla anlaşılmaz kan gelmemesi normal bir durum zaten
00 Yorumla
+1 yılAcemiliğinden anlar ve vajinaya girişinden anlar
06 Yorumla
Soran+1 yılVajinaya giriş derken
- +1 yıl
Bakire olan birinin vajinasına penis giderken kendini sıkar kasar ve ağrı hissettiğini belli eder
Soran+1 yılBu sanırım tüm bakirelerde bu şekilde
- +1 yıl
Aynen öyle ilk olacağı ordan belli oluyor anlayacağiniz
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim detaylı bilgi istiyorsanız t@kip atın
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kolay kolay anlayamaz bu hep böyledir
00 YorumlaKan gelmisine gerek başka türlüde anlar
05 Yorumla
Soran+1 yılNıbıls
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBunu her erkek böyle mi anlar
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pratikte belli eder kendini
00 Yorumlaİlişki esnasında mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDar olması da bir seçenek değil midir
Soran+1 yılE peki hareketlerinde çok usta bir yalancı ama bir sürü kişi ile ilişkisi olmuş nasıl anlaşılır
Kızın Kızın anki arzusu
00 Yorumla
+1 yılOff ne bekareti ya kimin umurunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlaşılmaz.
00 YorumlaAnlayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcar bakar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem