Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. burada seks yapmayı karşılıklı görmüyor insanlar çünkü. Bi taraf s. kmek bi taraf s. kilmek olarak saçmalaştırıyor. Sanki iki tarafın da isteyerek yaptığı, iki tarafın da zevk aldığı, iki taraf için de bi deneyim olduğu gibi bişey yokmş gibi davranıyolar. Böyle olunca da insanlar korkuyo çekiniyo veya tam tersi bunun için uğraşıyo çabalıyo falan. Bu birlikte olacak kişilerin rahat yaşayamamasının sebeplerinden. Bi de üstüne “ahlak” diye altını doldurmaya çalıştıkları bi duruşu var toplumun büyük çoğunluğunun. O da dış etken oluyor tabii. İnsanlar sonuç olarak kaçıyolar seksten sürekli. Kadınlara seks yaptığında kendini kullandırtmış olacağı empoze ediliyor, kendini eşine saklayınca bunun eşine verdiği önem olduğu empoze ediliyor, eşine verdiği bi ödül yüzünden kadınlar boşanmaktan korkuyor, kadınlar boşandıktan sonra toplumun belli kesiminin içinde kendine yer bulamıyor falan. Saçmalıklar silsilesi yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. İkinci el gibi oluyor kadınlar. Ama alakası bile yok. Ve kullanılmış düşüncesi beni de sinir ediyor. Annem de sürekli diyor çünkü 😅 sonuçta iki taraf da istediği bir şey. Ama kadınlar daha çok ciddi ilişki istiyorlar. Aslında biraz doğruluk payı da var. Bi çok kiz da cinselik yaşayınca erkek ona ait düşünüyor. Daha bağlı olur adam kiza düşüncesi de var. Karışık konular.
En İyi Cevaplar
+1 yılHala taş devrindeyiz biz. İnsan haklarına saygı yok. Çünkü eğitim yok. Eğitim yok çünkü cahil kalmamizi isteyen yöneticilerimiz var. Cahil kalırsak yolsuzluğu hırsızlığı istedikleri gibi yaparlar. Cahil kalırsak onların dediklerine karşı çıkamayız çünkü. Ve çünkü onlar açgözlü insanlar. Çünkü değer eğitimi almamışlar. Çağın gerisinde kalmışlar.
Bize gerçek manada eğitimli. Değer eğitimi almış bilgili yöneticiler lazım. O zaman eğitimde olur parada olur gelişmişlik olur saygı olur refah olur.
Yani bunu bize yapan içimizdeki çürükler.19 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum yönetici ile değişir mi. Kolay kolay toparlanmaz Türkiye bence
- +1 yıl
Almanya ve Japonya kısa sürede gelişmiş şu an dünyanın en gelişmiş ülkelerinden ikisi. Ikiside 2. Dünya savaşından çok ağır zararla çıktılar. Ama bak hallerine. İyi bir yönetim iyi yöneticiler her şeyi değiştirebilir.
İşin özü eğitim lazım. O zaman para artar dolayısıyla refah artar. Eğitim artınca saygı artar. Saygı artınca özgürlükler artar. İşte o zaman istediğini elde etmiş olursun. Bütün mesele yönetimden geçiyor. - +1 yıl
Hm doğru sanırım o açıdan bakmamıştım. Ama diğer ülkeler de Türkiye ile uğraşmazsa gelişirler. Almanya da 2. Dünya savaşında daha çok destek etmiştiler diye biliyorum
- +1 yıl
Yöneticiler arayı bulmalı diğer ülkelerle.
Atatürk kisa zamanda ülkeyi çok üst düzeye çıkarmıştı. Sonra gelen çöpler yerlerinde saydırdılar. şu an kiler zamanda geriye götürüyorlar. - +1 yıl
Bilgi alanım değil. Pek bir şey diyemeyecem.
- +1 yıl
Bir şey denemene gerek söylediklerim mantıklı mı mantıksız mi ona bak neyse benden bu karar
- +1 yıl
*kadar
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demek
Birçok sebebi var dini bütünler, toplumsal baskı vs. Ama asıl sebebi bana göre türk kızlarına özel bu bizim kızlar birlikte olduğu kişiyle devam etmek istediği için bu durum böyle ve kısa süreli ilişkilerde genelde cinselliği bu yüzden tercih etmiyorlar. Yurtdışına bakarsan günü birlik anı yaşıyorlar bundan kaynaklı bence
12 Yorumla- +1 yıl
Yurt dışını nerden biliyorsun
Merhabalar,
Öncelikle ülkemizde cinselliği sadece girmek ve çıkmak olarak düşünen bir kitle var, cinsellik tamamı ile bir sanattır. Sanatçılar önemlidir.
İnsanlar ne zaman seksi bir kriz olarak görmeyi bırakırsa o zaman zevki doruklarında yaşayacaklardır.
Keyifli günler dilerim.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü bu ülke geri bir ülke. inançlar gibi tabular yüzünden cinsellik yaşanmıyor. cinsellik normal ve sürekli yaşanması gerekiyor ayrıca bunu konuşmakta oldukça normal olması gerkekiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEskıden yaşanmıyordu şimdi hetkes ıstedığı gıbı yaşıyor bekarları bırak evli kadınlar bile sanal sevgılı ayarlamış kadın dıyor bır koca beş sevgiliyi idare ediyorum kocaların ruhu duymuyor bazı kocalar bile moderın olmuş eşini arkadaşıyla ortak kullanıyor hatta iki eltı bile cocuklarıni bırakıp ikisi bir erkeğe kacabılıyor adam iyi şey yapıyor diye daha ne olsun avupayıda gezdim biz onlrda gecmışiz
13 Yorumla- +1 yıl
Bırak sanalı gerçeğe bile döküyorlar. Bende şaşkınlıkla kaldım. Öyle bi arkadaşım var. Kiminle arkadaşım şaşırdım.
- +1 yıl
Aynen Avrupa’da böyle değil
- +1 yıl
Cevrem cok genış 6 sektorde işimız var bır ara tekstil işimız vardı 290 bayan erkek calışyordu baynları ayırfığımz halde depolarda yapımları kameralarda görunce şok olduk işi bu yuzden devır etti babam
+1 yılBizim ulkemizde kiz cocuklarina evlenene kadar cinselligin c si cok kotu sey diye ogretilir baski icerisinde buyutuldugu icin bizim kadinlarimizin bazilari kendi vucudunu tanimaya bile korkar halde olur iste bu tarz sebeplerden dolayi
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Cinselik yaşamasa bile evlenmeden kendi vücuttunu tanıması çok önemli. Kendine dokunması. Okşaması. Evlenince de o korku değişmez sanırım.
- +1 yıl
Evlendigi kisiye bagli olsada sonuc olarak belli bi yasa kadar bu sekilde buyumus bi insanin kendini degistirmesi bence uzun zaman alir
- +1 yıl
Haklısın. Umarım herkes cinseliğin güzeliğini görür bir gün. Evlenmeden veya evlendikten sonra.
- +1 yıl
Umarim herkesin gormesi gereken bisey katiliyorum sana :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma sana bir soru sormak isterim
Senden açık ve net cevabını beklerim...
Ya evet, ya hayır
Turkiyeye gelsem sana gelip seni istiyorum desem
Bana seni verebilir misin?15 Yorumla- +1 yıl
Vermiyorum ben bir şey. Kelimeyi sevmiyorum. Şu an düşününce kendi canım da çok istiyor. Seni görsem, görüntülü konuşsak (güvenilir birimizin….) ve bununla birlikte olmak isterim dersem evet gel tek seferlik bir şeyler yaşayabiliriz.
- +1 yıl
Cevabının hem hayır oldu, hemde evet oldu sonuçta pozitif bir cevabı alıyorum
Eğer turkiyedeki kızları/kadınları güven oluyorsa ve de erkekler dürüstce davranıyorlarsa bugün, bugünlerde turkiyede tabu olmaz birde herkes güven bir şekilde kadınlar hayır demezler, ve de turkiyede bol seks yapar ve yaşanır..
Güven olmadığı için ve de kötü davranan erkekler türkiye hep aynı yerde kalır
Tamam günah olabilir ama turkiyede de cinsel yaşanma hakkı de var
Seni anlıyorum bu arada - +1 yıl
Bence bu her ülkede böyle. Sonuçta hiç görmediğim tanımadığım bi insana evime gel sevişelim nasıl diyeyim. Katil hırsız olmasa bile biraz samimiyet olmalı. Bi sıcaklık hissetmem lazım evime çağırmadan.
Türkiye de ki sorun bence cinselik çok büyütülüyor. Mesela sen bile veriri misin bana sormuşsun. Ben sana bir şey vermiyorum. Sende bir şey almıyorsun. Karşılıklı bir şey bu. Ama böyle söyleyince sanki çok özel bir şey. Cinselik olunca kız erkeği kendine bağlayacağını düşünüyor. seks olmazsa terk eden erkekler oluyor. Sexin bütün güzeliği gidiyor bu yüzden. Üstüne bir de bakirelik beklentisi var. Ailelerden gizli birlikte oluyor çoğu kişi. Demek toplum karşı. - +1 yıl
Aynen kesinlikle senden katılıyorum ve tam üstüne bastın
- +1 yıl
D. m açabilir misin? Önemli bir şey dicem sana
+1 yılBenimde bdsm tarzı fantazilerim var çoğu zaman gerçek olmuyor
112 Yorumla- +1 yıl
Aklıma gelince birden ezan okunuyor abdest alıp camiye namaz kılmaya gidiyorum 😊
- +1 yıl
Sizin hiç gerçek oldumu
- +1 yıl
Benim oldu ama küçüktüm baya. 14 yaşlarında ilk deneyimim. Sonradan 17 yaşlarında oldu. Ve arada okulda. Rahatsız olduğum olay da 20-21 yaşımda oldu
- +1 yıl
Nasıl oldu anlatmak istermisin merak ettim
- +1 yıl
14 yaşında nasıl oldu
- +1 yıl
Bana kalsın
- +1 yıl
17 yaş biraz daha normal sanki
- +1 yıl
Peki iyi akşamlar
- +1 yıl
14 yaşında okula giderken benimde bir anım olmuştu
- +1 yıl
Karşılıklı sohbet etmek isterseniz seviyeli bir şekilde sohbet edebiliriz
- +1 yıl
Peki ilk deneyiminiz 14 yaşında olan zevk verdi mi çok merak ettim
- +1 yıl
Benim okulda yaşadıklarım çok eğlenceliydi heyecanla beklerdim çoğu zaman okulda
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe derler korkusu var. insanlarimizda... ama ben pek umursamam.. doya doya yaşar, yaşatırım ❤
14 Yorumla- +1 yıl
👌 işte bu
- +1 yıl
Bella... teşekkür ederim... güzel bir konuya el atmışsın 💙💙
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Takipçi sayım az... yardımcı olurmusun... sevdim bu siteyi
+1 yılBu konuda çoğunluk tutucu olsada cinselliği tabu olarak görmeyen ve insanlarla kaynaşmaktan çekinmeyen özgüvenli insanlar yok değil, bikaçkere başıma geldi ben severim özgüvenli kadın mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha b u haliniz özgür haliniz degilse , özgür oldugunuz zamani düsünmek bile istemiyorum.
Internet siteleri 15 yasindan tut her yas grubundan catir catir se*KS yapan türk kizlarinin ifsalariyla dolu. Ya bunlar uzayda yasiyor ya da sen.10 Yorumla
+1 yılAslında en çok Türkiye’de heyecanlı oluyor gizli şeyler heyecan uyandırıyor insanlar gizli gizli takılmak zorunda hissediyorlar Avrupa’da işin boku çıkmış
13 Yorumla- +1 yıl
Bu da doğru sanırım. Hiç bu açıdan bakmadım. Ama asıl heyecanı zaten yasak olması veriyor dediğin gibi
- +1 yıl
Yasak olmasa bile toplum tarafından tabu olarak görülen
- +1 yıl
Yani bu noktada kesinlikle eğitilmemiz gerekiyor. Bakir bakire kavramlarının halen konuşulması ya da ne bileyim görücü usulü evlilikler bu çağa uygun değil bunlar aşılırsa gerçek haz nedir anlaşılır.
+1 yılÇünkü her şeyde geriyiz, bu sebeple de zihniyette geri gidiyor...
10 Yorumlaİmkansız değil doğrusunu bulmak lazım zaten belli oluyor yani tarzından konuşunca tanıyorsun
10 YorumlaÖzgürce yaşıyoruz aslında ama ulu orta değil ya otel odasında ya da evde
10 Yorumla
+1 yılHep ayıp terbiyesizlik olarak görüldüğü için öyle öğretildi ne yazık ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceklerinde de yok parası olsun evi olsun arabası olsun dediğiniz için bu kadar çok karışlılıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılNe olduğunu bilmiyoruz toplum baskısı ile aman aman diye diye kapanıyor o algı
10 Yorumla
+1 yılZihniyet ile alakalı olabilir veya kulturun etkisi veya bazı. kesimlerin cahilce davranması yobaz olabilir
Ya peki sence sebepler neler olabilir veya etkenler?10 Yorumla
+1 yılKocanla özgürce yasamana karisan mi oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Eee demek ki sorun yok
Aptal yobaz bir islam topluluğu olduğu için
17 Yorumla- +1 yıl
İslama laf etmesek. Sonuçta onların tercihi bu
- +1 yıl
Hayır bence başka sebebler var. Erkeklerin kızları basit bulması mesela. Veya evlenmek istememeleri. Veya cinselik yaşayıp ortada bırakmaları. Küçük düşüreni bile var cinselik yaşadı diye.
- +1 yıl
Ama sorun islam mi Yoksa insanların kültürü mü
- +1 yıl
Bence Türkiye’nin kültüründe islamı içermeyen çok şey var. Ve bunlar kötü yapıyor her şeyi.
Özgürce değil de yine de yapan yapıyor 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Hm bana denk gelmedi demek ki
- +1 yıl
Şu an aklımda bir şey yok
- +1 yıl
Hm haklısın. Bi de doğru partner. Onun da istekli olması.
Demek ki insanlar özgür değil 😉
20 Yorumla
+1 yılMüslümanız zina yapmak istemiyoruz
31 Yorumla- +1 yıl
Onundan ayrı ki sebebler var bence.
Evet, canın istiyor mu
10 Yorumla
+1 yılSen öyle sanıyorsun neler var ki dudağın uçuklar
10 Yorumlaİmkansızlıklar ülkesi çünkü 😉😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne istiyorsun 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Benim ne istediğim önemli değil
- +1 yıl
Doğru 😂
+1 yılBen sınırsızım kadınım ne isterse onu yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Özele geçmiyorum. Bu tarz yorum yazan ile bi defa bile rahatsız olmadığım olmadı.
Yaşayalım
12 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabı bu değil. Ve uzağız biz
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir özgürlük istiyorsun peki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yasaklar baskılar inançlar
10 Yorumla
+1 yılçünkü baskı var o baskı özgüven bitrimiş bir baskı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen dimi seninle yaşasak doya doya
122 Yorumla- +1 yıl
Her kiza hallenmeniz sanırım sorun. İsteğim bile sıfırlanıyor böyle şeyler okuyunca.
Cevap sahibi+1 yılHer kıza değil be senin gibi isteklere özellikle
- +1 yıl
Ama beni tanımıyorsun ki. Mesajıma mi sulanıyorsun. Bana ters geliyor. Hiç görmediğin insana cinselik teklif edebilmen. Belki bakımsız, kilolu, çirkin biriyim. Nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılİstekli olduğunu düşündüğüm için veya bana bunu hissettirdiğin için
- +1 yıl
İstekli olması yetiyor mu karşı cinsin senin için onunla birlikte olmak için.
Cevap sahibi+1 yılZannetmem kilolu ve çirkin olduğunu
Cevap sahibi+1 yılBirliktelikten kastın cinsellik ise neden olmasın
- +1 yıl
☺️ saol. Değilim zaten sanırım.
- +1 yıl
Mesafe fazla ondan da olmaz ve dini sebeblerden dolayı ben tercih etmiyorum.
- +1 yıl
Çok istesem de
Cevap sahibi+1 yılMesafe uzak derken aynı ülkede değil miyiz
Cevap sahibi+1 yılBen de isterim seni neden istemiyim ya of neden uzaksın:(
- +1 yıl
Değiliz evet. Cinselik için de ülke değiştirmem
- +1 yıl
Bence pek gerek yok. Bu konuları o kadar çok konuştum ki. Açıkçası hiç konuşasım yok. Ve gerçeği de olmuyor sonuçta. Boş geliyor bana.
Cevap sahibi+1 yılBu konuları değil ya normal olarak seni tanımak istiyorum arkadaşım olursun olmaz mi
- +1 yıl
Sanal olmuyor ama işte.
Cevap sahibi+1 yılKeske reel olsa çok isterdim seninle tanışmayı
- +1 yıl
Üzgünüm 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılAslen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılİmkan olsa ben gelirdim senin yanına
Cevap sahibi+1 yılKeske şimdi yanında olsam :)
Cevap sahibi+1 yılSevgili bile olmak isterdim seninle
Günah cunku
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılCunku imkansiz
10 Yorumla
+1 yılMüslüman?
10 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türkiye'de niye insanlar cinseliği özgürce tüm heyecanıyla yaşamıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler