G zekalı ben kendı vücudumu cok ıyı tanıyorum gun gectıkce tanımaya devam edıyorum nısanlımla 1 senedir ılıskı yaşamıyorduk ve yaşamaya başlayınca cok zorlandım o da epey daralmış dedı bu yüzden sordum belkı aynı durumu yaşayan vardır diye sen de bu ortalıkta jinekologum diye gezen abazaya inanan aptal hemcınslerımden olmalısın
Soruyu soran mahlukat 2 bayan arkadaş 9 erkek arkadaş bu soruya cevap vermiş ama ne hikmetse sen haklısın nedense hep sen 1 yıl sonraki birleşmede ise kaşlardan sebebiyet olarak ağrı duygusu olur açıma olmaz yaz bana özelden sana tiploma ve resimlerimi göndericem okul arkadaşlarımla olan
burada her doktorum diyenene inanacak kadar enayi değilim bu sadece onun söylemesiyle anlaşılacak bir şey değil zaten herkes bilir bunu ama sen en iyisini bilirsin böyle devam
Cahillikte son nokta Biz uzmanlar bunu nasıl düşünemedik doktorlar olarak bu cahilliğinize yüzünden küçük insanlar jinekoloji Bölümüne gelmiyorum insanları anlatıyorsunuz böyle saçma sapan şeyler yok kendin bak kendin kontrol et
Angut mal bi erkek bile parmak sokarak anlıyor darlığı sen ne doktorundan bahsedıyorsun darlıkla doktorun ne ilgisi olsun maymun hissedebilen herkes anlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kanka hatta benimki soğukta daralıyor sıcakta genişliyor renk falan da değiştiriyor hatta
Senin ki uzaylı
valla he simli falan karanlıkta parlıyor
😀😀 Dünyada bir tek bunu ki daralıyor Parmakla da darlığını kontrol ediyor cahiliye bakar mısın
@aren289 daha hemcinslerim kendi vücutlarını bilmiyorlar yazık
Öğrenmekte istemiyor iyi akşamlar
G zekalı ben kendı vücudumu cok ıyı tanıyorum gun gectıkce tanımaya devam edıyorum nısanlımla 1 senedir ılıskı yaşamıyorduk ve yaşamaya başlayınca cok zorlandım o da epey daralmış dedı bu yüzden sordum belkı aynı durumu yaşayan vardır diye sen de bu ortalıkta jinekologum diye gezen abazaya inanan aptal hemcınslerımden olmalısın
Esneme olur partnerin ki büyükse partnerine daralmış gibi gelebilir
Soruyu soran mahlukat
2 bayan arkadaş 9 erkek arkadaş bu soruya cevap vermiş ama ne hikmetse sen haklısın nedense hep sen
1 yıl sonraki birleşmede ise kaşlardan sebebiyet olarak ağrı duygusu olur açıma olmaz yaz bana özelden sana tiploma ve resimlerimi göndericem okul arkadaşlarımla olan
burada her doktorum diyenene inanacak kadar enayi değilim bu sadece onun söylemesiyle anlaşılacak bir şey değil zaten herkes bilir bunu ama sen en iyisini bilirsin böyle devam
@Berfin__18 düşünüyordur nasıl hakaret etsem diye
Hayır, vajinanın daralması çokta mümkün değil. Sadece uterus kasılıp gevşemeye müsait, bebeğin yerleşmesi ve dünyaya gelmesi sonrası değişir.
Bu güzel açıklaman için teşekkür ederim soruyu sorana kapak olmuştur inşallah
Bakire oldugun haldeki gibi olmayacağını biliyorsun değil mi ama uzun suredir iliskiye girmedigin için biraz olsun düzelme olur
Konuştu kadın
Erkekler yazmasin diyorsan kapatsaydin yorumlari erkeklere konuşup duruyorsun
Kapattım sımdı
Asla böyle bir şeyin olması söz konusu bile değildir
Konuştu kadın
Haklısın böyle psikolojik şeyler düşünmeye devam et bakalım daralıyor mu
Bir bayanın buna ne cevap vermesini bekliyorsun daraldığını mı hissettiğini zannediyorsun
Parmakla anlasılıyo
Cahillikte son nokta Biz uzmanlar bunu nasıl düşünemedik doktorlar olarak bu cahilliğinize yüzünden küçük insanlar jinekoloji Bölümüne gelmiyorum insanları anlatıyorsunuz böyle saçma sapan şeyler yok kendin bak kendin kontrol et
Sen jinekolog degılsın kendını oyle sanan tum gün burada cınsellık okuyan bir abazasın
Angut mal bi erkek bile parmak sokarak anlıyor darlığı sen ne doktorundan bahsedıyorsun darlıkla doktorun ne ilgisi olsun maymun hissedebilen herkes anlar
Nasıl sinirlendim nasıl Numaranı at da diplomamı göndereyim
Hiç kimse ilişkiye girmiş üçten fazla Bir vajina organına darlığını bilemez bu sadece Bio Film de kaslarını inceleyebilirsin
Ama sengine de öyle kontrol et sana yakışan o küçük çocuk
Gel parmak sok kontrol et
Yok sen varken prof doktorumuz varken hatta Ordinaryüs diyelim sana Bana düşmez sen daha uzmansın
Ohh
İyi akşamlar hanfendi
He he sana da
Soruyu güncellemek nedir ya zavallı müsaitsen yazan olmuyor işte soruna cevap bile yok hahaha
Döxldldl umurumda mi
Niye güncelledin o zaman ha ha ha ha
Benim sorum oldugu ıcın
Her şey senin olsun cahilliğinde senin olsun doğru her şey senin soruyla ilgili çünkü bütün canım senin
Dış dudak darlalması nadiren olur ama iç kasların daral ması olur
Doğum yapmamış ve hergun ilişkiye girmemişsen vajina daralır öyle kalır
Ufalmaz ama ilişki esnasında esner genişler ardından eski boyutunda geri döner
Kendi kendine öyle bişey olmaz
Daralır evet eski haline döner
Öyle oluyormuş evet neden sordun yoksa 🤭
Sazan kız gurubundan
Evet olur
Olur
daralıyor evet
Deneyimledın mi parterşnde
evet