Tecrübeli birisini isterdim çünkü ben zaten bakireyim eğer cinsel ilişki yaşıyorsam zevk almak için zevki tatmak için yaşıyorum ben bakir birisi bana zevk veremez acı verir cinsellikten tiksinmek istemiyorum kadınlığımın boşa gitmesini istemiyorum O yüzden genelde tecrübeli istiyorum yani tecrübeli birisi olsa daha iyi olur tabii ki aşk diye bir gerçekte var ama genelde benden büyüklere tutulduğum için sorun yok
Aslında tecrübe de, altyapı da kadını önemseyen bir kişilik varsa işe yarar. Mesela evli olup da 1 kez bile düzgünce ön sevişme yapmamış çiftler vardır.
Hiç doğum yapmadan, kadın doğum uzmanı olan erkekler de var. Araştırarak, hayal ederek, düşünerek ve içgüdüsel olarak da insan ne isteyip ne istemeyeceğini kestirebilir bir yere kadar. Mesela hiç sevişmemiş biri de sevişmeyi arzular, bu içguduseldir. Bu kız da tecrübeli istemiş çünkü yatak da kadını tahrik etmeyi bilen erkek istiyor.
Tecrübeli ya da hissiyatli birisi olsun isterim.. Bu aşık olduğum adam da olabilir.. Tadına vara vara sevismek herkesin hakkıdır.. Ben partnerime doymak istemiyorum.. Zevk alacağım her noktayı bilsin, yeniliğe açık olsun, aramızda güçlü bir çekim olsun.. Tecrübesiz birisi olursa da tabiki ben ona bildiğim herseyi zevkle öğretirim.. Tecrübesiz diye sevdiğim beyle sevişmeyecek değilim.. Bana göre cinsellikte aşkın yeri de çok ayrı.. Aşık olduğun kişiyle sevisirken her hareket ekstra cezbediyor.. Dokunduğun her yer resmen daha fazlası için yalvarıyor.. Doyamıyorum.. İliklerine kadar zevk alsın isterim.. Aynı şekilde bende.. Tecrübeli dediysem de uçanı kaçanı yakalamış olmasın tabi😅
Erkekler tecrübeli kadın sever ama öğretmen olmayı da isterler içten içe. O yüzden deneyimsiz bir kadın onlarına gider, derinlerdeki hislerini tatmin eder. Kadınlara gelince; bakire bir kadın ne istediğini bilmez. Tecrübeli erkeği memnun edememekten korkar, tecrübesiz adam olsa iş iyice anaokulu seviyesinde ilerler. Yaşım ve deneyimlerim düşünülürse çocuk eğitecek halim yok en az benim kadar deneyimli bilgili olmalı ki öyle…
Yaşımız itibariyle tecrübesiz dönemi de yaşadım, tecrübenin zirvesini de. Daha genç yaşlarımdayken tecrübesiz çok kadınla seks yaptım. Ama artık tecrübeli kadını tercih ederim. İki taraf da seksin bir sanat olduğunu, zevk almak kadar zevk vermenin de önemli olduğunu ve mutluluğun birlikte yaşanan bir olgu olduğunu biliyor olmasını tercih ediyorum.
Tecrubeli maalesef benim kaldirabilecegim turde bi olay degil. Buna kalkıp ozguvensiz oldugu icin boyle dusunuyor diye diyenler olacaktir herkesin fikri kendine, bedenim kalbimle bersber hareket eder, ucuz insanlara harcayamam. Varsin tecrubesiz olsun berber ogrenilir.
Sadece cinsel dürtülerle berabersem, tecrübeli olsun isterim.. Duygusallık da varsa, öyle bir kıyasa girmem.. Kendim yetiştirmenin, oldurmanın tadı da zevkli olur..
Tecrübeli daha çok zevk verir ama tecrübesiz birinin de bişeyler öğrenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum o yüzden her ikiside olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kesinlikle tecrübeli 👍
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızların bu soruya kurnazlık yaparak hepsi tecrübeli yazacak yani açıklaması erkeklerde tecrübeli istesin demek istiyorlar her sevgilinin altına yattıkları için