Sevgilim Endonezyalı bir yabancı onu çok seviyorum 2. yılımıza gireceğiz. Ben çok yakışıklı biriyim o’da cok güzel biri gören herkes bizi çok yakışıriyor. İstanbul'da öğrenciyiz. Beni ailesiyle tanıştırmak istiyor, bende beni ailesiyle tanıştırmasini söylediği icin çok sevindim, ama çok heyecanlanırım hazır olduğum zaman söylesem olur mu dedim, sen nasıl istersen “melek yüzlüm” dedi. İste böyle bir iliskimiz var fakat beni çok arzuluyor, bende onu çok arzuluyorum dinimiz gereği birbimize dokunmuyoruz. Sana deli oluyorum flan diyor bende sana oluyorum diyorum, sonra neyse sabretmeliyiz flan diyor. Ama sonrada devam ediyor “bir evlenelim seni varyaa” demeye başlıyor. Bu sefer beni daha çok eritiyor. Bu durumda ne yapmam lazım onu çok istiyorum. Onu istediğimi söylesem beni oracıkta yer bunu bilerek yapmiyorm çünkü çok muhafazakar biri, dinine çok düşkün, gunaha girelim de istemiyorum. Sevdiğim kadını düşünerek mastürbasyon yapsam gunah olur mu. 😔
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yarin evlenin
al altina catir catir becer
hersey mukemmel nasilsa
İki tek atın endonezyalılarla çalıştım. Müslümanıda budisti de aynı bilgin olsn
İki tek atın derken?
Beraber olun
Olursak varya çok inletir
O önceden inletmiştir çok istekli oluyorlar. Tanıdığım sudiarti oka mariya hepsi aynı.
Evet harikalar ya
😂 bana da Endonezyalı bulun
Bro koy tekmeyi gitsin nasılsa eninde sonunda bitecek ve sen alttan aldığına pişman olacaksın.
De git işine ya g*tünüz rahat sorun üretiyorsunuz evlenmeyi beklemek sizi öldürmez
Yarın başkası sıkmeden sen sık ben diyim.
Sen nasıl istersen MELEK YÜZLÜM.. oy kıyamam halit ziya mı yazdı yoksa tolstoy mu😀 Allahım çoluğun çocuğunda beyinlisini nasip et bu memlekete amin.
Hoşt kıskançlığın da bogul. 4 senedir Türkiye’de yaşıyor !
Ya hadi çocuğum hadi sen vıcık vıcık mükemmel hayal dünyana devam bakalım oynama çok buralarda
Gelde boy boy fotoğraflarımızı resimlerimizi göstereyim kıskanç kpk. Tabi senin tutamadığın eli, elin yabancısı tutunca cildirdin.
Puahahahshshhshss 😀😀😀
Şimdi gidebilirsin.
Yazdıkların, sordukların çok çocukça, aptalca ve ergence. Kısaca hikaye. Muhtemelende 15 16 yaşından büyük değilsindir. O yüzden diyorum ki karşında 33 yaşında evli iki çocuklu kadın varken çokta fazla atar gider bilmişlik yapma senin akıl sandığın şeyi ters takarım. hadi bol aşklı endonezyalı günler dilerim sana 😀
Yap yap bir şey olmaz
Hijap seks hikayesinin fragmanı mı bu
Büyük günah
kesin seni Türkiye bileti olarak görüyor 😂😂😂
ya da vatandaşlık kartı 😂
Kesinnn😃😃😃
Ne alaka. Niye herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz?
haha Endonezyalı yahu 😂😂😂 oralardan gelenlerin hepsi aynı kafa.
Ne alaka kıskançlığından çatladın resmen.
bir de Endonezyalı güzel de ilk duyuyorum. geneli 150 boyunda kara tenli Hintliye yakın tipli oluyor ya
ben türkiye vatandaşıym niye kıskanaym deli midir nedir ya 😂😂😂😂😂
Elbise yerine yaprak takanlardan olmasın dikkat et 😃😃😃
Sizlerden çok güzeller emin ol
ya mk instadan pakistanlısı bangladeşlisi hepsi bıktırdı bizi. buralara gelmek için evlilik teklifi mi etmediler ordan buraya, neler neler. gelmiş onlardan daha beter Endonezyalısını bana masum gösteriyor 😂😂😂
bizden daha güzeller mi 😂😂😂😂 tamam ben de solaryuma girip kapkaralıp boyumu da kestirip güzel olurum artk 😂😂😂😂
Sevgilim hakkında düzgün konuşur musun bu ne çekememezlik böyle pes !!
tam olarka neyi çekemiyorum gizli? liseli triptonik ergen kızlar gibisin. doğruya doğru dediklerm.
😂😂😂 nerde deli var dolmuş siteye
Düzgün konuşacaksın sevgilim yabancı diye bunları konuşamazsın !
tamam kanka size mutluluklar. hayatının karısını pardon karasını bulmuşsun 😂
Evet hayatımın kadını. Sizin gibi değiller hiç değilse.
@fatoşist selam
endonezya uzak kanka :)