Singapurlu Bir Kıza Aşık Oldum Sevgiliyiz Şu an Ama Kız Çok Fazla Rahat Ne Yapcam Bilmiyorum? Yani şöyle diyim benden önce çıplak fotograflarını twitter'da paylaşmıştı ben kaldırttım benden öncede ilişkileri olmuş ben seviyorum ama napcam bilmiyorum böyle bir kızda sevilmez yani :/ ?
Cevabın nedir?
+1 yılya birader hani diyorlar geçmişi sildim artık tertemiz bir sayfa aççam diyorlar ya işte olmuyor öyle öyle karılar bir şekilde dayanamıyor afedersin orus..luga devam ediyor yani ondan sana hayır gelmez arkadaşın dedigi gibi aldatabilr seni
11 Yorumla
Soran+1 yılne yapak ölek mi sevmiyek mi
+1 yılAh be kardeşim öyleleri sevgiye kıymet vermez. Boşuna vakit harcama. Sevgine değer verebilecek birini bul.
13 Yorumla
Soran+1 yılgaliba haklısınız ama en güzelini alttaki yazmış işini gör tekmeyi bas ders olur en azından
- +1 yıl
İşini gör düşüncesi de çok yanlış. Bence iş görmek için günaha girmeye gerek yok. Kendi gibi insanları çoktan bulmuştur. Harcadığın zamana yazık.
Soran+1 yılyok ztn 3-4 defa yaptık
+1 yılulan aklınız fikriniz karı olsun da ne olursa olsun derdine çalışıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Birader işini gör sora salla tekmeyi öylelerinden hayır gelmez aldatır seni terkeder felan daha çok üzülürsün...
11 Yorumla
Soran+1 yıllanet gelsin
Godoşluğa giriş derslerinde fasikül okutur sana..
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ?
Soran+1 yılyani sikiyim atayım diyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılfotorafları bizle de paylaşır mısın panpa
08 Yorumla- +1 yıl
şrfszlik yapmayın sonuçta adamın sevgilisi
Cevap sahibi+1 yılkız çok şerefliymiş :)
Soran+1 yılannenkileri gönder bana bende sana göndericem söz yemin ederm...
Cevap sahibi+1 yılkabalaşmana gerek yok. ikimiz de çok iyi biliyoruz ki günü gelecek ayrılacaksın o singapurludan ve kimbilir senin gibi daha nice kimlerin elinden geçecek. ana bacı muhabbeti de yapma boşuna ben senin annene bir laf söylemedim. sonuçta o singapurlu senden önce başka erkeklerle de bişeyler yaşamış da olabilir.
Cevap sahibi+1 yılgüzel hatunmuş, takılmana bak bence çok fazla takma kafana. ayrıca sinirlenmene gerek yok. ben de ukraynada bir kızla takılıyodum, ama takıldık ve bitti yani evlenecek halin yok. sen keyfine bak, sinir yapılacak bir durum yok
Soran+1 yıldoru diyon aslında iş görmelik bıkana kadar
Cevap sahibi+1 yılişte bu yaa, vuran kazanır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Singapurlu Bir Kızdan Hoşlanıyorum Sevgiliyiz Şu an Ama Kız Çok Fazla Rahat Ne Yapcam Bilmiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat