Fb olma yolunda gidiyorduk ama o gün sevişmek istemediğimi söyledim. Beraber yattık sakallarıyla oynadım, sohbet ettik daha önce yaşadıklarımızı unutmadığımı söyledim. Yüzünün her detayını inceledim. Öpüştük öpüşürken çok yükseldik ama yapmak istemediğim için yapmadık. Şimdi görüşmüyoruz ama arkadaşıma demiş ki hakkımda ne düşünüyor? Sizce o da beni düşünüyor mudur? Ben mi anlam yüklemeye başladım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
genel olarak görünen fb ilişkisinin duygusallığa gitmesi..
Evet benim açımdan böyle oldu kafama takıldı ve o ne düşünüyordur diye sormak istedim
anladım sormak istediğinizi, bence dediğim gibi o da aynısı olabilir.. sizn ne düşündüğünüzü merak etmesi felan.. tabi çok detay bilmediğimiz için tahmini yazıyoruz.
Evet kendi kendimi kandırmamak için başkalarının varsayımlarını okumak istedim. Teşekkürler belki o da aynısıdır bilemeyiz
rica ederim.. umarım dilediğiniz gibi olur.
1 benim fck ilişkim yok , herkesin var ☺️🤗
O yola girdik ama duyguları bırakamadık. Olmadı
Sağlık olsun
Yani iyi yapmışsın vermemekle
Şimdi ne düşünüyordur merak ediyorum sen olsan ne düşünürdün
Mantıklı olanı yaptı derdim ilerisi için büyük sorun olacak bir durumun önüne geçti diye düşünürdüm
hımm teşekkürler fikrin için
Dikkat et derim bi anlık zevk uğruna
Dikkat edilecek bir şey yok zevk karşılıklı namus ortak bir konu
Anladım tabiki orası öyle sonuçta kocan olacak ise sıkıntı olmaz
Ne iş yapıyorsunuz peki ikinizde
Desene yeni bir pembe dizi başlıyor
Hoşlanmaya mi başladin?
nerde tanıştınız onunla
En yakın arkadaşımın arkadaşı
neden hemen yattin? duzgun duygusal bi iliski yasamak varken?
İkimizde ilişkinin sorumluluğunu kaldıramayacak insanlarız. Sarhoşluğun etkisiyle aramızda çekim oluyordu yakınlaşıyorduk ama ben en sonuncusunda çekim olsa da ilerlemedim artık. Şu an ne düşünüyor merak ediyorum
belli etmişsin duygu degisiminden. o da hayal kurmaya başlamıştır önümüzdeki bolumlerde bakalım neler olacak. sevgili moduna girip aktivite yapmanız gerek
Bilmiyorum o istemiyorsa ben kendi kendime havalara girmiş gibi olacağım. üstelik hala sevgili modu doğru mu emin değilim
sadece arkadaş moduna girin o zaman zaten su akar yolunu bulur
Evet en doğrusu o sanırım
Adamin sknde degildir kesin
Evet olabilir ama öyleyse neden onun hakkında ne düşündüğümü merak edip en yakın arkadaşıma sorma gereği duymuş düşündürdü
Olsa yazardı
Hayatımda biri olduğunu ve benim onu istemediğimi düşünüyormuş
Ya benim nşye olmuyor
Olmayan ne? F*ck ilişkisi mi? Yoksa duygusallığa girmeye başlayan f*ck ilişkisi mi? :)
Fb ilişkisi
Benim de öyle bir niyetim yoktu o an öyle gelişti
Nasıl oluyor bu işler
Benim için istediğim bir şey değildi rastgele gelişti. Hep beraber eğlenmeye çıkıyoruz. Herkes couple oluyor gecenin sonunda ister istemez yakınlaşıyorsunuz ama ikinizde ilişki istemiyorsanız bir dahaki eğlenceye kadar iletişime geçmeyip yine couple olmayı bekliyorsunuz. Al sana fb yoluna gitme döngüsü
Anladım da bende o ortam yok ya
Ortam yoksa zor
Şans işte yok
düşünüyor ama senin onu istemediğini düşünmüş
Evet arkadaşımda o tarz bir şey demiş kendisine. Bu soruyu aklıma takıldı diye sitede sordumve bu sorudan sonra aniden arkadaşlar ve o buluştuk. Ne oldu dersin? Sürekli eski sevgilisinin konusunu açtı :D Bütün gece ben ısrarla duymamazlığa vurduğum halde sürekli 6 ayım geçti şurada vay be neler yaşandı tarzı şeyler söyleyip durdu. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
işte demek ki sende o sevişme sırasında ona bu şekilde yaşatmışsın
Bence sadece yatmayı düşünüyordur,
Düşünüyordur
Bende arıyorum ama bulamadim
Niye olmafi