Cinsel Yaşam Sizden yaşça küçük biriyle sevişir misiniz? Yaprakgibidüştüm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizden yaşca küçük biriyle sevişir misiniz?😘 Sizden yaşça küçük biriyle sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sevgiyrlmz Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 91% +1 yıl Çok eskiden kendimden büyükle yaptım ama küçükle yapmadım 3 2 Yorumla güzyesili +1 yıl Yaşınız doğru mu Yorumla güzyesili +1 yıl Yaşınız doğru mudir Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Evet. Öyle birkaç partnerim oldu. Çok fazla zevk aldık. 1 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yaşça küçük ne kadar küçük mesela ben 30 yaşındayım? 1 0 Yorumla
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ayakta duruyorsa olur demişler. Sevişirim tabi de reşit olması önemli 1 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Zaten hiç yaşıtımızla yapmak kısmet olmadı ki😂Hep bizden küçük kızları...😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabii ki yaşça küçük olanları daha çok tercih ederim ama olgunlarından tadı başka tabii :) 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevisirim yeterki sınırsız deli gibi doyumsuz sevissin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır ama 6-7 yaş büyük biriyle olabilir 6 3 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yaş kaç ki 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HeadSh0t 21 Yorumla HeadSh0t +1 yıl 30 yaş çok demekki size göre 😊 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hepsi benden küçüktü zaten jshsh 1 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. cevap veriyorum evet :D 1 5 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Aa yaşıtlarınlarla olsana kardeşim ayıp değil mi çoluk çocuk 😂😂😂 Yorumla Mehmet314 +1 yıl Ne çoluk çocuğu benden büyük duruyor hepsi 🤣🤣🤣 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Kimlikte çocuklar aslanım 😂😂 Yorumla Mehmet314 +1 yıl Ulan buket 🤣🤣 Yorumla Mehmet314 +1 yıl Aman çoluk çocuğa bulaşmayalım o zaman 🤣 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. ne kadar yaica ama :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet seviştim zaten hemde baya küçük idi 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçen sene idi yaz ayında Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl Çok iyi bişeymiş gibi birde söylüyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @AşkologDiyarı kötü bişey mi iki insanın bir birini arzulamasi Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Büyük isterim 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bilmem olabilir 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kaç yaş mesela 😊 1 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl ben 32 yaş kız 17 yaş sevişip yaladım yuttum resmen bağırta bağırta soktum 18lık aleti 0 3 Yorumla Yaprakgibidüştüm +1 yıl Reşit olmayan bir kıza mi yaptınız bunu? Yorumla Yaprakgibidüştüm +1 yıl cevap alamadım? Yorumla Yaprakgibidüştüm +1 yıl @serdar_521983 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. olur tabi ki :D 1 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. 6 yaş küçük biriyle irlikte olmuştum 1 0 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl evet:D 4 3 Yorumla güzyesili +1 yıl Kaç yaş Yorumla amanaskitom +1 yıl @güzyesili 2 3 Yorumla güzyesili +1 yıl Yırttım o halde teşekkürler Yorumla
Muhammedislrr Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Sikitni yok yaş konusunda tabi 18 yaş üstü için. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Çok eskiden kendimden büyükle yaptım ama küçükle yapmadım
Yaşınız doğru mu
Yaşınız doğru mudir
Evet. Öyle birkaç partnerim oldu. Çok fazla zevk aldık.
Yaşça küçük ne kadar küçük mesela ben 30 yaşındayım?
Ayakta duruyorsa olur demişler. Sevişirim tabi de reşit olması önemli
Zaten hiç yaşıtımızla yapmak kısmet olmadı ki😂Hep bizden küçük kızları...😂
Tabii ki yaşça küçük olanları daha çok tercih ederim ama olgunlarından tadı başka tabii :)
Sınırsız biriyse, yatakta o. rspu olmayı biliyorsa evet.
Sevisirim yeterki sınırsız deli gibi doyumsuz sevissin
Hayır ama 6-7 yaş büyük biriyle olabilir
Yaş kaç ki 😊
@HeadSh0t 21
30 yaş çok demekki size göre 😊
Hayırr en ufak 19 olabilir
Reşit olduğu sürece sorun yok büyukte olur 45 falan
18 inden büyük olmak zorunda.
Yapmam sen yapar mısın
Hepsi benden küçüktü zaten jshsh
cevap veriyorum evet :D
Aa yaşıtlarınlarla olsana kardeşim ayıp değil mi çoluk çocuk 😂😂😂
Ne çoluk çocuğu benden büyük duruyor hepsi 🤣🤣🤣
Kimlikte çocuklar aslanım 😂😂
Ulan buket 🤣🤣
Aman çoluk çocuğa bulaşmayalım o zaman 🤣
Kaç yaş küçük ona bağlı
Resit oldugu sürece evet sevişirim
ne kadar yaica ama :D
yok ben olgun seviyorum
Küçükle olmaz
Evet seviştim zaten hemde baya küçük idi
Geçen sene idi yaz ayında
Çok iyi bişeymiş gibi birde söylüyorsunuz
@AşkologDiyarı kötü bişey mi iki insanın bir birini arzulamasi
Büyük isterim
18 yaş ve üstü serbest 😂
Bilmem olabilir
Kaç yaş mesela 😊
ben 32 yaş kız 17 yaş sevişip yaladım yuttum resmen bağırta bağırta soktum 18lık aleti
Reşit olmayan bir kıza mi yaptınız bunu?
cevap alamadım?
@serdar_521983
tabi hep benden kücük olacak
Hay R
olur tabi ki :D
20 yaş ve üstüyle olur.
6 yaş küçük biriyle irlikte olmuştum
Kime kadar küçük?
Eğer beğeniyorsam ve hoşlanıyorsam hiç düşünmem
evet:D
Kaç yaş
@güzyesili 2 3
Yırttım o halde teşekkürler
Asla
Hayır
Evett
Evetttt isterse se
Büyükle sevişirim
Kaç yaş
Sikitni yok yaş konusunda tabi 18 yaş üstü için.
Evet tabiki
Kaç yaş mesela