Cinsel mutluluk için çiftin öncelikle ruhen uyuşmaları gerekir. Genç yaşlarda tecrübeli partner fazlasıyla çekici gelse de, ilerleyen yaşlarda tecrübesiz bir partner o kadar cezbedici gelecektir. Cinsel ilişkide tatmin olmak ve mutluluğu yakalamak için yaş farkına takılmayın. :)Sizden yaşça küçük biriyle sevişir misiniz?
Aramızda 20'den fazla yaş farkı olan birisi benimle birlikte olmak istediğini söylediğinde "sen kaç yaşındasın? Ben kaç yaşındayım? Sence normal mi?" diye sorduğumda, "yaşın ne önemi var?" demişti. Bunu reddettikten bir süre sonra yine aynı yaşta bir kızın isteğini geri çevirmedim. Gerçekten de yaşın bir önemi yokmuş. Cinsel birliktelik için istek, arzu, etkileşimin önemli olduğunu tecrübe etmiş oldum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
18 40 arası olsun da.. 18 yaşındakini de 40 yaşındakini de tatmin edebilirim. Genelde kendimden çok partnerimi doyurmayı seviyorum. Tatmin edince kadın bencil olmuyor fazlasıyla cevabını sana veriyor zaten. 18 yaşından küçük ise istemem çocuk daha ki hoş bizimkiler 20 yaşında iken bile çocuklar ama neyse 40 üstü de benim takıntım var. Ah canım kadın çekiyor ama seks diyeti yapıyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim şu dürtüyü bir ehlilestirelim diye hareket ediyorum şu sıralar.
En düşük 6 yaş ve daha tutkulu olur şu an. hormonal olarak büyüklere göre. Ama büyüklerin en fazla 7 yaş büyük biriyle birlikte oldum tecrübeli ve pasif kalmıyorlar o yüzden aynı zevki, tatmini, tutkuyu almadım bahsettiğim yaş kadar azı pedofiliye girer şu an.
Yaşın ilişkide önemli olduğunu düşünmüyorum sonuçta ülkemiz genelinde erkekler bayanlar dan genelde yaşca hep büyük oluyor evlilik vb ilişkiler de o yüzden zevk almaya bakılıyor diye düşünüyorum 😊😊😊
Kendimce yaşça küçükler performans, libido ve görsel açıdan denk olduğu için tercihimdir. Kendi yaşıtlarımın çoğu göbekli ve vücut olarak dağılmış oluyor, enerji olarakta bana yetişmesi mümkün olmuyor.
Hayır en fazla 5 yaş büyük olabilir. Fazlası çekici gelmez Yaşça büyük olması tecrübe demektir ama ben de tecrübe olduğundan bir cazibesi yok. olgun adam yatak dışında daha kıymetli. davranış saygı adap vs.
Bunu hiç düşünmemiştim. Yaş ilerledikçe tecrübesiz toyların daha çekici olması... Çok acayip bir bakış açısı.
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 29 yasindayim.22yaşinda biriyle seviştim.. şoyle soyleyim 8yillik kocamin öpemedigi kadar güzel öpüşüyor ve zevk veriyor... bir başkasi daha var o 20yasindaydi ama onun ilk cinsellik deneyimiydi ve cok tecrübesizdi. ilk olmak guzel olsada bilen biriyle yapmak cok ayri birşey
Peki reel olarak hiç yaşamadığın kadar farklı ve zevk dolu oralı olgun bir partnerle yaşamak istermisin ... açıkça soruyorum bunu , özelden yazabilirsin ...
Bence bayanlar kendinden 4 yaş sonrası erkeklerle evlenmesin ilerde tatmin sizlik olur bayanlarda erkeklerin pili yzayıflar biter ama kadın 35 erkek 20 olsa arada gene sorun olmaz en fazla beraber sık sık banyo yaparlar buda koronaya karşı iyi bişey
Ya ben bu algıya ayar oluyorum tecrebüle candır falan ya hiç kullanılmamışmı daha etkili çalışır yoksa 2. Elmi nedir bu kızlardaki yaşının büyük olması lazım fantazisi illa 20 22 yaşına gelince 18 yaşında kızlamı birlikte olunması lazım
20-22 yaş ne sevgililiği nede evliliği kaldırmaz. Yaşın biraz ilerlemesi gerek. Herkes bir değil diyebilirsin ama ben de hiç benden küçük aklı başında bir erkeğe rastlamadım. Böyle bir cümle kurman normal.
İstemezdim tam tersine kendimden büyük biri ile sevişmek isterdim. Cinselliği uçta yaşıyorlar. Her türlü varyasyona açık oluyorlar. Şehvetli yaşıyorlar ilişkiyi. Performans ile tecrübe birleşince çok daha keyifli yaşanıyor. Olgun kadınların bu konuda çok daha iyi olduklarını gördüm. Olgun kadınlar bakımlı oldukları kadar vücut olarak da fit oluyorlar.
Prensip olarak yaşça küçükleri tercih ederim zaten, büyükleri değil ama abartmamak şartıyla. Üç, dört yaş küçük yeterlidir şimdi. Ben büyüdükçe bu fark da çoğalabilir :-)
Tabi ki bu soru ve gorus iyi bisey degil. Yani bu sitede daha ergrn kardesimiz cok. 13 14 15 16 yaslarinda boyle seyler uygun degil. Aslinda bana gore evlenmeden uygun degil de sonucta herkesin kendi hayati. En azindan 23 24 yaslarina gelin ve biseyleri gorup gecirin.
20 yaşının altında olmadığı müddetçe sorun yok. 20 yaş kırmızı çizgim ve asla sevişmem. Ama 20 yaş üstü partnerler yaşça küçük olması sorun olmaz. Ama yaşım daha ilerledikçe sanırım bu sınır 30-35 diye yükselecek.
Tecrübeye saygı duyarım ama ben prensip olarak ve yaş olarak en az 15 yaş olmasını tercih ediyorum. Ama kendimden 15-20 yaş birileriyle de zamanında beraber oldum. Sağlıklı bir hafta diliyorum 🍀
Dönüp dolaşıp aynı sorular 🤐 ayrıca eleştiri kaldıramıyorsan böyle sorular sorma, görüşümü yazıyorum hooop yorum kalkıyor bu ne ayol azıcık eleştiri kaldır..:)
aşırı fark varsa sadece sevişilir evlenilmez. ilerleyen yaşlarda size sıkıntı doğuru. ama sevişeceğin kişiyle yaş farkının önemi değil ten uyumunun önemi var.
Reşit olduktan sonra pek yaşına bakmam ama olgun bir düşüncede olup olmamasına bakarım yani 25 yaşunda ama ergen gibi davranıp ergen gibi düşünenle cinsellik yaşamam...
ilişki sadece cinsellik degil bence. kafam uyuşmalı. sohbet edebilmeliyim. bir şeyler paylaşabilmeliyim. bunun için de yaşi bana yakın olmasını tercih ederim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
29 yaşındayım, Maksimum 20 yaşında biriyle sevişirim. Daha aşağısı olmaz.