Cinsel ilişki yaşamak istiyorum. En çok da eskiden bir şeyler yaşadığım biriyle. Ben ona gidip cinsel ilişki yaşamak istediğimi söyleyemem ama o gelip tekrardan beni isterse kendimi durduramamaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım? 18 yaşındayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTrollükten kendi içinde saçmaladığının farkında dahi değilsin. Hem istiyorum ama söyleyemem de diyorsun hem de o gelip söylerse kendimi durduramamaktan korkuyorum diyorsun. Kızım sen ne istediğini biliyor musun?
021 Yorumla
Soran+1 yılTroll soru değil gerçekten. İçimden çok istiyorum libidom çok yüksek ama bir yandan gururum da var. O gelirse libidom gururumun önüne geçerse diye korkuyorum.
- +1 yıl
Gururun bu konuyla ne alakası var ki?
Soran+1 yılGururumu kıracak sözler söyledi. Ama hâlâ aklıma eskiden olanlar aklıma geliyor.
- +1 yıl
Yani senin o zaman sorduğun sorunun içinde başka da bir soru var. Gururun şu an devreye girmiyorsa en azından onurun devreye girsin ki onu düşünmekten vazgeç.
Soran+1 yılYani aslında sadece gurur da değil şimdi yapmamam gerektiğini biliyorum. Yaparsam ileride pişman olacağımı da biliyorum ama libidom aşırı yüksek işte o şu an gelse karşı koyamayacak haldeyim.
- +1 yıl
Arkadaşım bir karar ver sen de, tamam libidon yüksek harika bir şey bu ama gurur mu değil mi yani :D
Soran+1 yılLibidomun yüksek olması harika bir şey falan değil. Benimki aşırıya kaçıyor bu aralar. Mantık olarak geldiğinde reddetmem gerektiğini biliyorum ama hislerim öne geçebilir bilmiyorum. Kendimi kontrol altına alamıyorum bu aralar.
- +1 yıl
Her yazdığında daha çok merak uyandırdığının farkında mısın acaba? 😊 Neden harika bir şey olmasın ki, aşırıya kaçıp günlük hayatını mı etkiliyor?
Soran+1 yılEvet günlük hayatımı etkileyecek kadar çok olması kötü bir şey bana göre.
- +1 yıl
Özel bir soru olacak belki ama rahatlamana rağmen mi?
Soran+1 yılUzun zamandır mastürbasyon yapmadığım için rahatlayamıyorum. Belki yapıp rahatlasaysım daha farklı olabilirdi.
- +1 yıl
O zaman libidonun yüksek olması gayet normal ama 😊 Hatta bana göre bu libido yüksekliği değil artık hormonların isyana gelip darbe yapması😁 Yoksa libido yüksekliği kötü aksine dediğim gibi harika bir şey.
- +1 yıl
Kötü değil*
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum. Mastürbasyon yapmam için bir şeylerden etkilenmem lazım ama etkilenecek bir şey bulamıyorum.
- +1 yıl
Bunlarda tavsiye vermem abes kaçar mı? 😁
Soran+1 yılVideo izleyebilirsin sexting yapabilirsin falan diyeceksin de videolardan etkilenmiyorum sexting olarak da öyle herkesten etkilenmiyorum yaptığım kişinin konuşma tarzı güzel olması lazım.
- +1 yıl
Video izlemek banel bir şey, sexting yap demek için de önce doğruyu kişiyi bulmak lazım, doğruyu kişiyi bulana da sexting yap zaten denmez, yapmak istiyorsa kendisi yapar zaten😊 Zaten sexting'in güzel ve zevkli olması için karşındaki kişinin ilgini çekmesi lazım ki bir anlamı olsun, yoksa Word'e yazar kendi kendimize de yaparız :P
Soran+1 yılBaşka yöntemi var mı?
- +1 yıl
Var tabii. Bu ikisinden ibaret olamaz sonuçta.
Soran+1 yılAlet falan da kullanmak istemiyorum. Başka ne yöntemi var?
- +1 yıl
Öncelikle bir kişi tanımadığı bir kişiye şunu bunu yap diyerek cinsel öneriler veremez zaten. Bana göre cinsel öneri verebilmek için o kişiyi tanımak, en azından cinsellik üzerine sohbet etmesi lazım ki onun için cinsel öneriler verebilsin. Film izle, sexting yap, seks oyuncağı kullan filan bunlar ana maddeler. Önemli olan video izlemesini renklendirmeli, sexting yap demek yerine sexting'i istemesini sağlamalı veyahut da sohbet içinde kendince bir şeyler türer zaten. Beni yanlış anlamış olabilirsin, hiç kimseye bu tarz bir öneride bulunmadım, bulunmam da. Onun için film izlemem, sexting yapmam vs vs bana demene gerek yok 😊
En İyi Cevaplar
Gururunu kıran bir kişiyle böyle şeyler düşünmemelisin. Erkek mi yok başka, ben olsam böyle düşünürdüm.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBence kendini sakınmayı çalış. Bu kadar çok istemek senin ileride ilişkilerini zedeler diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılo nereden bilsin senin onunla ilişki yaşamak istediğini. sen bir ışık yak bakalım devamı gelir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnla yapmadan önce başkası ile yap veya sanaldan teklif et kız olduğun için hemen birini bulursun haa diyosan yok sanal yapmam reel yapmam hiç bişey yapmam o zaman bende bilmiyorum ne yapabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel iliski istemen normal ama sanki bir tik erken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yasindasin demek. Eskiden birilerini istedigine göre sanirim 14-15 yasinda si*kismeye basladin,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBise olmaz ver guzel bisedir sexs dusnursen bende talip olayim sana
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızları arıyorum bana gelen sevgilim başım ağrıyor :) hayat garip
kimse birbirini bulamıyor00 Yorumla
+1 yılsen şu an yanıyorsun bakırelıgın bozulduysa vur kac * bence yoksa hasta eder
00 Yorumla
+1 yılCanım onun yakınlarında bulun zaten olaylar kendiliğinden gelişmeye başlar emin ol
00 YorumlaBence deneyimli biriyle yaşa
00 YorumlaSana uygun birini bul
00 Yorumla
+1 yılPlan yapın bi anda öpüşürken hallediverin
00 YorumlaSeks yapmalısın tatlım
00 Yorumla
+1 yılKendini kocana saklasan iyi olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaşından ötürü bu durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yıl18 sin daha dur acele etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm da hem istiyorum diyorsun hemde durduramamak
00 Yorumla bence yeni insanlar bul kendine
00 Yorumla
+1 yılBu ne azgınlık arkadaş dur kendine gel
00 Yorumla
+1 yılOna mesaj at 2 saat normal konuşup döner sana jsjs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Keyfine bak istiyorsan iyi düşün ve yap
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yap kendini kontrol altına al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar mi zor durumdasınız... Ahlaksız şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne bu içindeki ateş böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSon karar senin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBence tehlikeli sularda sin
00 YorumlaYapacak kişi mi yok
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum 😂
00 Yorumlabanane napim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok eskiden dediğin kişi kim neden eskiden kaldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbulamadık şöyle kız
00 Yorumla gizlisin ama
00 YorumlaYaşıycan o zaman
00 Yorumla
+1 yılBen de istiyorum
00 Yorumla
+1 yılNedenki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata edersin kanka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz