Birisi varrr amacı cinsellik sanki. Aşık falan değiliz detay veremiyorum kb
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani bunu anlaman için daha ne yapmasını bekliyorsun.. Cinsel olarak arzuluyor seni, cinsel birşeyler yaşamak istiyor seninle.. Bu kesin.. Ama güzel yönde hoşlanma ve sevgi de olabilir bunun yanı sıra tabii..
014 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okudunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılOkudum.. Yorumum geçerli ve çok doğru bence..
Soran+1 yılDuymak istemediğim gerçekler
Cevap sahibi+1 yılİste veya isteme gerçekler bunlar.. yani ona göre önlemini al ve ona göre davran, samimiyeti ona göre ayarla.. Eğer istemiyorsan mesafe koy ve iyi ayarla.. İstiyor musun peki cinsel hayat yani en azından sevişmeler felan?
Soran+1 yılKuzeni mşdem kaldırmaz
Cevap sahibi+1 yılNormalde istiyorsun ama kuzenle asla diyorsun, haklısın da.. Ee kuzenle sevgililik de düşünmez misin?
Soran+1 yılAynı yola çıkıypr sevgililik falan.
Cevap sahibi+1 yılO zaman mesafe koyacaksın ve iyi ayarlıcaksın başka yolu yok.. Hatta ablasına da söyle..
Soran+1 yılAiledekiler anlamış zaten, o da anlıyordur. Söylersem olay falan çıkar aman aman almıyım
Cevap sahibi+1 yılyok olay felan çıkmaz ablasına söyleyeceksin ablası onu uyarır kimseye duyurmadan.. sen de çok mesafe koy artık..
Soran+1 yılKoysamda sohbet ediyor yaşadığım ile geliyor
Cevap sahibi+1 yılgelirse gelsin sohbet etme yüzne bakma konuşma
Soran+1 yılBaşka odaya gittim ağrım var uyumam lazım diye. Evden çıkaken elimi tuttu kal falan demişti bir yerde yakalıyor beni
Cevap sahibi+1 yılevlerine gitme daha o da size gelmesin ablasına muhakkak söyle.. bunları yapmazsan öyle böyle olacak olan.. sonra sevgili de f*ck de her şey olursunuz artık..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece geceleri yazar nasılsın ne yapıyorsun iki kelime eder daha sonra hemen cinsel konulara girer
10 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne azınca selam verir sadece. Zaten böyle adamlar kadınların yüzüne bakmaz ters çevirir direk.
00 Yorumla
+1 yıldetay veremiyormuş sankş sordukta ne boş egolu kızlar varya hahahaah allah bilir erkekte boş bir tip neyin kafasını yaşıyorsanız:P
03 Yorumla
Soran+1 yılEgo ile alakası yok ensest ilişki benimki. Verdim oldu mu?
- +1 yıl
ensest mi yok artık memlekette insan mı kalmadı
Soran+1 yılKuzenim işte. Ben değil
+1 yılGeceleri yazar, halini hatrını sormaz, derdini anlatırsın dinlemez, mutlu anından bahsedersin evet der geçer, gibi gibi şeyler bu çok kolay renk verir anlamak zor olmasa gerek.
00 Yorumla
+1 yılAmacı cinsellik olmasaydı bu soruyu düşündürüyor olmazdı sana.
Seven seviyordur sevgi nettir.
Böyle soeu işaretlerine fırsat vermez...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılQsik degilsen niye kasiyon bu kadar amacin ne egomu mk sana ondan aranizda hic bi samimiyet bisey yok senin yptiklarin onu ilgilendirmiyor git bska erkrk bul ciddi iliski kur aldatilma mk
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff, bir şey yaşıyorum anlamak zorundayım
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Seni başbaşa kalabileceği iz Bi yere eve falan davet ediyorsa sürekli ya da arabayla gezeriz falan dediyse anla ki o seni... Anladın sen
10 YorumlaBunu detay bilmeden bilemeyiz ki, seven insanın da hormonları var sapık insanında 😂
032 Yorumla
Soran+1 yılYa veremiyorum işte, benim mesele farklı biraz
Soran+1 yılEnsest ilişki olması
Soran+1 yılKuzenimin garip tavırları var, 1 yaş büyük ablasına bile sarılmazken beni ellemeye çalışıyor. 3 müz takılıyoruz ablasını istemiyor. Odayı kilitledi bir kaç kere
Soran+1 yılAynı yaştayız 19 yaş
Soran+1 yılİlgim falan yok ona karşı. Sğrekli temas halinde benimle, beni görünce odaya kapatmak istiyor. Ya da balkonda sabahlayıp baş başa kalalım vs vs diyor. Başka kuzenlerimizde var onlara karşı böyle değil
Soran+1 yılOhoo anılmaya başlandı bile. Umursamıyor hiç. Normalde akraba şeyine karşıyım diye söylenmeye başlıyor, benleykende sevgili gibi takılmak istiyor. Annemin uyarmasından sonra gözlemledim. Haklı gibi
Soran+1 yılAilelee çok içli dışlı bir yerde görüyorum maalesef. Anneannemde farketmiş, kızım sakın akraba evliliği yapma diyor hahshshs anlamayan yok
Soran+1 yılHayır iğrenç. Başka adam mı kalmadı
Soran+1 yılOrmanda çimenlerde kim kurtarsın beni 😄😄
Soran+1 yılCiddiyim bu aradaa ormana gittiydik. Bir daha gidelim dedi. Korkuyorum artık
Soran+1 yılBen kuzeniz diye soeun etmiyordum kardeş gözüyle bakıyorum. Gario gelmedi hiç bir tavrı. 2-3 kişiden aynı şeyleri duyunca farkettim
Soran+1 yılSlnkslknsnka. Tlfndan göeüşmüyorum zaten. Haftaya kardeşini gezdirme bahanesi ile geliyor okul tatilmiş sanırım. Telefondan yazmadığım için yanıma geliyor
Soran+1 yılHaklısjn
Soran+1 yılUnutöazsam yazarım
Soran+1 yılYok ben unutmuyorum. Aylar sonra sorumj bile bulup güncellediğim oluypr
+1 yılSurekli konuyu sekse götürüyorsa evet niyeti cinselliktir
00 Yorumla
+1 yılBir ilişki cinsellikle başlamamalı bence birbirize yeterince güvenince olmazı daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle başbaşa kalmanın yollarını arar ve sonra dokunarak seni azdırır azdırınca da bir bakmışın bacak aranda yalamaya başlamış
012 Yorumla
Soran+1 yılBaşbaşa kalmak gezmek istediği doğru da ben yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılkendini hazır mı hissetmiyorsun yoksa senin belirlemek istediğin sınırlara uymaz mı diye güvenlimi bulmuyorsun
Soran+1 yılHiç biri değil. Biraz farklı bir durum burad yargılanmamak için yazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılazda olsa sanki anlar gibiyim
Soran+1 yılNe anlıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılya yasak ilişki ya evli birisi
Soran+1 yılHayır ensest ilişki..
Cevap sahibi+1 yılyasak dediğim buydu zaten
Soran+1 yılAnladımm
Cevap sahibi+1 yılyargıya yargılanmaya sebep olacak şeyler bellidir hayatın içinden gelen biriyim
Soran+1 yılAçıkçası yargılanması gereken ben değilim karşı taraf. Ama buranın halkı bana suç atağı için çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılkim olursa olsun bazen yön vermek bir kişiye değil iki kişiye bağlıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçiftleşme zamanı gelmiş orangutan lar gibi belirti gösterir bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDöner durur işi yanlız kalmaya getirir iki lafın biri cinselliktir
00 Yorumla
+1 yılHep cinseliktenn bahseder
02 Yorumla
Soran+1 yılBahsetmiyor yanaşıyor
- +1 yıl
İşte eller dokunur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yavaş yavaş sokulur biseyler yapmak öpüşmek sevismek ister
06 Yorumla
Soran+1 yılDokunuyor sadece
Cevap sahibi+1 yılTamam işte buda başlangıç sen izin veriyomusun peki
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılCinsellik istiyor ve yavaş yavaş alistiriyor sanki seni
Soran+1 yılBu imkansız.
Cevap sahibi+1 yılBilemem orasini
+1 yılİstedigini alana kadar seviyorum ayagına yatar
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sanırım o da
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada pek soylenmez ki acik herkese
00 Yorumla