Cinselliğe Başlangıç da Vücut Ortaya Çıktığında Yeni ise Utangaç Olabilir 🤭 Ama O Zevki aldığında Bunlar Kalmaz Ateşli Sevişme Başlar fazla Azgınlık Bi yönden İyi Değil Aslında insan da nedeni Dalıyor sun Bazen Yanlışlıkla içe Boşalma Olabiliyor sonra hamilelik
Gözlerindeki ışığı görmek onun benden ne kadar haz olduğunu görmek gözleriyle mimikleriyle bana bunu belli etmesi tabii ki orgazm olmamı kolaylaştırır hem de karşı tarafa daha çok zevk veririm gözlerine bakarsam
Zevki maksimize etmesi farklı bir şey, daha kolay orgazm olmak farklı bir şey. Kavramları birbirine karıştırmayalım. Özellikle aydınlık ortamda seks yapmak, partnerimle hem göz göze olmak hem de vücudunun bütün güzelliğini her açodsn izlemenin verdiği haz seksten aldığım zevki maksimize eder ama orgazmı kolaylaştormaz. Sncak orgazmdan da aldığım zevki maksimize eder.
Şu paylaştığınız soruların görselleri okadar başarılıki tavan olan libidomu iyice arttırıyor. facr to face 👍👍o mimikleri dudaklarını ısırılını inlemezamanı yüzünü hörmek iyice doruklara taşıyor beni. gizli bit yatak arkadaşı bir bulabilsem keşke😘
Herkes için geçerli değil bu durum. Çokça romantizm ve yakınlığı cinsellik öncesinde de seven kadınlar için geçerli. Bazı kadınlar için doggy ve vuruş şiddeti, omuzlar, sırt ya da kalçaların tokatlanması daha önemli.
Beyin psikolojisi, rahatlama , yüksek performans ile uzun tutan.. olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben ancak orada olduğunu unutursam olabilirim. Yalnızken mastürbasyon yapmaya alıştığım için o kafa rahatlığı orgazm olmam için olmazsa olmaz benim için.
Kimin yaptığı, ne yaptığı, neden yaptığı, nasıl yaptığı vs. değil. Sadece hisse. Fizikselliğin de yönleri var sonuçta, o noktada anlatmam mümkün değil zaten.
Zaten kadın orgazmı hala çoğu kişide soru işareti. Misal gerçek kadın orgazmında kasılmalar vardır, ama çoğu kişi vücudun salgıladığı kayganlaştırıcı sıvıyı 'boşalmak' sanıyor. Oysa boşalmak erkeklere has bir durum. Bizde boşalacak sperm gibi bir şey yok..
Evet bunu bende biliyorum o sıvı tamamen kayganlaştırmak ve spermin zarar görmeden rahme ulaşmasını sağlamak için yani ama bazı kadınlar şehvetle bu sıvıyı salgıladığı için öyle geliyor
Erkek, kadın, bekar, sevgili vs. Bunların hepsi bir kalıp. Bir şeyin ismi olması o kadar da kötü değil. Kötü diyorsan 100 kelimeyle yaşamaya çalış misal, tanımları önemini anlamanı sağlar.
Bacak omuza pozisyonunda üzerine Yapışman ve iyice yakın olup gözlerinin içine içine derinine adepte bir şekılde kitlenip yapmak fena hırslandırıyor ve zevki çok katlıyor kesinlikle