Yapmam Kadınlar seksi erkekler için yapmıyor Beni mutlu edene kadar uğraşmalı Birlikte uğraşmalıyız Çok zevk aldım çok çabaladın ama orgazm olamadım derim hep
Partnerimi mutlu etmek için orgazm taklidi ya da of be efsane zevk alıyorum taklidi yapmak tamamen yanlış bir hareket ve eylemdir. Bu nereye kadar devam edecek. Bir kere yaptın, iki yaptın, on kere yaptın eninde sonunda bitecek bu numara. Numaralar her zaman ortaya çıkar. Taklitler aslını cinsellikte yaşatmaz. Tam anlamıyla tadını ala ala yaşadığın seksin hazzını partnerine sunmak gerekir. Yaşayamıyorsan, yaşatamıyorsa bunu bizzat bildirmek, söylemek gerekir. Taklitler hoş değil.
Lütfen asla yapmayın! Bunun üç sakıncası var: * Rol yaparsanız erkeğiniz bir sorun olduğunu anlayamaz ve kendini geliştiremez. * Bir süre sonra rol yapmaya şartlanırsınız. Buna ihtiyaç duynayacağınız bir erkekle bile rol yapmaya yöneleceğiniz için gerçek orgazmdan uzaklamış olursunuz. * Erkek bunu farkederek geri dönüşü olmayan bir soğukluk yaşarsınız.
İşin ilginç tarafı; erkeğin orgazm olduğunu görmemek imkansız, kadınınkini de hissetmemek imkansız (kasılmalar yüzünden taklidi yapılamayacak bir şey). Yani deneyimli bir erkek kadının taklidini anlayabilir, erkekler de orgazm taklidi yapamaz zaten. İlginç durum..
Bir erkek olarak söyleyeyim, yapmasın bunu kadınlar, olmuyorsa bilelim ki bir sorun varsa çözelim. Bir şeyi yanlış yapıyoruzdur. Orgazm taklidi, tozun görünmez olması için halının altına itelenmesi gibidir.